Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 28, 10:13)
ka reiskia sapnuoti grybus? sapnavau siandien, taip aiskiai, raudonikiu pridygusiu, tik spek rinkti, parnesu namo, krepsa ispilu ir vel grybauju, ale tokie grazus, maziukai, su uzdarytom kepurem dar, mmmm

Šeimos pagausėjimą lotuliukas.gif Informacija patikrinta praktiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 04 28, 10:55)
Šeimos pagausėjimą  lotuliukas.gif 

oi, zikai, seveikinimai iškart dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pasižiūrėjau orus- šiandien žada +10, dabar rodo +1, kaži kada tikėtis to karščio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 28 balandžio 2016 - 11:12
QUOTE(Marmaledas @ 2016 04 28, 10:42)
mano sinij irgi toks buvo, bet faktas- ir lazda sužaliuoja. Tai laukiu ir sosiskos..
user posted image

Ai, tai cia tik lenda, o as pagalvojau, kad atrodo, kaip sasiska biggrin.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2016 04 28, 10:55)
Šeimos pagausėjimą  lotuliukas.gif  Informacija patikrinta praktiškai  biggrin.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2016 04 28, 10:56)
oi, zikai, seveikinimai iškart dideliausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

blink.gif lotuliukas.gif Nebent anuku. O ar brolio dukra jei laukiasi, as kaip ir mociute iseina, tai turbut irgi tinka? g.gif Ar kokiu suniu, pvz., irgi gi musu seimos nariai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 28, 11:04)
Ai, tai cia tik lenda, o as pagalvojau, kad atrodo, kaip sasiska  biggrin.gif

nu tai mažas sosiskiuks gi toks išlindęs iš žemės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2016 04 28, 10:15)
turguose dažniau įkiša žemaūgį vietoj aukštaūgio-logika tokia: žemaūgis daigas greičiau auga, nes dažniausiai tai buna ankstyvieji pomidorai ( Maskvos, betaliuksai, Belyi naliv ir t.t.), toks daigas atrodo drūtesnis ir gražesnis, ne taip išstypsta,
kai tik pradėjau sodinti pomidorus, ne viena kartą buvau turgui išdurta  biggrin.gif todėl dabar tik savo auginu

Tėvukus turguje išdūrė atvirkščiai - iš pirktų žemaūgių vos ne dvimetriniai buvo biggrin.gif
Esu šiaulietė. Jei kas turėsite kokių žinių dėl daigų, lauksiu až.

Iš tikro, pradžiai žadėjau tikrą šiltnamį daryt, bet pasiskaičiau va šito piliečio raštus:

http://www.sbdituva....s_siltnamis.pdf

7,8 puslapiai, po to nuo 11 puslapio šiek tiek teksto. Tad pasidaryti nevarginantį šiltnamį yra ką veikti. Na, ir galų gale jis teigia, kad lauke pomidorai auga kuo puikiausiai.. 4u.gif Bet jeigu tą pašiūrėlę reiks daryt metro aukščio, hmm, o norisi ir paprikų, ir baklažanų, kažin, ar visgi neverta man šiltnamį statyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 04 28, 11:53)
paprikų, ir baklažanų, kažin, ar visgi neverta man šiltnamį statyt g.gif

paprikoms ir baklažanams tuneliai, jiems tikrai nereikia aukštų šiltnamių
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 28, 12:03)
paprikoms ir baklažanams tuneliai, jiems tikrai nereikia aukštų šiltnamių

Tvarkelė 4u.gif Bandysiu tada šiam savaitgaliui vyrą prašyt, kad sukaltų man tuneliukus du ir tą pašiūrėlę pomidorams. Pabandysiu šiemet taip, jei netiks, kitiems metams bus šiltnamis.
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 04 28, 11:53)

Esu šiaulietė. Jei kas turėsite kokių žinių dėl daigų, lauksiu až.

šiauliečių temoj gražiai pasilabinkit, gal nereikės turguj daigų ieškot
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 04 28, 12:11)
Tvarkelė 4u.gif Bandysiu tada šiam savaitgaliui vyrą prašyt, kad sukaltų man tuneliukus du ir tą pašiūrėlę pomidorams. Pabandysiu šiemet taip, jei netiks, kitiems metams bus šiltnamis.

O gal iškart statyk šiltnamiuką,nesižaisk,vistiek kitamet statysi tikrai thumbup.gif Džiaugsies ir mus minėsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 04 28, 12:19)
O gal iškart statyk šiltnamiuką,nesižaisk,vistiek kitamet statysi tikrai thumbup.gif Džiaugsies ir mus minėsi drinks_cheers.gif

Sakot? biggrin.gif
Bet lankinio nenoriu, nors jis paprasčiausios konstrukcijos. Pagal tą aną pilietį, kur buvau įmetus, šiltnamyje turi būti stoglangiai dėl gero vėdinimo, o čia jau reikia žiūrėti pirkti kokį gargarą...Ir laiko neperdaugiausiai liko, jei dar noriu derlių šiemet turėt, ir dar pati nežinau, ko noriu biggrin.gif

Man svarbiausia rast atsakymą, ar jei pradėsiu terliotis su žemaūgiais laukiniais - ar tikrai neprašausiu dėl gausos derliaus, ilgo derėjimo ir pan? O jei vasara mažai šilta, tai lauke pomidorams šakės.. šiltnamis tokiu atveju išgelbėtų?
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 04 28, 12:32)
* Bet lankinio nenoriu, nors jis paprasčiausios konstrukcijos. Pagal tą aną pilietį, kur buvau įmetus, šiltnamyje turi būti stoglangiai dėl gero vėdinimo, o čia jau reikia žiūrėti pirkti kokį gargarą...Ir laiko neperdaugiausiai liko, jei dar noriu derlių šiemet turėt, ir dar pati nežinau, ko noriu biggrin.gif

**Man svarbiausia rast atsakymą, ar jei pradėsiu terliotis su žemaūgiais laukiniais - ar tikrai neprašausiu dėl gausos derliaus, ilgo derėjimo ir pan? O jei vasara mažai šilta, tai lauke pomidorams šakės.. šiltnamis tokiu atveju išgelbėtų?

* šiltnamių temoje skersai išilgai išdiskutuota, ne vieno piliečio nuomonę rasit
** atsakymas rastas, nereikia jo ieškoti. norit gausaus pomidorų derliaus - šiltnamis ir aukštaūgiai, su laukiniais - kaip pasiseks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 28 balandžio 2016 - 12:40
Tik už šiltnamį drinks_cheers.gif koks jis bebūtų.Pas mus sninga doh.gif
Atsakyti