Tany, tai kada seti jusu daigai, kad taip gausiai zydi?
Kad as dabar atsiminciau. Kazkur vasario 14d. keli vysniukai pasodinti. Visi kiti vasario 27d. bet dar nezydi
Tany, nu nuostabu tokie žiedai šiuo mety, dar gegužio nesulaukus
Mano darželis. Pirmi irgi vasario viduryje sėti. Deja, auginti be šilumos ir šviesos, tai naudos iš tos ankstyvos sėjos jokios.

Mano darželis. Pirmi irgi vasario viduryje sėti. Deja, auginti be šilumos ir šviesos, tai naudos iš tos ankstyvos sėjos jokios.

Jau dvi savaites kai kurie pomidorai gyvena šiltnamyje. Sodinu kiekvieną savaitgalį po kažkiek, jau visas šiltnamis užsodintas, liko tik trys vietos. Aišku, kad šaltos naktys, visai kas kita būtų, jeigu būtų šilčiau, bet nebegalėjau jau išlaikyti namų tamsoje. Keli pirmi sėti vasario viduryje, kiti vasario pabaigoje, dar kiti kovo pabaigoje.

Serdce Italii iš Adijos

Žalia šokoladka iš Vaidastep

Toro

Serdce Italii iš Adijos

Žalia šokoladka iš Vaidastep

Toro

oho!!! kurent ka nors? ar tik patalais apklojat?
QUOTE(Dumsė @ 2016 04 19, 19:50)
Jau dvi savaites kai kurie pomidorai gyvena šiltnamyje.
super

QUOTE(Freke @ 2016 04 19, 20:02)
oho!!! kurent ka nors? ar tik patalais apklojat?
Mažesnius nakčiai užvožiu kartoninėmis aukštomis dėžėmis, jeigu matau, kad bus šalna- statau elektrinį radiatorių.

QUOTE(Dumsė @ 2016 04 19, 18:50)
Jau dvi savaites kai kurie pomidorai gyvena šiltnamyje. Sodinu kiekvieną savaitgalį po kažkiek, jau visas šiltnamis užsodintas, liko tik trys vietos. Aišku, kad šaltos naktys, visai kas kita būtų, jeigu būtų šilčiau, bet nebegalėjau jau išlaikyti namų tamsoje. Keli pirmi sėti vasario viduryje, kiti vasario pabaigoje, dar kiti kovo pabaigoje.
Super

Nu man rankos nekyla. Tiesa, pas mane šiltnamis nuo rytinės saulės šešėlyje, atsisuka tik apie 8:30. Tai ryte nešu į šaltą. Šiandien 7:30 šiltnamyje buvo +2. Nu bet valandai, o ne visai nakčiai.
Bet kuo dažniau pažiūriu nuotraukytes, tuo labiau noriu geresnės vietos šiltnamiui. O ji būtų pas kaimyną. Gal reiks eiti "derėtis"
Bet kuo dažniau pažiūriu nuotraukytes, tuo labiau noriu geresnės vietos šiltnamiui. O ji būtų pas kaimyną. Gal reiks eiti "derėtis"

QUOTE(Dumsė @ 2016 04 20, 05:32)
Balandžio pabaiga, karšta turėtų būti

mėnesio, šalies?
QUOTE(Paladė @ 2016 04 20, 08:44)
Oi bus lakstymo ir nervų kažkam

QUOTE(aurute66 @ 2016 04 20, 08:59)
Oi bus lakstymo ir nervų kažkam
Aš pakentėsiu iki gegužės vidurio,neturiu laiko lakstyti ir gaila savo nervų
Geriau vėliau valgysiu,negu nušaldysiu 

nebūtinai vėliau valgyt, jei neskubi išsodint. keletas ankstyvų ir didesnių ramiai didesniuose vazonuose palaukia šilumos