Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Tedi @ 2016 05 08, 10:35)
Man vakar cheat day buvo smile.gif
Kepem šašlykus, tai pasimegavau  ax.gif 
Nors is vistienos krutineles man vyras kepe ir be jokiu ten padazu, tai ne tokia ir didele nuodeme  biggrin.gif
Bet dar sausainiu privalgiau, kolos, sulciu prigeriau  rolleyes.gif be reikalo  doh.gif  biggrin.gif
Nebepatinka man tas pilnumo jausmas, ryte irgi visa issiputusi jauciuosi, feeee  schmoll.gif

Aš po cheatinimo irgi bjauriai jaučiuos, kaip pagirios kokios,tai tada dažniausiai iškrovą pasidarau smile.gif aš ruošiuos lazaniją kept smile.gif
Atsakyti
Nuotaika pasitaisius, svoris vis kyla. Pareinu. Sokoladuku prisirijus😈
Atsakyti
Laba, mes tai vakar sveciu turejom - vyro tevai ir puske su seima buvo atvare. Kepem saslus tai as irgi pavalgiau - 2100 kcal... doh.gif Visa diena taip ir praleidom plepedami ir kazka kramsnodami... doh.gif tiek kad svoriukas lyg nepakilo , aisku ir nekrenta tiek valgant biggrin.gif

Bet dabar nusiteikus mest svoriuka toliau. Noriu kokius 3 kg iki birzelio pamest.

Siand jau normaliai bus, tikiuos

Mergaitei jau nera tempos thumbup.gif bet sian su dickiu varem i ligonine - ziauriai skaudejo pilva, net zviege eidamas, judedamas. Nuvarem, klizma pastate ir praejo doh.gif cool.gif
Zodziu neliudim, veiksme.

O siaip bijau apie darba pagalvot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 08, 13:54)
Mergaitei jau nera tempos thumbup.gif bet sian su dickiu varem i ligonine - ziauriai skaudejo pilva, net zviege eidamas, judedamas. Nuvarem, klizma pastate ir praejo
Zodziu neliudim, veiksme.

sveikateles sunui 4u.gif gerai, kad praejo skausmai 4u.gif ir dukrytei 4u.gif

mane syki sunus irgi buvo isgasdines su pilvo skausmais blink.gif doh.gif buvau isitikinus, kad apendicitas doh.gif nes man ne prisiliest prie pilvo neleido, sauke, kad skauda doh.gif pas gydytoja nuvezus kuo ramiausiai gulejo, tas visa pilva ismaige ir namo isiunte cool.gif po poros valandu mano ligonis jau lakste ir sienom karstesi blink.gif bijau, kad kita syki netikesiu skausmais jokiais blush2.gif ax.gif nors tikesiu, bo panikierka esu lotuliukas.gif

man antra dietos diena, kolkas pasiryzimas neblesta, nors kazin kaip cia bus, vakar issigandau kiek mazai kaloriju suvalgiau, ziuresim kaip cia bus unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 08 gegužės 2016 - 16:48
Viskas, paskutini kasni suvalgiau. Siandien daugiau nebezadu valgyt.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 08, 14:57)
Viskas, paskutini kasni suvalgiau. Siandien daugiau nebezadu valgyt.

ankstyva vakariene g.gif parasyk meniu, idomu, ka valgai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas. 4u.gif

user posted image

Musu saunuoles:
first.gif eglutyte
second.gif Tedi kas cia per svarstykles pas tave, kad tokiu tikslumu rodo? rolleyes.gif
third.gif Jerda

Gedos stulpas. Caramelia, Naktine Feja, Airise + dar kazkokia prie chebros. lotuliukas.gif
user posted image

P.S. Aciu visoms uz palaikyma.

P.P.S. Zalios kortos nelaimejau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 05 08, 15:35)

Gedos stulpas. Caramelia, Naktine Feja, Airise + dar kazkokia prie chebros.

P.S. Aciu visoms uz palaikyma.

