Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

labas dienas 4u.gif visom minusiukem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(eglutyte @ 2016 05 13, 05:33)
.idomu idomu, tik vakarais nesulaukiu, luztu miegot. Siaip galvojau kad maziau kcal gaunasi, nu cia apie 1100 kcal, ne tiek ir skirias kiek tu pati laikeis...

Eurozvizijos nieko nemaciau, miegojau doh.gif Kaip musiskis atrode tarp kitu?

buvo diena ir su 1440 ir su 1320kcal, kai mesai kiauliena rinkaus mirksiukas.gif

man tai atrode normaliai g.gif neprastai tikrai, ir nors palaikau labai labai, bet nieko fantastiskai ispudingo nematau blush2.gif ax.gif
Papildyta:
svori pamirsau priduot doh.gif blink.gif baisiai kosiu, miegu tragiskai, pradejo atmintis slubuot doh.gif
svoris 113,3kg, -1,9kg 4u.gif
Atsakyti
tai uzjutot savaitgali g.gif bigsmile.gif prisidavet ir pabegot visos biggrin.gif tikiuosi ne i saldytuvus unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 13, 19:38)
tai uzjutot savaitgali g.gif  bigsmile.gif prisidavet ir pabegot visos biggrin.gif tikiuosi ne i saldytuvus unsure.gif  g.gif

Ne, 89 pamatyti buvo nebloga motyvacija thumbup.gif
Jokiu saldytuvu bent kuriam laikui cool.gif cool.gif
Iki sekancio paslydimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, ne i tema klausimas, Caramelia, dzinsu kelinta dydi pirkai? 12 ar 14? blush2.gif
Berods tavo maziausias svoris lentelej g.gif
Pagalvojau, kad noreciau kada nors gyvenime i 10 tilpti ax.gif
Ir susimasciau, kiek cia desimciu kg numesti reiktu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

first.gif Naktine Feja
second.gif milda.25
third.gif Caramelia30

Saunuoles merginos. thumbup.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 13, 08:42)
Aš prisiduodu šiandien su 83.3 kg, truputį pajudėjo žemyn  rolleyes.gif  kažkaip dabar mažais žingsneliais reikia ir judėt žemyn, nusibodo mint ant vietos doh.gif  Airise, varom žemyn kartu, ką? mirksiukas.gif
Grizai i vezes, Caramelia. thumbup.gif Taip ir toliau. O as pasistengsiu prie taves prisijungti. ax.gif

Grizau is darbo, nusikalus visa. Einu sunio isvest ir griusiu i lova. Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 13, 20:45)
Ne, 89 pamatyti buvo nebloga motyvacija  thumbup.gif
Jokiu saldytuvu bent kuriam laikui  cool.gif  cool.gif
Iki sekancio paslydimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, ne i tema klausimas, Caramelia, dzinsu kelinta dydi pirkai? 12 ar 14?  blush2.gif
Berods tavo maziausias svoris lentelej  g.gif
Pagalvojau, kad noreciau kada nors gyvenime i 10 tilpti  ax.gif
Ir susimasciau, kiek cia desimciu kg numesti reiktu  biggrin.gif  biggrin.gif

Šitų 14, bet visi kiti 12. Apie 10 net nesvajoju. Na pagal mano ūgį ir sudėjimą, kad tilpti į 10 dydį reikėtų kokius 65 svert, bet ir tai kažin ar per klubus įtilpčiau, o būčiau jau kaip giltinė lotuliukas.gif nes kiek žiūrėjau 10 dydį tai žyyyyymiai mažesnis nei 12, ypač kelnės doh.gif iki tiek jokio noro neturiu kankintis biggrin.gif

Ačiū už lentelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 14, 06:30)
Šitų 14, bet visi kiti 12. Apie 10 net nesvajoju. Na pagal mano ūgį ir sudėjimą, kad tilpti į 10 dydį reikėtų kokius 65 svert, bet ir tai kažin ar per klubus įtilpčiau, o būčiau jau kaip giltinė  lotuliukas.gif  nes kiek žiūrėjau 10 dydį tai žyyyyymiai mažesnis nei 12, ypač kelnės doh.gif  iki tiek jokio noro neturiu kankintis biggrin.gif

Ačiū už lentelę  4u.gif

As uz tave dar pora cm aukstesne biggrin.gif
Bet va pagalvojau, kad gal visai noreciau 10dydzio blush2.gif
Butu pats galutinis tikslas, jei tik valios uztektu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet maziau 70 nenorėčiau sverti turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 13, 16:09)

svori pamirsau priduot doh.gif  blink.gif baisiai kosiu, miegu tragiskai, pradejo atmintis slubuot doh.gif
svoris 113,3kg, -1,9kg 4u.gif

Nu liuks thumbup.gif koks minusas

O as sturmavau vakar saldytuva blush2.gif doh.gif nenoriu net meniu rasyt, nu atsipalaidau... Ir maistas tai daugmaz ok, bet stipriai per daug... Pasiurpinsiu 2700 kcal. Zingsniu 12600 vakar.

