Labos
mano savaitgalis vis ne namie, tai toks be ryšio mitybos atžvilgiu, bet aij, svarbu smagu, ryt paiškrovausiu ir bus
tikiuosi ateinančią savaitę bus geri orai, vėl vaikščiosiu ratais kvardratais
reikia minusą bent po mažutį išspausti kas savaitę iki atostogų LT
Rytas, kava, ir tikejimas kad siandien bus geriau. Svarstykles rodo pliusa po savaitgalio. Turiu grazaus darbelio sia savaite.
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 16, 06:35)
Rytas, kava, ir tikejimas kad siandien bus geriau. Svarstykles rodo pliusa po savaitgalio. Turiu grazaus darbelio sia savaite.
Labas rytas merginos. Kaip savaitgalis prabego? Ir as grystu su pliusu 200g(net neisivaizduoju is kur jis)
Na bet savaite pries akis tikrai nupurtysim
Labas rytas
aš sveriuosi tik penktadieniais,tai man pliusas ar minusas nuotaikos neįtakoja
šiandien išrovausiu ir eisiu pavaikštinėt
QUOTE(Tedi @ 2016 05 16, 19:59)
Šiandienos planas įvykdytas, nuejau savo marsruta, grizusi issimaudziau, pavalgem ir dar i miesta nulekem
Galutinis rezultatas 17000 zingsniu
Vakarienei vyras keps lauke mesa, man vištienos krutineles pakeps
Pasidarysiu gal salotas su ja
Sauniai laikaisi, as siandien puse velnio irgi, neberijau kaip savaitgali
Papildyta:
QUOTE(Tedi @ 2016 05 16, 19:59)
Šiandienos planas įvykdytas, nuejau savo marsruta, grizusi issimaudziau, pavalgem ir dar i miesta nulekem
Sauniai laikaisi, as siandien puse velnio irgi, neberijau kaip savaitgali
O siaip temoj tyluma, ne i gera cia
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 16, 21:58)
Aha, as fejos pasigedau
Siandien ryte supratau kad turiu kilo pliusa. Nors neturetu buti tokio didelio, bet is kart ejau pietu i darba darytis. Su svarstyklem gi nepasigincysi. Kazkaip kai nusinesu pietus as tvarkingiau valgau visa diena. Truputi disciplinuoja. Einu ruostis pati
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 17, 06:30)
Siandien ryte supratau kad turiu kilo pliusa. Nors neturetu buti tokio didelio, bet is kart ejau pietu i darba darytis. Su svarstyklem gi nepasigincysi. Kazkaip kai nusinesu pietus as tvarkingiau valgau visa diena. Truputi disciplinuoja. Einu ruostis pati
As ir turiu pliusa, aisku ir nuo maisto bet as dar kakzkokia ir sutinus jauciuos