Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 13:18)
Nufotografavau - čia mano ankstyvi žemaūgiai.

A jargutėliau tu brangus. Aš turbūt šiltnamy ir miegočiau tarp tų daigelių/vaikelių biggrin.gif , grožis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 25 balandžio 2016 - 19:54
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 04 25, 20:41)
aplenkė šįmet tave tongue.gif
tu jau nenustebinsi saviškių grožiu,pas tave jie ,kiek pamenu kiekvieną pavasarį idealūs wub.gif

Ai tegul lenkia mirksiukas.gif spes užaugs ir maniškiai smile.gif nu tik nereikia šiemet baisūs kaip niekad nes jie liko antram plane pas mane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 12:18)
Nufotografavau - čia mano ankstyvi žemaūgiai. Šiltnamyje nuo ryto laikosi 10 laipsnių. Šiltnamis mano geras, bet nešildomas.

user posted image

Vau... Šiltnamis iš plastikinių langų? Geras. Idėja tikrai nebloga... Bet tikriausiai kaina tokio dalyko blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Labai norėčiau ax.gif ax.gif
Kai mano šiltnamis pasižymi ypatingu nesandarumu, tai net nebesugalvoju, ką daryt. Gal stogo langų atsisakyt, ar ką. Per juos net uždarytus ten tokie plyšiai, kad dangus matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 25 balandžio 2016 - 21:13
Nufotografavau - čia mano ankstyvi žemaūgiai. Šiltnamyje nuo ryto laikosi 10 laipsnių. Šiltnamis mano geras, bet nešildomas.

user posted image

puikiai thumbup.gif anksti pomidoru nusimato - zaviuos kaip jus visur viska suspejat rozynai gelynai siltnamis .. 4u.gif
pasiziurejau prognozes ai sian dar nuliuka zada o paskui visa kita savaite maloniai nuteikianti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 26 balandžio 2016 - 08:20
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 04 23, 18:25)
.
Zikai, ką darysi? Sodinsi viduryje savaitės? Taip galvoju, kad gal trečiadienį ir būtų galima? Penktadienį reikės pašildyt. Ir galvoju susodint ne visus, bet tik ypatingai vargstančius, kur jau šaknys per vazonų skyles išlindę ir žydėt ruošiasi.

Jep, rytoj sodinsiu 4u.gif Bent dali, anksciau setus

QUOTE(aurute66 @ 2016 04 25, 09:38)
Pirmieji nuostoliai doh.gif Mano dar nesiprašo sodinami,bet be gegužės vidurio tikrai nesodinsiu.Ramiai galiu miegot ax.gif Namuose šilta,stypsta pomidorai blush2.gif ,bet kaip juos nešt į šiltnami,kai ryta +5 jame doh.gif

ryte +5, uz valandos temperatura pakyla, jei nepranesa salnu, nenesu namo, palieku nakciai, ne nekloju, tai ten ir maziau nei +5 buna smile.gif

QUOTE(Vobla @ 2016 04 25, 10:53)
pas mane pertekliniai, kuriuos sukasiau siltnamyje irgi uzsilenke- nepavyko eksperimentas. nors ir agro dangsciau... bet tai tie pertekliniai tai dzin, bet va ridikeliai, salotos- pries menesi sudygo ir uzsikonservavo skilcialapiu stadijoje. paziurejau uzrasus- pernai uzpernai tokiu metu jau savo ridikus griauzdavom. o dabar sudygo, stop- ir nei is vietos. vakar izejau i lauksu rugstyniu sriubai, tai irgi miniminimini tik. uzsiknisau kol pririnkau doh.gif  visa kas zalia ijunge stabdzius ir laukia geresnio oro.
o siandien dar ir sninga cool.gif

O mano isdygeliai, ziema seti, dar gyvi biggrin.gif Neskuba augti, dar tik tikrus lapelius teturi, bet nemirsta, nezinau, ar is ju kas nors bus, bet kol laisvos vietos yra, nerusysiu, tegul auga. Praeita nakti pamirsau as juos uzkloti, salna pas mus nemenka buvo, prisiminiau tik diena, nulekiau paziureti, gyvi bigsmile.gif

Superinis vaizdelis wub.gif Kada sejot siuos grazuolius?

QUOTE(sypt @ 2016 04 25, 12:41)
Pamirsot paklausti kokio ankstyvumo pomidorai  biggrin.gif Pas mane su zieduku uzuomazgom tik sacharnyj gigant setas 02.20d., detskij sladkij- o2.21d., arbuzinis-03.01d.ir medvezja lapa-02.20d.Ir psio, kiti zaliuoja. Jetau kaip uzsimaniau savu pomidoru  doh.gif

Maniskiai, seti vasario 29 ir kovo 5-6, visi su ziedu uzuomazgom, jau kai kuriu tuoj tuoj prades skleistis, jau geltonuoja kampeliai smile.gif
Atsakyti
Ai, pamirsau paklausti, o tos Cutlos aukstos, ar labai aukstos?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 26, 09:21)
  Kada sejot siuos grazuolius?
Maniskiai, seti vasario 29 ir kovo 5-6, visi su ziedu uzuomazgom, jau kai kuriu tuoj tuoj prades skleistis, jau geltonuoja kampeliai smile.gif

Pomidorai sėti vasario pradžioje.
Atsakyti
Pasufleruokit, googlė neranda - Rozamarin kokie? aukšti, žemesni, vėlyvi, ansktyvi? Nežinau į kurią vietas juos susodint g.gif

p.s. radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 26 balandžio 2016 - 14:37
QUOTE(Emvida @ 2016 04 26, 09:52)

na, žinoce, po tokių vaizdų iš sapno galėčiau tik ant pašaipos ir pajuokos pora savo perlų įmest doh.gif lotuliukas.gif Nu nerealus vaizdas wub.gif Dar ne į temą klausimuks- o tai tie plastikiniai langai kaip ten- visas šiltnamis toks, ar tik siena- dvi? Baisiai viliojantis namuks
Atsakyti
Visas.
Labai tikėsimės, kad ryt bus pagaliau saulė, pasiilgo ir pomidorai, ir mes smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 26 balandžio 2016 - 22:15
Aš įtariu, kad mano pomidorai nusprogs sad.gif žemaūgių prisodinau, žadėjau augint vazonuose, bet net lysvelę sukalė man, nes daug pridygo jų. O dabar kai kurie jau žydi, šaknys jau iš koto lenda, o į lauką galėsiu nešt geriausiu atveju gegužės gale,taip? Nes ten tikra lysvelė su padarytais lankais ir plevele. Neištvers jie vargšai mėnesio ant palangės.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 04 26, 23:36)
Aš įtariu, kad mano pomidorai nusprogs sad.gif žemaūgių prisodinau, žadėjau augint vazonuose, bet net lysvelę sukalė man, nes daug pridygo jų. O dabar kai kurie jau žydi, šaknys jau iš koto lenda, o į lauką galėsiu nešt geriausiu atveju gegužės gale,taip? Nes ten tikra lysvelė su padarytais lankais ir plevele. Neištvers jie vargšai mėnesio ant palangės.

o žemaūgiai tai kokie: 20, 30, 40cm? Visada galima persodint į gilesnę talpą wink.gif
Atsakyti