P.P.S. Zalios kortos nelaimejau. verysad.gif

na bet ir siaubingas parinkai blink.gif doh.gif gal delto ir susiemem visos lotuliukas.gif nujautem, kaip graziai atrodysim biggrin.gif doh.gif

neliudek schmoll.gif 4u.gif gaila, kad nelaimi tie, kurie nori verysad.gif as kazkada su eksu laimejom (jis be mano zinios uzpildes buvo), nors as ne uz ka nevaziuociau ir negyvenciau JAV schmoll.gif taigi liko nepanaudota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 08, 17:44)
na bet ir siaubingas parinkai blink.gif  doh.gif gal delto ir susiemem visos lotuliukas.gif nujautem, kaip graziai atrodysim biggrin.gif  doh.gif

neliudek schmoll.gif  4u.gif gaila, kad nelaimi tie, kurie nori verysad.gif as kazkada su eksu laimejom (jis be mano zinios uzpildes buvo), nors as ne uz ka nevaziuociau ir negyvenciau JAV schmoll.gif taigi liko nepanaudota ax.gif
Tai vadinasi kuo siaubingiau, tuo geriau. thumbup.gif

Neliudziu labai, pildysiu vel. biggrin.gif Ir taip kol nelaimesiu. Bent ant pensijos nuvarysiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Airise, mano svarstykles elektronines "ultimate accuracy", tai 50g tikslumu rodo smile.gif)

O man siandien vel nelabai vykusi diena doh.gif
Nuo pacio ryto buvom out iki vakaro, oras nuostabus, tai vel valgem mcdonalds ir siaip visokiu užkandžių parke, o grynam ore apetitas dvigubas doh.gif doh.gif
Jauciuos kaip siuksliu deze - pilna ivairaus slamsto.
Ryt grieztai - iskrova!!!!! Ir daug daug zingsniu. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Laba biggrin.gif

Feja, o kaip su alkiu su ta dieta? Suvaldai?

Tedi nieko baisaus, isvaiksciosi thumbup.gif ta maista ryt poryt, oras grazus bus galesi ratus sukti thumbup.gif

As siandien neblogai, taip kaip planavau, tai liuks, o dar ir valgiau skaniai
9400 zingsniu ir 1780 kcal; tai man susidari 1000 kcal deficitas, ko ir butu gerai pasiekt kiekviena diena...
Psr 330 kcal: avizine kose su sviestu, saldinta arbata
Pietus 570 kcal: saktibarsciai su virtom bulvem ( daug, buvom peralke po ligonines)
Uzkandziai 400 kcal: ledu; 2 nedidelu bananai, saldinta arbata
Vakariene 480 kcal: vistienos ale zuikis (vistienos krutinele malta, kiausiniai, siek tiek virtu ryziu, aliejaus, morkos ir svoguno) ir pomidoras, agurkas, svogunas su feta ir kelios alyvuoges.

Liko dar trys savaites mokyklos vaikam. Kaip laukiu kada baigsis doh.gif bus ir man daugiau poilsio ir laiko sau.
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 08, 19:10)

Feja, o kaip su alkiu su ta dieta? Suvaldai?

Liko dar trys savaites mokyklos vaikam. Kaip laukiu kada baigsis doh.gif bus ir man daugiau poilsio ir laiko sau.

na baltymines dietos tuom man ir geros, kad alkio ner schmoll.gif kai laikiaus daktaro charles clark tai po keliu dienu apetito absoliuciai buvo nulis blink.gif emiau valgyt pagal valandas, kad nepamirsciau pavalgyt blush2.gif blink.gif man tik baisu, kad as nesuvalgau pakankamai kaloriju doh.gif blink.gif

man tai vaiko atostogos kelia labiau panika blush2.gif kai i mokykla iseina, tai laisve papugoms blush2.gif o kai namie, tai mama to, tai ano, tai filmukus ziurek, tai perlus hamos padek deliot ir dar n+k cool.gif o dar namus visus apvercia aukstyn kojom doh.gif
Atsakyti