Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(eglutyte @ 2016 04 25, 13:54)
teoriskai suprantu kad reik nekreipt demesio ir islaukt, bet praktiskai nu nervuoja :

ir as teoriskai suprantu, bet upa musa, rodos stengiesi, laikaisi, o rezultatu nematyt blush2.gif ax.gif

QUOTE(Jerda @ 2016 04 25, 16:11)
Nebegalvok apie svorį, o mėgaukis ką pasieke

lengva pasakyt tongue.gif be to as tu pasiekimu ne nematau dar blush2.gif ax.gif o bendradarbe siandien pagyre, kad as sulieknejau blink.gif nors apie joki lieknejima jai nieko nesakiau schmoll.gif manau dekingai rubus pasirinkus buvau ir aisku ant pilvo matos, kad neprikimstas kaip barabanas blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 04 25, 18:21)
Ka veikiat? Kuom gyvenat?

Kazkokia depresija pokelionine uzklupo.

atidirbau nesunkiai siandien, ale grizus namo vietoj poilsio radau problema lotuliukas.gif doh.gif interneto ner blink.gif siu laiku zmogui tiesiog tragedija lotuliukas.gif lekem routerio keist, labai maloniai techniniai berniukai aptarnavo net neoficialiomis darbo valandomis ir nieko nekainavo, kaip nekeista thumbup.gif isbadejau kaip vilkas, puoliau vakarienes ieskot, dabar jau gerai - internetas vietoj, pilvelis virskina rolleyes.gif meniu uz vakar ir siandien bus siek tiek veliau ax.gif

po kelioniu buna toks keistas ilgesingas liudesys ax.gif sakyciau savotiskos ''pagirios'' mirksiukas.gif rodos ruosies, mastai, darai, o smakst ir praejo viskas kazkaip greitai unsure.gif reikia keliu dienu ar net savaites, kad i senas vezes ieit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 25 balandžio 2016 - 22:54

meniu

sekmadienis

pusryciai 410kcal

balta bagette blush2.gif 200kcal, desra 60kcal, suris 60kcal, sauleje dziovinti pomidorai aliejuje 60kcal, kava su pienu 30kcal

pietus 450kcal

salotos (rukola, icebergas, pomidoras, sauleje dziovinti pomidorai, feta aliejuje, juodos alyvuoges, keptos vistienus truputis, citrinu sultys) 340kcal, maza riekele juodos duonos 80kcal, kava su pienu 30kcal

vakariene 410kcal
orkaiteje keptos bulves su slakeliu aliejaus su kmynais ir cesnaku 210, orkaiteje kepta vista 140kcal, salotos (agurkas, riebus kefyras) 60kcal

viso 1270kcal

skysciai
1.8l vandens su citrina, 1,5l kmynu arbatos cool.gif

pirmadienis

pusryciai 400kcal

duona su saulegrazomis 120kcal, kumpis 120kcal, agurkas 20kcal, skyr su keptais obuoliais 110kcal, kava su pienu 30kcal

pietus 430kcal darbiniai ax.gif

juoda duonos 140kcal, majonezas 80kcal, 2kiausiniai 160kcal, agurkas 20kcal, kava su pienu 30kcal

vakariene 440kcal
orkaiteje keptos bulves su slakeliu aliejaus su kmynais ir cesnaku 210, orkaiteje keptos vistos likuciai 100kcal, salotos (pomidoras, ridikeliai, svogunu laiskai, riebus kefyras) 100kcal, 3 skilteles apelsino (nuo sunaus ''atliko'') 30kcal

viso 1270kcal

skysciai
1.8l vandens su citrina, 1l zalios arbatos, dar gersiu night time (levandu, avizu ir laimo ziedu ) 0,5l

skauda galva ko tais verysad.gif prastai miegojau paskutinias pora naktu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, bendrauju lb padrikai, bet visada skaitau. Vis dar ryju. Neismanau, kur gaut ikvepimo?
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 25, 23:52)
ir as teoriskai suprantu, bet upa musa, rodos stengiesi, laikaisi, o rezultatu nematyt blush2.gif  ax.gif
lengva pasakyt tongue.gif be to as tu pasiekimu ne nematau dar blush2.gif  ax.gif o bendradarbe siandien pagyre, kad as sulieknejau blink.gif nors apie joki lieknejima jai nieko nesakiau schmoll.gif manau dekingai rubus pasirinkus buvau ir aisku ant pilvo matos, kad neprikimstas kaip barabanas blush2.gif  lotuliukas.gif

Ta pati apie tai kad nesimato ir as apie sukudima pagalvojau. Bet is kitos puses kai priaugam kelis kg nieks irgi nepuola aiskinti oi kaip sustorejai. Na kai jau keliolika priaugi tada tai isgirsti. ax.gif
Ps. Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 04 26, 03:12)
Labas rytas,  bendrauju lb padrikai, bet visada skaitau. Vis dar ryju. Neismanau, kur gaut ikvepimo?

