Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Paladė @ 2016 04 20, 09:19)
nebūtinai vėliau valgyt, jei neskubi išsodint. keletas ankstyvų ir didesnių ramiai didesniuose vazonuose palaukia šilumos

Gal turi kokią nuorodą trašų pomidorams,nu nerandu parduotuvėse,arba silpnos arba per riebios.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 04 20, 09:36)
Gal turi kokią nuorodą trašų pomidorams,nu nerandu parduotuvėse,arba silpnos arba per riebios.

Tos daigams geros
organix
Atsakyti
[quote=pagyvenus,2016 04 18, 21:31]

Mano darželis. Pirmi irgi vasario viduryje sėti. Deja, auginti be šilumos ir šviesos, tai naudos iš tos ankstyvos sėjos jokios.[quote]

labai padorus daigai, as pirmus sejau vasario 29, na didesni, jau ziedpumpurus krauna. Bet ir jusiskiai, kai be sviesos ir silumos tikrai tvirti, neisstybe smile.gif

[quote=Dumsė,2016 04 19, 18:50][quote]

Grazu wub.gif Kita sav. ir as po kelis daigus pradesiu sodinti. Siltnamis prie namu, sildytuva turim, tikiuosi isgyvensim. Visvien jie tupi diena nakti ten, parnesu, jei salnas pranasauja, menesi silnamy gyvendami jau tris kartus namie nakvojo biggrin.gif I didesnius vazonus tikrai nepersodinesiu schmoll.gif , kiek jiems cia beliko. Jie ir taip auga karaliskai, 2l. vazonuose, visi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 20 balandžio 2016 - 11:26
zikai, bandžiau atrinkt, kur citavai, kur už save rašei, bet taip ir nesupratau - kaip reikiant sumalei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 20 balandžio 2016 - 11:32
QUOTE(Paladė @ 2016 04 20, 09:44)
lotuliukas.gif  nieko nesumaišėt?
mėnesio, šalies?

Taigi kiekvienų metų balandžio pabaigoje būna labai šilta, kai kas jau ir trumpomis rankovėmis vaikšto, pumpurai sparčiai sprogsta, bet tik ne šiais metais ...
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 20, 12:24)
kiek jiems cia beliko. Jie ir taip auga karaliskai, 2l. vazonuose, visi

Mano irgi situacija panaši, tik vasario galo daigus buvau išsodinusi į kokių 3-4 litrų vazonus, nešiotis neįmanoma, tai ir buvo šiltnamyje. Galvojau, ką bus šiltnamyje, tai geriau jau žemėje smile.gif
Anksti sodinau praeitais ir užpraeitais metais, viskas gavosi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 20 balandžio 2016 - 11:59
QUOTE(Paladė @ 2016 04 20, 11:31)
zikai,  bandžiau atrinkt, kur citavai, kur už save rašei, bet taip ir nesupratau - kaip reikiant sumalei  biggrin.gif

Aha, tiksliai, kaip man cia taip gavosi doh.gif biggrin.gif parasiau ir isejau is temos, ne nepaziurejus. Dabar jau nebeleidzia taisyti, ai, dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 04 20, 10:36)

Aš jau užsimerkiau sekmadienį kiaulpienes rauginimui thumbup.gif Bus pati geriausia(ir pigiausia) trąša thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 04 20, 14:07)
Aš jau užsimerkiau sekmadienį kiaulpienes rauginimui thumbup.gif Bus pati geriausia(ir pigiausia) trąša thumbup.gif

Vėlesniam auginimui tai ir aš niekada netrešiu pirktinėm,prisiraugiu kubiliuką dilgėlių,kiaupienių,karvės banda biggrin.gif Mulčiuoju žole ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 04 20, 12:45)
Taigi kiekvienų metų balandžio pabaigoje būna labai šilta, kai kas jau ir trumpomis rankovėmis vaikšto, pumpurai sparčiai sprogsta, bet tik ne šiais metais ...

aha, točniai. Aš balandžio vidury paprastai pomidorų bent pusę pasodinu, o šiemet dar nė nesiruošiu. Nebent pečius šiltnamy atsiras. Tokie orai, kad turbūt jau galima susimūryt kokiam kampe pastoviam naudojimui g.gif

Atsakyti
as vakar savo pyplius antra kart ispikavau, dabar jau i puslitriukus . mazgiai toki ... likucius nuo pirmo pikavimo laikiau balkone. tai visiskai pamelynavusiais kotais ir net lapais . o kambariuos tai irgi gi seniai nesildo. su trim megztiniais salta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 20, 19:11)
Tokie orai, kad turbūt jau galima susimūryt kokiam kampe pastoviam naudojimui  g.gif

Pečius būtų gerai- ir pavasariui ir rudeniui drinks_cheers.gif
Saintlina, o taviškiai kur dabar ? Ar dirbtinai apšviečiami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 20 balandžio 2016 - 18:39
QUOTE(Dumsė @ 2016 04 20, 19:35)
Pečius  būtų gerai- ir pavasariui ir rudeniui  drinks_cheers.gif
Saintlina, o taviškiai kur dabar ?  Ar dirbtinai apšviečiami?

žiūrėk, kad ir vasarai šiemet nereiktų biggrin.gif
Kaime uodegas šąla. Pusė jau visai nušalė, gaivaliojasi. Kita pusė dar lyg gyvi. Mamikė daba nebepalieka nei po agro, tįsia visus namo nuo pietų. Sakė, nei prie pečiaus nepaliks - a vdrug pečius nudus??
Na, jeigu ką, dar dešimt namie liko. Atsarga biggrin.gif Žiūriu šiandien, naminiai ištįsėliai pumpurus krauna doh.gif Liauni kaip smilgos, o šitaip sudurnavojo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 balandžio 2016 - 19:06