QUOTE(zydinti_gele @ 2016 04 23, 18:25)
.
Zikai, ką darysi? Sodinsi viduryje savaitės? Taip galvoju, kad gal trečiadienį ir būtų galima? Penktadienį reikės pašildyt. Ir galvoju susodint ne visus, bet tik ypatingai vargstančius, kur jau šaknys per vazonų skyles išlindę ir žydėt ruošiasi.
Jep, rytoj sodinsiu

Bent dali, anksciau setus
QUOTE(aurute66 @ 2016 04 25, 09:38)
Pirmieji nuostoliai

Mano dar nesiprašo sodinami,bet be gegužės vidurio tikrai nesodinsiu.Ramiai galiu miegot

Namuose šilta,stypsta pomidorai

,bet kaip juos nešt į šiltnami,kai ryta +5 jame
ryte +5, uz valandos temperatura pakyla, jei nepranesa salnu, nenesu namo, palieku nakciai, ne nekloju, tai ten ir maziau nei +5 buna
QUOTE(Vobla @ 2016 04 25, 10:53)
pas mane pertekliniai, kuriuos sukasiau siltnamyje irgi uzsilenke- nepavyko eksperimentas. nors ir agro dangsciau... bet tai tie pertekliniai tai dzin, bet va ridikeliai, salotos- pries menesi sudygo ir uzsikonservavo skilcialapiu stadijoje. paziurejau uzrasus- pernai uzpernai tokiu metu jau savo ridikus griauzdavom. o dabar sudygo, stop- ir nei is vietos. vakar izejau i lauksu rugstyniu sriubai, tai irgi miniminimini tik. uzsiknisau kol pririnkau

visa kas zalia ijunge stabdzius ir laukia geresnio oro.
o siandien dar ir sninga
O mano isdygeliai, ziema seti, dar gyvi

Neskuba augti, dar tik tikrus lapelius teturi, bet nemirsta, nezinau, ar is ju kas nors bus, bet kol laisvos vietos yra, nerusysiu, tegul auga. Praeita nakti pamirsau as juos uzkloti, salna pas mus nemenka buvo, prisiminiau tik diena, nulekiau paziureti, gyvi
QUOTE(Emvida @ 2016 04 25, 12:18)
Nufotografavau - čia mano ankstyvi žemaūgiai. Šiltnamyje nuo ryto laikosi 10 laipsnių. Šiltnamis mano geras, bet nešildomas.
Superinis vaizdelis

Kada sejot siuos grazuolius?
QUOTE(sypt @ 2016 04 25, 12:41)
Pamirsot paklausti kokio ankstyvumo pomidorai

Pas mane su zieduku uzuomazgom tik sacharnyj gigant setas 02.20d., detskij sladkij- o2.21d., arbuzinis-03.01d.ir medvezja lapa-02.20d.Ir psio, kiti zaliuoja. Jetau kaip uzsimaniau savu pomidoru
Maniskiai, seti vasario 29 ir kovo 5-6, visi su ziedu uzuomazgom, jau kai kuriu tuoj tuoj prades skleistis, jau geltonuoja kampeliai