Bandau sudigriebt, nezinau ar iseis. Sunkiau man savaitgali. Kita savaite beje vel isskrendu i komandiruote i Berlyna. Tai nebusiu nuo antradienio iki sestadienio ryto....

Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 14, 07:10)
As uz tave dar pora cm aukstesne  biggrin.gif
Bet va pagalvojau, kad gal visai noreciau 10dydzio blush2.gif
Butu pats galutinis tikslas, jei tik valios uztektu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet maziau 70 nenorėčiau sverti turbut  g.gif

Žinok pagal save žinau, kad man jau ties va tiek kiek dabar sveriu ima sunkiau svoris krist, pradedu durnių voliot, nes jau visai gerai jaučiuos, tai aš kad šiaip kaip ir nemažą valią turiu kaip ir, bet aij, man gana ir to 12 dydžio, svarbu jį užtvirtint ir neužaugt vėl doh.gif biggrin.gif nes svorį išlaikyt oij nelengva... bet, aišku, viskas įmanoma mirksiukas.gif aš nenoriu keltis tokio griežto ir aukšto tikslo, kuris mane grauž ir kankins, kad va nepasiekiu ar oij kaip sunku, užtai pasilikau sau tuos 77 kaip tikslą 😀 ir tai dar kol/ar pasieksiu doh.gif

Eglutyte, nesigraužk, aš vakar irgi biškį atsipalaidavau šaldytuve lotuliukas.gif ir visą savaitgalį jaučiu bus griekų doh.gif aij... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 14, 09:38)
Žinok pagal save žinau, kad man jau ties va tiek kiek dabar sveriu ima sunkiau svoris krist, pradedu durnių voliot, nes jau visai gerai jaučiuos, tai aš kad šiaip kaip ir nemažą valią turiu kaip ir, bet aij, man gana ir to 12 dydžio, svarbu jį užtvirtint ir neužaugt vėl doh.gif  biggrin.gif  nes svorį išlaikyt oij nelengva... bet, aišku, viskas įmanoma  mirksiukas.gif  aš nenoriu keltis tokio griežto ir aukšto tikslo, kuris mane grauž

Ana syki as irgi ties 80 aptingau, 79 taip ir nepamaciau biggrin.gif
Bet gi noreti niekas nedraudzia g.gif lotuliukas.gif

Dabar vasara priesaky, daug judejimo, tai manau puikus laikas liekneti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 14, 10:29)
Ana syki as irgi ties 80 aptingau, 79 taip ir nepamaciau biggrin.gif
Bet gi noreti niekas nedraudzia  g.gif  lotuliukas.gif

Dabar vasara priesaky, daug judejimo, tai manau puikus laikas liekneti  cool.gif

Šiaip taip,kaip ir geras laikas, bet tuo pačiu daug pramogų,pagundų, ledai, šašoykai, mažai buvimo namie tai greitas maistas, aš visai vasarai į Lt varysiu bigsmile.gif bet tikiuosu ten į gym'ą bent eiti cool.gif matysim kaip bus, reik man dar palieknėt būtinai, antraip neturėsiu ką rengtis per krikštynas biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta mergaites kaip smagu kad i tokius mzus dydius itelpat o mano 16-18 ce kaip kokio rubo blush2.gif Vakar kaip tik vaikstinejau po parduotuves ir radau dievisko grozio suknele tik 12 dydzio...Bet kadangi buvo ispardavimas tai as ja prigriebiau sakiau bus motyvacijai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 05 14, 11:23)
Laba ryta mergaites kaip smagu kad i tokius mzus dydius itelpat o mano 16-18 ce kaip kokio rubo blush2.gif  Vakar kaip tik vaikstinejau po parduotuves ir radau dievisko grozio suknele tik 12 dydzio...Bet kadangi buvo ispardavimas tai as ja prigriebiau sakiau bus motyvacijai thumbup.gif

As tai jau taip nebedarau. Ansciau vis per mazu rubu prisipirkdavau. Pastovedavo spintoj iki iskeliavimo. Dabar stengiuosi kad butu mano dydzio, bet beda ta, kad as save kudesne laikau nei is tiesu esu😀. Tai sukudus ir 15 kg nereiks garderobo keist☺
Atsakyti