Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(milda.25 @ 2016 05 18, 19:29)
Nu labai noreciau susitvarkyt visiem laikam. O man ir po dvieju matau kad bus nelabai kaip.  Nu as niekada kuda nebuvau, tai nezinau kaip butu buve.

O aš dar išvis neturiu vaikučių tai vat ir susigriebiau mesti svorį, kadangi jei su tokiu svoriu pastočiau tai net nenoriu pagalvot su kiek važiuočiau gimdyt blush2.gif
Atsakyti
Pas mus vaiku fabrikelis dar neuzdarytas, dar noreciau vieno ar net dvieju veliau biggrin.gif
Bet iki tol ir grazi noreciau pabuti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai reikia padirbeti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 18, 19:35)
Pas mus vaiku fabrikelis dar neuzdarytas, dar noreciau vieno ar net dvieju veliau  biggrin.gif
Bet iki tol ir grazi noreciau pabuti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai reikia padirbeti  cool.gif

O kiek turi vaikučių? 4u.gif aš ir noriu pabūti graži, o tada apie vaikiuką mastysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 05 18, 20:45)
O kiek turi vaikučių? 4u.gif  aš ir noriu pabūti graži, o tada apie vaikiuką mastysim smile.gif

Viena tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 05 18, 19:35)
O kada tu čia metei svoriuką po pirmų vaikučių?  4u.gif

Prieš gerus du metus ax.gif numečiau ir vėl pastojau biggrin.gif pas mus jau tikrai fabrikėlis vaikų užsidaręs, tai tikiuosi, kad metu paskutinį kartą bigsmile.gif bet svorį išlaikyti reikės stengtis visą gyvenimą... unsure.gif

Niu šiandien tvarkingai diena atsilaikyta, bet abejoju ar kokį minusą išspausiu, nes kaip sakant durnių voliojau nuo penktadienio iki vakar pirmadienio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 18 gegužės 2016 - 21:16
Labas rytas smile.gif niu ką,oras šiandien puikus, eisiu prasivaikščiot ir pasišopint, reikia nuotaiką pasikelt garantuotu būdu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 19, 10:13)
Labas rytas smile.gif  niu ką,oras šiandien puikus, eisiu prasivaikščiot ir pasišopint, reikia nuotaiką pasikelt garantuotu būdu bigsmile.gif

As irgi keliausiu paprakaituoti thumbup.gif lotuliukas.gif
Paskui jei dar jegu bus ir i miesta nueisim thumbup.gif
Atsakyti
As vel 10000 neiveikiau. Eisiu saltibarsciu darytis vakarienei
Atsakyti
Niu ką, parėjau, o čia nieko blink.gif biggrin.gif virš 10 km suvaikštinėjau, apsipirkau truputį, galvoju ką čia vakarienei lengvo pasidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 19 gegužės 2016 - 17:20
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 19, 17:53)
As vel 10000 neiveikiau. Eisiu saltibarsciu darytis vakarienei

Niam, aš vakar šaltibarščius valgiau, be bulvių biggrin.gif
Atsakyti
As nuejau savo 12km sparciu zingsniu, grizusi issimaudziau, susiruošėm ir dar i miesta islekem thumbup.gif
Bendroj sumoj 20000 žingsnių cool.gif cool.gif
Vakar visa diena namie sedejau, tai siandien uz dvi dienas lotuliukas.gif

Su maistu irgi laikaus, tai si savaite turbut saziningiausiai atlaikyta cool.gif
Ryt minusas garantuotas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 19, 18:14)
Niam, aš vakar šaltibarščius valgiau, be bulvių  biggrin.gif

As irgi be bulviu. Bet puse puodo. Tai nezinau kaip ryt viskas bus... bet siandien jau viskas
Atsakyti