Beieškodama, ką įsijugti kaip foną darbuojantis, atradau tv3 play laidą "Mitybos ir sporto balansas"
Kol kas atrodo visai įdomi laida
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 14, 13:02)
Beieškodama, ką įsijugti kaip foną darbuojantis, atradau tv3 play laidą "Mitybos ir sporto balansas"
čia kartais ne Vlados Muisvydaitės laida?
QUOTE(wicked @ 2016 04 14, 13:06)
Aha, jos
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 14, 13:09)
FB ji savo grupę turi... tai galvoju, kad kažkur girdėtas laidos pavadinimas...
einu ruošt chebros pas gydytoją... nors dabar galvoju, be reikalo aš ten varau... nieko naujo nesužinosiu
QUOTE(wicked @ 2016 04 14, 13:11)
FB ji savo grupę turi... tai galvoju, kad kažkur girdėtas laidos pavadinimas...
einu ruošt chebros pas gydytoją... nors dabar galvoju, be reikalo aš ten varau... nieko naujo nesužinosiu
Laida tikrai nebloga, ypač dėl patarimų dėl mitybos
Nuveši, ramiau bus
QUOTE(wicked @ 2016 04 14, 10:44)
apsimesiu, kad šito sakinuko nemačiau ir lauksiu vakaro optimistiškai nusiteikus
nu palaikyk man kompaniją, aaaaaaaaa?
žinau gi, kad gali 
stengtis tikrai stengsiuos, bet prižadėt neprižadu
sėkmės pas gydytojus
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 14, 12:02)
jep, kartais pažiūriu per TV kai prisimenu kad ją rodo
wicked sėkmės pas gydytojus.
Gal galima būtų mano tikslus žalių dienų papildyti dar vienu:
Ne daugiau 2 produktų su pridėtiniu cukrum per dieną.
Ir sportą pakeisti į 2 kart per savaitę, nes kitaip laike nesigauna.. Tik išimtiniais atvėjais/
Metas sunkintis tikslus
Gal galima būtų mano tikslus žalių dienų papildyti dar vienu:
Ne daugiau 2 produktų su pridėtiniu cukrum per dieną.
Ir sportą pakeisti į 2 kart per savaitę, nes kitaip laike nesigauna.. Tik išimtiniais atvėjais/
Metas sunkintis tikslus
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 14, 13:25)
Nuveši, ramiau bus 
nors kartą nebe reikalo nuvažiavom
dabar gydysimės
QUOTE(braske09 @ 2016 04 14, 13:55)
jau po vakar dienos atrodo kad atsikelsiu su plona talija
kad tik tiek užtektų
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 14, 14:33)
Metas sunkintis tikslus 
per daug žalių dienų?
Sveikutės, mano dienelių fronte tik raudona spalva nuo 11 iki 14 drąsiai žymėkit raudonai , tikiuosi nuo pirmadienio susidėlios viskas į vietas ir pradėsiu žaliuoti
QUOTE(wicked @ 2016 04 14, 15:11)
Aha
Jūs ne tik gydykitės, bet ir sveikit
QUOTE(wicked @ 2016 04 14, 15:11)
Kas mažiesiems?
Aš jau po konsultacijos. Kaip ir tikėjausi, padarė didelį įspūdį. Gavau užduotį pasidaryti krūvą kraujo tyrimų, nusiųst vitaminų ir maisto papildų, kuriuos geriu sudėtis, nusiųsti širdies tyrimo rezultatus. Kai turėsiu kraujo tyrimo rezultatus, eisiu vėl, tada darys kūno sudėties analizę, sudarys mitybos planą. Tiksliau du: vienas toms dienoms, kai bėgioju, kitas - kai nebėgioju. Vat.
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 14, 18:47)
Kas mažiesiems?
baisios tonzilės, spazmuojantis kosulys... mazgiui čia... abiems bėgančios nosys, dabar girdžiu, jau ir vidurinis kosėt pradėjo... oh well... didžiajam pradėjau profilaktiškai Influcid'ą duoti... sunervino - nuvažiuoju pasiimt iš mokyklos, laukia... jaunuolis... be striukės
pasiūlyk ką nors su pilno grūdo makaronais, a? ką nors įdomesnio, skanesnio? kas prie jų tinka/netinka?
smagu dėl konsultacijos ir programos