QUOTE(eglutyte @ 2016 04 24, 06:47)
1. Kokia skani vakariene
2. Karvytes jus .su mano mazaja... Sakei vaziuosi kazkur svest???
3. Ai tiesa siryt stebuklas ivyko - tas kilas is kazkur uzlipes pries savaite isgaravo ir net daugiau
1. aga

skani

vaikui bulves kepiau, tai nutariau prisijungti
2. aga, jautukes, gerules mes, jeigu stipriai ir ilgai neerzinat

vaziuosim i vasarnami, su karstu puodu (hot tub), grazia gamta ir visais patogumais

smagu man tose sodybose
3. reikskias skysciai buvo susikaupe, buna taip

alia kaip smagu
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 24, 06:51)
mūsų mažiukės diena antradienį
dar viena jautuke
QUOTE(Airisė @ 2016 04 24, 10:50)
Feja, kiek tu daug skysciu isgeri. Cia tau taip norisi, ar kad reikia?As tai ne skysciu zmogus esu, visai.
na ne skysciu zmogus as 100%, jei tik vanduo, tai galeciau visai negert

del to ir rasaus seku, nes gan gausiai baltymu valgau, anglys biski apmazinti, tai stengiuos inkstu neapkraut, prisiskaiciau visokiu gasdinimu

o siaip pagal ta formule kur 0,034l kuno kilogramui, tai man virs 4l reikia ismaukt

dabar pilu i tokia 0,9l buteli stiklini, jis placiagurklis, tai imetu citrinos, apelsino ar obuolio skilteliu, statau i saldytuva ir vis prisipilu po stikline ir geriu, taip ir suskaiciuot kiek isgeriau lengviau ir eigoje matosi, kiek isgerta

o arbatas is puslitrinio puodelio geriu, tai irgi susiskaiciuoja lengvai, nors ir tu as nebaisi megeja buvau, bet dabar stengiuos bent po puodeli tarp valgiu, kai tik pirma mitis apie alki uzeina, pasidarau arbatos puoda

o arbatas megstu pirkti, nebloga kolekcija turiu, tai ir varau per jas visas, nenusibosta

Startas 04.04.2016