Sveikos.

QUOTE(Tedi @ 2016 05 19, 18:33)
Su maistu irgi laikaus, tai si savaite turbut saziningiausiai atlaikyta
Ryt minusas garantuotas

Ryt minusas garantuotas

Šaunuolė

Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 05 19, 19:15)
Sveika

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 19, 18:33)
Ai, kazkaip. 

QUOTE(Airisė @ 2016 05 19, 19:47)
Tikiu, net aš laukiu savaitgalio, nors nedirbu, bet vis kitokios dienos, nei ta pati rutina. Kaip su svoriu reikalai? Ar ne tas galvoj

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 19, 19:58)
Tikiu, net aš laukiu savaitgalio, nors nedirbu, bet vis kitokios dienos, nei ta pati rutina. Kaip su svoriu reikalai? Ar ne tas galvoj
aš svarstau vis, po mėnesio į Lt varysiu, galėčiau ten į gym'ą eiti, bet ar verta, ta prasme judėjimas, aišku vet kokiu atveju sveika. Bet ar kažkokį rezultatą įmanoma išspausti per 2 mėn. Ir kas bus kai grįšiu ir čia nebus kada
ar nebus blogiau, ot dilema 

Blogiau tai nebus, bet as neičiau

Atostogos yra atostogos, geriau su šeima praleisciau some quality time

Pasimankstinti gi ir cia gali, ne gyme, bet va sėkmingai liekneji

QUOTE(Tedi @ 2016 05 19, 21:07)
Blogiau tai nebus, bet as neičiau
o šeimyna tai ne visada pasonej 

Tai taip, bet aš ten būsiu 10 sav, tai galėčiau laiką išnaudoti, apsikabinus juk visą laiką nesėdėsiu

Aš jau lovoj, kaip ir gera diena, net įdomu ką ryt svarstyklės rodys po tokios mano savaitės

Atsikelus pirmiausiai puoliau svertis. As siandien busiu gedos stulpe. Guodziuosi tik tuo kad gal cia del ateinanciu mmm viskas. Nes buvau savaigalio pliusa sutvarkius. Bet gali cia ir vakaryksciai saltibarsciai. Zodziu faktas kad 89.0 kg
Labas rytas, grįžtu ir aš po atostogų, vakar namo, šiandien jau ir čia. Nuotaika džiuginanti, net su AI be pastangų ir dar desertu pietums ir vakarienei pasimėgaujant svoris sumažėjo, dabar 114.0
Gal reikėjo ten ir pasilikti
O jei rimtai tai daug judėjau, keliavau, sauna, masažas išjudina medžiagų apykaitą. Ne namuose labai mažai miegu tai gavosi kad gerokai daugiau judėjau-krutėjau. Maitinimasis irgi visiškai kitos, labai daug daržovių, truputį mėsytės o angliavandeniai gal tik deserte.
Dabar pagrindinis tikslas kitą savaitę neatsiauginti nėi vieno numesto gramo. kaip antspaudu užtvirtinti šį svorį

Gal reikėjo ten ir pasilikti

Dabar pagrindinis tikslas kitą savaitę neatsiauginti nėi vieno numesto gramo. kaip antspaudu užtvirtinti šį svorį

Labas rytas
Jerda, šaunuolė
aš po atostogų Turkijoj irgi visad sudžiūvus grįždavau, bet tada jauna ir vieniša dar buvau, tai uch atostogos būdavo, mūsų dienos mūsų naktys
pamenu paskutinį kartą su drauge lėktuve ižmigom dar jam nepakilus
Milda, nenusimink,laikinas tas pliusas, kartais gerai ir ant to stulpo pakabėt, tvirčiau susiimt padeda
Ingridėle, kaip suprantu minusas
Aš prisiduodu su 82.5 kg
vistik tas vaikščiojimas į naudą
varysiu šiandien vėl, bo savaitgalis nusimato pasyvus vėl svečiuose...

Milda, nenusimink,laikinas tas pliusas, kartais gerai ir ant to stulpo pakabėt, tvirčiau susiimt padeda

Ingridėle, kaip suprantu minusas

Aš prisiduodu su 82.5 kg

Labas rytas mergaites kabinkit mane ant gedos stulpo 125,3 kg
Pati kalta nuo antradienio visai isejus is rikiuotes ir salej nei nebuvau isigijom indaplove ir tik paskui pastebejom kd jos nera kur pajungti tai teko griaut vos ne puse virtuves...Na bet nera to blogo kas neiseitu i gera
Sakau kad jau virtuvei permainos reikia ir kitus kambarius bent persistatyti tai vat pertvarkymus baigiau tik vakar vakare nebuvo laiko nei gamint nei valgyt todel valgem vakarais...