Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(eglutyte @ 2016 05 13, 11:10)
o kiek tu nori Caramelia galutinio?

man jau 80 butu fantastika, neatsimenu kada tiek sveriau, studiju metais turbot...

Noriu išlipt iš 8 zonos, o tada tik palaikyti svorį ir stangrintis smile.gif pasimatavau ką tik apimtis, visur po truputį sumažėję thumbup.gif bet lųūdnas vaizdas su oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 13 gegužės 2016 - 10:36
Labas rytas na ir priplepejot tik spek skaityti thumbup.gif Uzvakar ir vakar netiketi sveciai is lietuvos uzgriuvo ,kaip smagu buvo biggrin.gif Na zinoma vakar vakaras su maza nuodeme buvo (pora pinakoladu smile.gif ) Bet syrit vistiek mazas minusiukas 124,9kg kaip per keles dieneles ne taip ir blogai ax.gif Vakar pas mus labai grazus oras buvo tai pgaliau susitvarkiau kiema liko tik geliu prisisodint ir bus grazu 4u.gif
Caramelia kaip as tau pavydziu plesytu dzinsu....as kol i tokius itilpsiu turbut jie kokius 5 kartus is mados iseis blush2.gif
Mergaites ziuriu skaiciuojat zingsnelius..Gal kuri turit polar laikroduka kaloriju skaicevimui?
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 05 13, 11:44)

Caramelia kaip as tau pavydziu plesytu dzinsu....as kol i tokius itilpsiu turbut jie kokius 5 kartus is mados iseis blush2.gif
Mergaites ziuriu skaiciuojat zingsnelius..Gal kuri turit polar laikroduka kaloriju skaicevimui?

Kad jie ir dabar nelabai jau madoj, dzin man, ką noriu tą rengiuos, gyvenam tik kartą thumbup.gif aš neturiu jokio, bet norėčiau labai. Šiaip geresni atsiliepimai apie tomtom laikrodžius nei apie polar blush2.gif bet žingsnių jie neskaičiuoja. Fitbit skaičiuoja žingsnius.
Atsakyti
As tai liudziu del to fitbit rolleyes.gif
Noriu as žingsnių skaiciuoklio laikrodzio, bet niekur nerandu atsiliepimu, ar nors kuris is ju skaiciuoja žingsnius stumiant vezima...
O noriu butent ant rankos, nes tie isegami labai primityvus, tik zingsnius ir skaiciuoja. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 13, 12:32)
As tai liudziu del to fitbit  rolleyes.gif
Noriu as žingsnių skaiciuoklio laikrodzio, bet niekur nerandu atsiliepimu, ar nors kuris is ju skaiciuoja žingsnius stumiant vezima...
O noriu butent ant rankos, nes tie isegami labai primityvus, tik zingsnius ir skaiciuoja. schmoll.gif

O kam tau būtent tų žinsnių reikia? Nes geresni laikrodžiai tie skaičiuoja atstumą (su gps), tai žinant žingsnio ilgį (jį šiaip ar taip teikėtų daugmaž įvesti į žingsniamatį belekokį) ir atstumą apsiskaičiuotum tyos žingsnius jei labai svarbu bigsmile.gif jei tau noris kalorijų ir širdies veiklos labiau, tai tie žingsniai juk ne taip ir svarbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 13, 12:54)
O kam tau būtent tų žinsnių reikia? Nes geresni laikrodžiai tie skaičiuoja atstumą (su gps), tai žinant žingsnio ilgį (jį šiaip ar taip teikėtų daugmaž įvesti į žingsniamatį belekokį) ir atstumą apsiskaičiuotum tyos žingsnius jei labai svarbu bigsmile.gif  jei tau noris kalorijų ir širdies veiklos labiau, tai tie žingsniai juk ne taip ir svarbu wink.gif

Kad mazai ju su gps rolleyes.gif
Atsakyti
As kadangi nenoriu daug investuoti tai linkstu prie polar ft 4 tik vat jis zingsniu neskaiciuoja bet gali laikyt visa diena ijungta tai pgal sirdies monitoriu zinai kiek per diena kaloriju sudegini.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 13, 13:01)
Kad mazai ju su gps  rolleyes.gif

Na jie brangesni, bet yra jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 13, 11:23)
Pas mane svente  bigsmile.gif
Islipau is 90  thumbup.gif
89.3  cool.gif

Sveikinu thumbup.gif nusipelnei...

As kol kas su tuo paprastu Fitbitu; kadangi nepirkau o gavau dovanu, tai nereiejo galvos sukt thumbup.gif ko noriu ko nenoriu.
O man dar buvo su juo toks nutikimas kad nuvaziavau i soda pas giminaicius parvezt obuoliu kazkad dar ziemos metu is rusio ten laiko ir grizus pamaciau kad neber Fitbito... Bet nezinojau kur tiksliai pameciau. Ir po keliu menesiu nuvaziavus dar karta ji radau... Ant kelio bet puikiai veikianti nei dregme niekas nepriveike; jau buvau naujo pradejus dairytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutyte: 13 gegužės 2016 - 12:27
QUOTE(gameja @ 2016 05 13, 13:03)
As kadangi nenoriu daug investuoti tai linkstu prie polar ft 4 tik vat jis zingsniu neskaiciuoja bet gali laikyt visa diena ijungta tai pgal sirdies monitoriu zinai kiek per diena kaloriju sudegini.. g.gif

Bet jie su kažkokiu diržu ar ne? Ar puslą nuo riešo sugeba skaičiuot?

Eglutyte, tikrai geriausia kai tokius dalykus padovanoja, nes pačiai rinktis tai kuo daugiau skaitai, tuo geresnio noris doh.gif biggrin.gif

Tedi, tiksliai gi, sveikinimai tau 4u.gif thumbup.gif atsimenu kai pati neseniai nekantravau išlipti iš 9 bigsmile.gif varyk toliau, nesustok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 13 gegužės 2016 - 12:52
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 13, 13:27)
Bet jie  su kažkokiu diržu ar ne? Ar puslą nuo riešo sugeba skaičiuot?

Taip su dirzu bet saleje klausiau vienos merginos ar netrukdo jis tai neva tais jauti tik pirmas keles dienas kol ipranti o paskui jau lyg jo ir nebutu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 05 13, 15:24)
Taip su dirzu bet saleje klausiau vienos merginos ar netrukdo jis tai neva tais jauti tik pirmas keles dienas kol ipranti o paskui jau lyg jo ir nebutu.. ax.gif

Aij aš jei kada pirksiu,tai be diržo, noriu tomtom spark cardio, bet ir taip.labai daug išlaidų nusimato doh.gif gal kadanors biggrin.gif
Atsakyti