Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 13:18)
Nufotografavau - čia mano ankstyvi žemaūgiai. Šiltnamyje nuo ryto laikosi 10 laipsnių. Šiltnamis mano geras, bet nešildomas.

blink.gif čia dabartinis vaizdas? mega_shok.gif pas mane taip ,geriausiu atveju,birželį bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 12:18)
Nufotografavau - čia mano ankstyvi žemaūgiai. Šiltnamyje nuo ryto laikosi 10 laipsnių. Šiltnamis mano geras, bet nešildomas.

labai gražu, pavyzdiniai daigai
nu bet šitaip rizikuot doh.gif
o jei -7? koks planas?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 25, 14:09)
nu bet šitaip rizikuot  doh.gif
o jei -7? koks planas?

Manau, kad tokiu atveju tik evakuacija padetu.Siaip tai rizika tikrai didele, nu, bet reik tiketi, kad dideliu salnu nebus ir viskas ten bus gerai.Nu, bet vaizdelis tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 25, 13:13)
jei žemė metų metais ta pati, neužtenka vien mėšlo. Ir visokie užpilai tikrai padėties iš esmės negelbėja.
man atrodytų, įberkit sodindama kalio magnezijos.

Dėku , saintlina , už plano patvirtinimą, taip ir darysiu.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 25, 14:09)
nu bet šitaip rizikuot  doh.gif
o jei -7? koks planas?

Tai kad aš rizikuoju taip jau keletą metų, tiesa, šiemet itin ankstyvi, nes geresnis šiltnamis (bet pavasaris be saulės). Rizikuodavau ir polietileniniam - "kas nerizikuoja"-negeria šampano" biggrin.gif . Ir kiti pomidorai beveik visi pasodinti, jei bus didelės šalnos - dengsiu papildomai agrodanga.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 14:32)
Tai kad aš rizikuoju taip jau keletą metų, tiesa, šiemet itin ankstyvi, nes geresnis šiltnamis (bet pavasaris be saulės). Rizikuodavau ir polietileniniam -  "kas nerizikuoja"-negeria šampano" biggrin.gif . Ir kiti pomidorai beveik visi pasodinti, jei bus didelės  šalnos - dengsiu papildomai agrodanga.

Mūsų krašte ir agro nepadeda kai užspirgina,iš kurio krašto Jūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 13:18)

user posted image

Nu tikrai thumbup.gif

Pas jus kiek matau iš paveiksliuko, ir jei gerai atsimenu iš pernai temos, plastikiniai langai su stiklo paketais. Tokios konstrukcijos šiluminė varža stipriai pralenkia bet kurį standartinį šiltnamį. Jokiam standartiniam šiltnamyje be papildomo šildymo neturėsi ryte +10, kai dvi paros be saulės ir dieną oro temperatūra iki +7 tepakyla. Nors ir visus plyšius iš iššorės lipnia juosta užklijuotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 04 25, 10:38)
Namuose šilta,stypsta pomidorai blush2.gif ,bet kaip juos nešt į šiltnami,kai ryta +5 jame doh.gif

Aš nešu, jei saulėta diena nusimato. Nors iš ryto būna ir +3 rodo termometras šiltnamyje. Prieš nešdama palieju šiltu vandeniu ir palieku. Gi vis tiek po valandos, kai saulė užšvies, bus šilta. Neturiu kaip kitaip - šefas nesuprastų, jei iš darbo išeidinėčiau pomidorų nešioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 04 25, 15:38)
Pas jus kiek matau iš paveiksliuko, ir jei gerai atsimenu iš pernai temos, plastikiniai langai su stiklo paketais. Tokios konstrukcijos šiluminė varža stipriai pralenkia bet kurį standartinį šiltnamį. Jokiam standartiniam šiltnamyje be papildomo šildymo neturėsi ryte +10, kai dvi paros be saulės ir dieną oro temperatūra iki +7 tepakyla. Nors ir visus plyšius iš iššorės lipnia juosta užklijuotum  smile.gif

Tikrai taip, šiltnamiu nesiskundžiu, ypač pavasarį. Bet pavasaris visgi šiemet ypatingas - visai nėra saulės. O šiaip , mano nuomone, pomidorams nepakenkia ta naktinė šalta temperatūra, jei dieną šilta ir šviesu. Šį šiltnamį turiu tik antri metai, bet visada daigus anksti į šiltnamį nešu, o ir sodinu anksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 25 balandžio 2016 - 15:27
Nu jo su tokiu siltnamiu ir salnos nelabai baisios 4u.gif O as dar apie evakuacija kalbejau... doh.gif
Atsakyti
niu ka matau jau sodinat g.gif

Maniskiai dar vis laukia kada bus issodinti ax.gif

user posted image

Darbininkes mano dar auga duobiu ner kas kasa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 25 balandžio 2016 - 19:27
QUOTE(snaige123 @ 2016 04 25, 20:26)
niu ka matau jau sodinat g.gif

Maniskiai dar vis laukia kada bus issodinti     ax.gif   

aplenkė šįmet tave tongue.gif
tu jau nenustebinsi saviškių grožiu,pas tave jie ,kiek pamenu kiekvieną pavasarį idealūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 balandžio 2016 - 19:41