Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(eglutyte @ 2016 05 09, 22:36)

Oho saunuole thumbup.gif nerealiai pasivaiksciojai. Ka valgei per iskrova?
Nu ka einu dirbt, nors noreciau griut miegot ...

Valgiau tik ryte bananą su kava ir gėriau daug vandens blush2.gif
4u.gif už tą darbą, tikiuosi pailsėsi pakankamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 09, 19:58)
Valgiau tik ryte bananą su kava ir gėriau daug vandens

tai cia labiau pabadavimas negu iskrova mirksiukas.gif siaip saunuole, kad issilaikei, man nuo banano toks alkis butu sukiles, kad laikykites esami ir nesami maisto produktai blush2.gif lotuliukas.gif vienintele iskrova, kuria iveikdavau, tai kefyras, arba kefyras+agurkai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 09, 23:03)
tai cia labiau pabadavimas negu iskrova mirksiukas.gif siaip saunuole, kad issilaikei, man nuo banano toks alkis butu sukiles, kad laikykites esami ir nesami maisto produktai blush2.gif  lotuliukas.gif vienintele iskrova, kuria iveikdavau, tai kefyras, arba kefyras+agurkai blush2.gif  ax.gif

Bananą aš kas rytą valgau, manonritualas doh.gif net per cheat day negaliu kitaip pradėt dienos lotuliukas.gif man va lengviau badaut nei save erzint kažkuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 09, 20:11)
Bananą aš kas rytą valgau, manonritualas doh.gif  net per cheat day negaliu kitaip pradėt dienos lotuliukas.gif  man va lengviau badaut nei save erzint kažkuo

man irgi lengviau badaut blush2.gif mirksiukas.gif todel bananas ryte man niekaip nepadetu schmoll.gif blush2.gif as kol nepradedu valgyt, tol nenoriu, bet jau kai pradedu... pacios suprantat biggrin.gif as kai seniai pries 11 metu geru numeciau beveik 30kg per 4 men, tai dieta vadinos nevalgom iki 18val tongue.gif lotuliukas.gif nes iki to laiko as ir nenoriu is tikruju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 09, 22:47)
tikrai laikysiuos clarko, kai pabaigsiu si isuki cool.gif  drinks_cheers.gif ir visam gyvenimui palaikymui man jo planas superinis rolleyes.gif

cia gal netoli hveragerdi? kokia 30km nuo reykjaviko g.gif ten kai kurie pesti eina, kai kurie arklius nuomuojas, sako uzsikabarot sunkoka unsure.gif  lotuliukas.gif mes syki jau buvom susiruose, vasarnamyje netoliese buvom, vyrai penktadieni truputi padaugino, sako sitoks hot tubas vietoj, kokios dar jums versmes, imkit vyno ir liskit i hot tuba biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reiks kada paskaitinet negirdetas man Clarkas blush2.gif

Jo dabar kai pasakei tai tikrai cia ta vieta thumbup.gif matem ir su arkliais ten nemazai. Mes patys ropstemes i kalna, siaip labai smagu thumbup.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 09, 22:58)
Valgiau tik ryte bananą su kava ir gėriau daug vandens blush2.gif 

O dieve vienas bananas per diena doh.gif biggrin.gif man sunku save taip isivaizduot. As tai su grikiais gal istverciau. Bet senai nebandziau

Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 09, 21:03)
1. Reiks kada paskaitinet negirdetas man Clarkas

2. Jo dabar kai pasakei tai tikrai cia ta vieta. matem ir su arkliais ten nemazai. Mes patys ropstemes i kalna, siaip labai smagu

1. esme, neribojami baltymai (mesa, zuvis, kiausiniai, suriai), neribojami riebalai(aliejai, sviestas, majonezas,jei jis be cukraus), praktiskai neribojamos zalios nekrakmolingos darzoves (skaiciuot angliavandenius reikia kazkiek, bet praktiskai galima ir neskaiciuot.galima gert vyna sausa, snapsa, konjaka, brendi, zodziu kas be angliu lotuliukas.gif negalima absoliuciai CUKRUS (saldiklis leidziamas), MILTAI (kartais i padaza kur nors minimaliai, grieztai skaiciuojant), KRAKMOLAS (iskaitant bulves, burokelius, zirnelius ir pupeles). svorio metimo fazeje negalima JOKIU kruopu, makaronu ir pan (zodziu kas nors kiek susije su miltais), pieno ir jo produktu labai ribotai, tik grieztai skaiciuojant, nes laktoze - cukrus, isimtis suriai, ju galima kiek telpa :rolleyes:vaisiai svorio metime, max vienas nesaldus i diena, rekomenduojamas apelsinas, ir patariama ne kasdien ax.gif zodziu kaip ir surasiau esme, gal nieko nepamirsau g.gif ai tiesa, kava liepia mest(arba mazint kiek imanoma) biggrin.gif nes kofeinas itakoja insulina panasiai kaip cukrus ax.gif as tiesa sakant kavos nemeciau, tik sumazinau, kai laikiaus blush2.gif jei kas idomu klausk mirksiukas.gif 4u.gif

2. kai grisim is lt ir nusipirksiu masinyte reiks butinai nulekt wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš po gimdymo irgi neįsivaizdavau apie iškrovą/badavimą, bet turbūt sustiprėjau, atsigavau ir dabar visai nesunku. Po antro nėštumo, kai mečiau svorį, irgi taip iškrovaudavau pirmadieniais po savaitgalių parijimų, man kažkaip tinka rolleyes.gif nu ką, už lango vėl lietus, gal dar įsidienos... nu negi vėl uždaryta namie būsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 10 gegužės 2016 - 09:09
Sveikos merginos net nezinau ar mane dar pamenat nesilankiu pas jus daugiu nei pusmeti blush2.gif Su jusu palaikymu buvau numetus 18 kg bet...BUVAU biggrin.gif Isvykau gyventi i uk primirsau sporta apie mityba isvis patylesiu tai visi kg gryzo ir dar keleta draugu atsivede :)Jau beveik pusantro menesio kaip gryzau i doros kelia bet net nezinau kas ce man yra savaite-pusantros laikausi sauniai ir pratrukstu esti keles dienas (per jas aisku viskas gryzta kas buvo nukratyta). Pirma mintis buvo kad man su galva nebegerai biggrin.gif antra kad truksta sedimosios paspardymo biggrin.gif .Labai tikiuosi kad ce bus antras varijantas tad nusprendziau grysti pas jus nes jus geriausia plaikymo komanda ir motyvacija thumbup.gif P.S priverciau ir vyra pradeti su manim sportuoti tikiuos ir tai pagelbes susiimti ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Dziaugiuosi uz sugriztancias paklydusias aveles ir liudziu kartu del grizimo priezasties.
Atostogauju bet manau daugmaz protingai valgau na kitap nei namuose bet visa laime kad viesbucio saldumynai man nepatinka. Ragauju bet dar nei vieno tobulo neradau ax.gif daug vaikstau jau vienas sliopkes sunesiojau biggrin.gif tikiuosi basutes atlaikys nes butu visiskai sakes doh.gif mano peda 43 tai tik vyriskas gauciau. Daugiau atviru neisidejau.
Jauciu kad siuo metu man pati tinkamiausia dieta ta kur brendis su mesa ir darzovemis galimas drinks_cheers.gif tokios beveik dabar beveik ir laikausi
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 05 10, 11:21)
Sveikos merginos net nezinau ar mane dar pamenat nesilankiu pas jus daugiu nei pusmeti blush2.gif  Su jusu palaikymu buvau numetus 18 kg bet...BUVAU biggrin.gif  Isvykau gyventi i uk primirsau sporta apie mityba isvis patylesiu tai visi kg gryzo ir dar keleta draugu atsivede :)Jau beveik pusantro menesio kaip gryzau i doros kelia bet net nezinau kas ce man yra savaite-pusantros laikausi sauniai ir pratrukstu esti keles dienas (per jas aisku viskas gryzta kas buvo nukratyta). Pirma mintis buvo kad man su galva nebegerai biggrin.gif  antra kad truksta sedimosios paspardymo biggrin.gif  .Labai tikiuosi kad ce bus antras varijantas tad nusprendziau grysti pas jus nes jus geriausia plaikymo komanda ir motyvacija  thumbup.gif  P.S priverciau ir vyra pradeti su manim sportuoti tikiuos ir tai pagelbes susiimti ax.gif

Tai sveika sugrįžus 4u.gif nežinau ar iš šios temos ar iš kokios kitos, bet tu man labai matyta g.gif nekas man su atmintim po visų nėštumų biggrin.gif o su tais nutrūkimais, tai visom pasitaiko,svarbu grįžtam į vėžes mirksiukas.gif kiek dabar sveri, koks ūgis, kokie tikslai? blush2.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 10, 12:54)
Tai sveika sugrįžus 4u.gif  nežinau ar iš šios temos ar iš kokios kitos, bet tu man labai matyta  g.gif  nekas man su atmintim po visų nėštumų  biggrin.gif  o su tais nutrūkimais, tai visom pasitaiko,svarbu grįžtam į vėžes  mirksiukas.gif  kiek dabar sveri, koks ūgis, kokie tikslai? blush2.gif  rolleyes.gif

Is sitos biggrin.gif as tave pamenu berods laukeisi dvieju pupuliuku kai dingau blush2.gif siai dienai 125,2kg ugis 166m per dideliu tikslu neuzsibreziu bet tikiu kad kazkada iki 70 nusiridensiu doh.gif
Papildyta:
merginos o Frolka si Gruce ce dar pasirodo? Gruce buvo mano didziusia motyvatore ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 05 10, 11:55)
1. 125,2kg ugis 166m per dideliu tikslu neuzsibreziu bet tikiu kad kazkada iki 70 nusiridensiu

2. merginos o Frolka si Gruce ce dar pasirodo? Gruce buvo mano didziusia motyvatore

1. butinai nuridensi 4u.gif sveika sugrizus 4u.gif

2. Frolka25 laukiasi leliuko wub.gif uzsuka pasilabinti, nepamirsta musu wub.gif thumbup.gif , Gruce berods buvo kazkada senokai uzsukus, nebent maisau ka g.gif

4toji dietos diena, vel tie vaisiniai pietus cool.gif doh.gif bet as stipri tongue.gif laukia nuostabi vakariene, mesa+salotos, pasiilgau tokios geroves rolleyes.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2016 05 10, 08:57)
Jauciu kad siuo metu man pati tinkamiausia dieta ta kur brendis su mesa ir darzovemis galimas drinks_cheers.gif  tokios beveik dabar beveik ir laikausi

gaila, kad si dieta veikia tik tokiu atveju, jei valgai ir geri lotuliukas.gif tik tai ir nieko daugiau schmoll.gif ax.gif kaip atoostogujasi bigsmile.gif g.gif
Atsakyti