bendrauk ne padrikai, bet sistemingai, man padeda rolleyes.gif 22 dienos be nuodemiu cool.gif net jubilieju planuoju svest be nuodemiu maistiniu, vynas atskira kategorija biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jerda @ 2016 04 26, 03:30)
Ta pati apie tai kad nesimato ir as apie sukudima pagalvojau. Bet is kitos puses kai priaugam kelis kg nieks irgi nepuola aiskinti oi kaip sustorejai. Na kai jau keliolika priaugi tada tai isgirsti.  ax.gif
Ps. Labas rytas

yra tokiu bjaurybiu, kai net nepriaugus isgirsti doh.gif dry.gif dry.gif

man dar ne rytas, bet laba 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 26 balandžio 2016 - 06:23
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 26, 07:22)

man dar ne rytas, bet laba 4u.gif  biggrin.gif

Tai tu cia tpkia del darbo ar toks gyvenimo ritmas?
Atsakyti
As savaitgalį buvau nuklydusi ax.gif
Vyras skanumynu parveze, sestadieni saslykus sugalvojo kepti, tai kur jau as atsilaikysiu doh.gif
O sekmadieni tiesiog po sestadienio buvo labai sunku susiimti... rolleyes.gif
Bet vakar saziningai atsilaikiau pries pagundas ir pliuso neliko smile.gif
Tikiuosi iki penktadienio ir minusas bus cool.gif

Zadejau per savaite viena diena skirti nuklydimams, bet po sio savaitgalio akivaizdu, kad dar nesu pasiruosusi ir neturiu tiek valios laiku pasakyti "stop" smile.gif
Paprasciau nuosekliai laikytis savo, nes paslydus galiu ir nebegrizti i savo vezias... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 04 26, 07:23)
Tai tu cia tpkia del darbo ar toks gyvenimo ritmas?

peleda+nemiga+laiko juostu skirtumas ax.gif darbas siuo atveju ne prie ko schmoll.gif cool.gif

QUOTE(Tedi @ 2016 04 26, 10:28)
Zadejau per savaite viena diena skirti nuklydimams, bet po sio savaitgalio akivaizdu, kad dar nesu pasiruosusi ir neturiu tiek valios laiku pasakyti "stop" smile.gif
Paprasciau nuosekliai laikytis savo, nes paslydus galiu ir nebegrizti i savo vezias... rolleyes.gif

va delto as ir nenuodemiauju drinks_cheers.gif gerai, kas sugeba viena diena pavalgyt, o kita stot i vezes thumbup.gif mano pavalgymas gali uzstest savaitemis ar net menesiais doh.gif tuo labiau, kai mano problema kiekiai, nes daugiau maziau visada valgau sveikai, nemegstu saldumynu, nevalgau jokio slamstmaiscio, tai per tas ''apsiedimo'' dienas skrandis issitampo, paskui sunku vel kiekius mazint, geriau man nenuklyst blush2.gif tongue.gif

siandien kaip ir paskutine diena darban unsure.gif tikiuos rytoj nebereikes, nors visko gali but g.gif pradesiu kelionei ruostis ir meniu deliot wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Pas mane siandien iskrova. Atlaikiau didvyriskai. didis.gif

Feja, kur tu cia keliausi? bigsmile.gif

Einu suni isvest ir jauciu reikia Sostu karus paziuret. Naujas sezonas gi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 26, 16:55)
Feja, kur tu cia keliausi?

vaziuosim i vasarnami, svesiu gimtadieni paankstintai rolleyes.gif biggrin.gif bus draugu 2 seimos su vaikais, reikia meniu apmastyt ax.gif
vasarnamis
Atsakyti

meniu

antradienis

pusryciai 260kcal

duona 100kcal, kumpis 40kcal, suris 60kcal, pomidoras 30kcal, kava su pienu 30kcal

pietus 590kcal

duona 120kcal, 2 kiausiniai160kcal, majonezas 80kcal,kava su pienu 30kcal, gira 200kcal blush2.gif

vakariene 440kcal
agurkine sriuba (liesas kiaulienos farsas, bulve, morka, svogunas, perlines kruopos, rauginti agurkai, sultinio kubelis) 200kcal, grietine 30kcal, duona 100kcal, fermentinis suris 110kcal

viso 1290kcal

skysciai
1.8l vandens su citrina, 0,5l zalios arbatos
Atsakyti
Saule uz lango sirdis dziaugiasi
Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 26, 07:22)
bendrauk ne padrikai, bet sistemingai, man padeda rolleyes.gif 22 dienos be nuodemiu cool.gif

Man darbe nesinori i cia list. Kabinete dazniausiai viena nebunu. O kad kas pamatytu is kolegu nesinori.

Man daug duoda saules buvimas. Todel tikiuosi, kad jau pagaliau soandiena susiimsiu...
Atsakyti