Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 19, 18:33)
Su maistu irgi laikaus, tai si savaite turbut saziningiausiai atlaikyta  cool.gif
Ryt minusas garantuotas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 05 19, 19:15)

Sveika 4u.gif kaip tu gyvuoji? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 19, 18:33)
Sveika 4u.gif  kaip tu gyvuoji?  wub.gif
Ai, kazkaip. rolleyes.gif Laukiu savaitgalio. karsta.gif Darbas uzkniso juodai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 05 19, 19:47)
Ai, kazkaip. rolleyes.gif Laukiu savaitgalio. karsta.gif Darbas uzkniso juodai. doh.gif

Tikiu, net aš laukiu savaitgalio, nors nedirbu, bet vis kitokios dienos, nei ta pati rutina. Kaip su svoriu reikalai? Ar ne tas galvoj blush2.gif aš svarstau vis, po mėnesio į Lt varysiu, galėčiau ten į gym'ą eiti, bet ar verta, ta prasme judėjimas, aišku vet kokiu atveju sveika. Bet ar kažkokį rezultatą įmanoma išspausti per 2 mėn. Ir kas bus kai grįšiu ir čia nebus kada g.gif ar nebus blogiau, ot dilema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 19, 19:58)
Tikiu, net aš laukiu savaitgalio, nors nedirbu, bet vis kitokios dienos, nei ta pati rutina. Kaip su svoriu reikalai? Ar ne tas galvoj  blush2.gif  aš svarstau vis, po mėnesio į Lt varysiu, galėčiau ten į gym'ą eiti, bet ar verta, ta prasme judėjimas, aišku vet kokiu atveju sveika. Bet ar kažkokį rezultatą įmanoma išspausti per 2 mėn. Ir kas bus kai grįšiu ir čia nebus kada  g.gif  ar nebus blogiau, ot dilema lotuliukas.gif

Blogiau tai nebus, bet as neičiau ax.gif
Atostogos yra atostogos, geriau su šeima praleisciau some quality time thumbup.gif
Pasimankstinti gi ir cia gali, ne gyme, bet va sėkmingai liekneji thumbup.gif o šeimyna tai ne visada pasonej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 19, 21:07)
Blogiau tai nebus, bet as neičiau   ax.gif
Atostogos yra atostogos, geriau su šeima praleisciau some quality time  thumbup.gif
Pasimankstinti gi ir cia gali, ne gyme, bet va sėkmingai liekneji  thumbup.gif o šeimyna tai ne visada pasonej  ax.gif

Tai taip, bet aš ten būsiu 10 sav, tai galėčiau laiką išnaudoti, apsikabinus juk visą laiką nesėdėsiu unsure.gif jie mano vaikais galės džiaugtis (ko labiausiai ir laukia), o aš galvojau pasitobulint save blush2.gif niu bus matyt, jei tinginys neapims, jaučiu bent kažkur paeisiu, bus laikas sau, kurio visiškai neturiu čia doh.gif

Aš jau lovoj, kaip ir gera diena, net įdomu ką ryt svarstyklės rodys po tokios mano savaitės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 19 gegužės 2016 - 20:44
Atsikelus pirmiausiai puoliau svertis. As siandien busiu gedos stulpe. Guodziuosi tik tuo kad gal cia del ateinanciu mmm viskas. Nes buvau savaigalio pliusa sutvarkius. Bet gali cia ir vakaryksciai saltibarsciai. Zodziu faktas kad 89.0 kg
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mano svoriukas 93.8 kg smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, grįžtu ir aš po atostogų, vakar namo, šiandien jau ir čia. Nuotaika džiuginanti, net su AI be pastangų ir dar desertu pietums ir vakarienei pasimėgaujant svoris sumažėjo, dabar 114.0 thumbup.gif
Gal reikėjo ten ir pasilikti ax.gif O jei rimtai tai daug judėjau, keliavau, sauna, masažas išjudina medžiagų apykaitą. Ne namuose labai mažai miegu tai gavosi kad gerokai daugiau judėjau-krutėjau. Maitinimasis irgi visiškai kitos, labai daug daržovių, truputį mėsytės o angliavandeniai gal tik deserte.
Dabar pagrindinis tikslas kitą savaitę neatsiauginti nėi vieno numesto gramo. kaip antspaudu užtvirtinti šį svorį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jerda, šaunuolė thumbup.gif aš po atostogų Turkijoj irgi visad sudžiūvus grįždavau, bet tada jauna ir vieniša dar buvau, tai uch atostogos būdavo, mūsų dienos mūsų naktys lotuliukas.gif pamenu paskutinį kartą su drauge lėktuve ižmigom dar jam nepakilus lotuliukas.gif

Milda, nenusimink,laikinas tas pliusas, kartais gerai ir ant to stulpo pakabėt, tvirčiau susiimt padeda thumbup.gif

Ingridėle, kaip suprantu minusas thumbup.gif

Aš prisiduodu su 82.5 kg smile.gif vistik tas vaikščiojimas į naudą bigsmile.gif varysiu šiandien vėl, bo savaitgalis nusimato pasyvus vėl svečiuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 20 gegužės 2016 - 08:57
Labas rytas mergaites kabinkit mane ant gedos stulpo 125,3 kg doh.gif Pati kalta nuo antradienio visai isejus is rikiuotes ir salej nei nebuvau isigijom indaplove ir tik paskui pastebejom kd jos nera kur pajungti tai teko griaut vos ne puse virtuves...Na bet nera to blogo kas neiseitu i gera blush2.gif Sakau kad jau virtuvei permainos reikia ir kitus kambarius bent persistatyti tai vat pertvarkymus baigiau tik vakar vakare nebuvo laiko nei gamint nei valgyt todel valgem vakarais... doh.gif
Atsakyti
Atsikeliau ir as 4u.gif
87.8kg thumbup.gif
Vaiksciojimas tikraaai i nauda bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti