Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Rodė 168 kcal, 11 km g.gif
Atsakyti
Atlaikiau biggrin.gif Eina kaku, kaip skaudėjo, dar taip nebuvo blink.gif Nu bet dabar pagaliau nors pavalgyt galiu, išsikepiau karšta sumuštinį, niaaam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 15, 09:29)
Atlaikiau  biggrin.gif  Eina kaku, kaip skaudėjo, dar taip nebuvo  blink.gif  Nu bet dabar pagaliau nors pavalgyt galiu, išsikepiau karšta sumuštinį, niaaam  cool.gif

Manęs kitą savaitę laukia šitas malonumas biggrin.gif

Labas 4u.gif

vakar sportavau sukandus dantis be jokio noro...vos sugebėjau vieną kartą padaryt pratimus, nežinau kodėl čia taip, ar slėgis, ar pavargau aš čia jau doh.gif kadangi šiandien man laisvadienis nuo maisto , tai nutariau šiandien ir nesportuot tongue.gif
04.14 žalia.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 04 15, 11:19)
Manęs kitą savaitę laukia šitas malonumas biggrin.gif

Labas 4u.gif

vakar sportavau sukandus dantis be jokio noro...vos sugebėjau vieną kartą padaryt pratimus, nežinau kodėl čia taip, ar slėgis, ar pavargau aš čia jau doh.gif kadangi šiandien man laisvadienis nuo maisto , tai nutariau šiandien ir nesportuot tongue.gif
04.14 žalia.

Profilaktinis?
Mane turbūt gydytoja nenormalia laiko, nuėjau siuntimo pasiprašyt, išvardinau, kokių tyrimų reikia, užmečiau akį į kortelę, nuo paskutinių tyrimų dar nė metai nepraėję hihihi.gif Bet tai gerai, pagaliau D3 vit išsitirsiu, nes jau nežinau kiek laiko ruošiuosi.

Aišku, kad pailsėk 4u.gif rytoj dvigubai atidirbsi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 15, 10:43)
Profilaktinis?
Mane turbūt gydytoja nenormalia laiko, nuėjau siuntimo pasiprašyt, išvardinau, kokių tyrimų reikia, užmečiau akį į kortelę, nuo paskutinių tyrimų dar nė metai nepraėję hihihi.gif  Bet tai gerai, pagaliau D3 vit išsitirsiu, nes jau nežinau kiek laiko ruošiuosi.
Aišku, kad pailsėk  4u.gif  rytoj dvigubai atidirbsi  laugh.gif

Aha, mėgstu profilaktiškai TA pasidaryt biggrin.gif va va, gerai kad priminei šitą tyrimą, prašysiu ir aš smile.gif Kadangi pas mane yra tokių tyrimų, kurios PRIVALAU tikrintis metuose vieną kartą (dėl skydliaukės, bendras kraujo tyrimas (nes turėjau kraujo perpylimą )) tai prie to pačio ir visų kitų paprašau, kas ten man priklauso. cool.gif

Gaila, lietingas savaitgalis progozuojamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 04 15, 12:59)
Aha, mėgstu profilaktiškai TA pasidaryt biggrin.gif va va, gerai kad priminei šitą tyrimą, prašysiu ir aš smile.gif Kadangi pas mane yra tokių tyrimų, kurios PRIVALAU tikrintis metuose vieną kartą (dėl skydliaukės, bendras kraujo tyrimas (nes turėjau kraujo perpylimą )) tai prie to pačio ir visų kitų paprašau, kas ten man priklauso. cool.gif

Gaila, lietingas savaitgalis progozuojamas unsure.gif

Teisingai, reikia savim rūpintis ax.gif

Lietingas, nelietingas, rytoj laukia ilgas bėgimas.. Kol nebėgiojau, niekada neatkreipiau dėmesio, kad mūsų gimtąjam mieste tiek kalnų ir pakalnių, nėr lygios vietos laugh.gif Padirbėsiu ryt nuoširdžiai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 14, 18:00)

nu ką galiu pasakyti? g.gif asmeniškai man ir dukrai skanu ax.gif suvalgėm daug ax.gif tiek ji, tiek aš. Pratinu ją jau dabar nevalgyti daug saldumynų ir sveikai maitintis smile.gif
Aišku riebalų yra, pakepti brokolius, grietinėlė 4 šaukštai (dėjau tą kavai 10%), suris... ax.gif visko nedaug bet yra...
ar galima tokį patiekalą valgyti su mano svoriu g.gif pietūms?

Lietingas savaitgalis? o aš jau tikėjausi gražaus oro... verysad.gif

Buvau pas gyd. aišku man skauda ausis o ne galva unsure.gif kol laukiau eilės, paskambino man iš mokyklos, dukrai irgi skauda ausį verysad.gif žodžiu dviese va kukuojam namie su skaudančiom ausim verysad.gif nors paimk ir pyragą iškept iš tos laimės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Volsebnica: 15 balandžio 2016 - 13:47
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 15, 14:46)
nu ką galiu pasakyti? g.gif asmeniškai man ir dukrai skanu ax.gif suvalgėm daug ax.gif tiek ji, tiek aš. Pratinu ją jau dabar nevalgyti daug saldumynų ir sveikai maitintis smile.gif
Aišku riebalų yra, pakepti brokolius, grietinėlė 4 šaukštai (dėjau tą kavai 10%), suris... ax.gif visko nedaug bet  yra...
ar galima tokį patiekalą valgyti su mano svoriu  g.gif  pietūms?

Aišku, kad galima mirksiukas.gif Nėra blogo maisto yra tik netinkami kiekiai, na, ir laikas (vakarui toks maistas nelabai tinkamas) ax.gif
Atsakyti
kokie planai savaitgaliui?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 15, 14:21)
g.gif

išsivalyti namus, pasikabinti pagaliau užuolaidas antram aukšte biggrin.gif ir nepersivalgyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 15, 15:21)
g.gif

Planas kaip visada - pailsėti, bet neišdegs... Šeštadienį į jubiliejų keliausiu (tai planas ten nepersivalgyti ax.gif ), sekmadienį daug maisto gaminimo, nes pirmadienį pavaišinti 15 žmonių teks.. ir vaikų kūrybinės dirbtuvėlės bigsmile.gif Jau taip laukiu, kad nebegaliu savam kaily tverti blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
wicked, aš šiandien rrrrraudooooona cool.gif slystelėjau ant mamos žagarėlių su kisielium cool.gif
Atsakyti