Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labos 4u.gif mano savaitgalis vis ne namie, tai toks be ryšio mitybos atžvilgiu, bet aij, svarbu smagu, ryt paiškrovausiu ir bus thumbup.gif tikiuosi ateinančią savaitę bus geri orai, vėl vaikščiosiu ratais kvardratais cool.gif reikia minusą bent po mažutį išspausti kas savaitę iki atostogų LT bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi geru oru tikiuosi thumbup.gif
Vakarykstis marsrutas buvo superinis, tai dabar visada ten keliausiu savo 'treniruotei' cool.gif
Dviraciu takas palei upe, zmoniu nedaug, ir tie patys visi begiojantys/dviraciu vaziuojantys/sunis vedžiojantys ir pan, tai ne gėda man su sportine apranga ir nušilusiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rytas, kava, ir tikejimas kad siandien bus geriau. Svarstykles rodo pliusa po savaitgalio. Turiu grazaus darbelio sia savaite.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 16, 06:35)
Rytas, kava, ir tikejimas kad siandien bus geriau. Svarstykles rodo pliusa po savaitgalio. Turiu grazaus darbelio sia savaite.

thumbup.gif turi but! Pas mane panasi situacija...
Atsakyti
Labas rytas merginos. Kaip savaitgalis prabego? Ir as grystu su pliusu 200g(net neisivaizduoju is kur jis) doh.gif Na bet savaite pries akis tikrai nupurtysim smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane minusas, turbut pirmas toks saziningas savaitgalis bigsmile.gif
Tikiuosi ju ir daugiau bus thumbup.gif

Siandien vel keliausiu savo 12km cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš sveriuosi tik penktadieniais,tai man pliusas ar minusas nuotaikos neįtakoja biggrin.gif šiandien išrovausiu ir eisiu pavaikštinėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandienos planas įvykdytas, nuejau savo marsruta, grizusi issimaudziau, pavalgem ir dar i miesta nulekem thumbup.gif
Galutinis rezultatas 17000 zingsniu thumbup.gif
Vakarienei vyras keps lauke mesa, man vištienos krutineles pakeps bigsmile.gif
Pasidarysiu gal salotas su ja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tedi: 16 gegužės 2016 - 19:00
QUOTE(Tedi @ 2016 05 16, 19:59)
Šiandienos planas įvykdytas, nuejau savo marsruta, grizusi issimaudziau, pavalgem ir dar i miesta nulekem  thumbup.gif
Galutinis rezultatas 17000 zingsniu  thumbup.gif
Vakarienei vyras keps lauke mesa, man vištienos krutineles pakeps  bigsmile.gif
Pasidarysiu gal salotas su ja  bigsmile.gif

Sauniai laikaisi, as siandien puse velnio irgi, neberijau kaip savaitgali blush2.gif ryt isvarau i komadiruote, tai biski jauciu stresiuka...o ir darbu daug, viska susikraut, vaikam suruost ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Tedi @ 2016 05 16, 19:59)
Šiandienos planas įvykdytas, nuejau savo marsruta, grizusi issimaudziau, pavalgem ir dar i miesta nulekem  thumbup.gif
Galutinis rezultatas 17000 zingsniu  thumbup.gif
Vakarienei vyras keps lauke mesa, man vištienos krutineles pakeps  bigsmile.gif
Pasidarysiu gal salotas su ja  bigsmile.gif

Sauniai laikaisi, as siandien puse velnio irgi, neberijau kaip savaitgali blush2.gif ryt isvarau i komadiruote, tai biski jauciu stresiuka...o ir darbu daug, viska susikraut, vaikam suruost ir pan.

O siaip temoj tyluma, ne i gera cia biggrin.gif man atrodo
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 16, 21:58)
O siaip temoj tyluma, ne i gera cia biggrin.gif man atrodo

Aha, as fejos pasigedau biggrin.gif kartais matau, kad skaito, bet tyli ko tais g.gif
Atsakyti
Siandien ryte supratau kad turiu kilo pliusa. Nors neturetu buti tokio didelio, bet is kart ejau pietu i darba darytis. Su svarstyklem gi nepasigincysi. Kazkaip kai nusinesu pietus as tvarkingiau valgau visa diena. Truputi disciplinuoja. Einu ruostis pati
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 17, 06:30)
Siandien ryte supratau kad turiu kilo pliusa. Nors neturetu buti tokio didelio, bet is kart ejau pietu i darba darytis. Su svarstyklem gi nepasigincysi. Kazkaip kai nusinesu pietus as tvarkingiau valgau visa diena. Truputi disciplinuoja. Einu ruostis pati

As ir turiu pliusa, aisku ir nuo maisto bet as dar kakzkokia ir sutinus jauciuos
Atsakyti