QUOTE(Erendira @ 2016 04 26, 20:30)
Vilkra, seku jūsų istoriją visose medijose. Labai
kokiose dar visose? Kur jos dar yra?
QUOTE(zundyte @ 2016 04 26, 20:48)
Vilkra ,perkaičiau visą straipsnį ,ir jau seniai seku visur apie šitą jūsų fotosesiją,tiesiog nuostabu,kad tam ryžotės ir įrodėt Laputei ,kad ji nuostabi

O komentatoriai.....tai jų problema ,ne Lapės
na- taip- šiandien ir aš jau nurimau. dabar jau tikrai žinau- sutvirtėjo mano vaikė .
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 26, 21:21)
Vilkra, susiradau bernardinuose foto ir straipsnį. Apie mergaitės foto aš tyliu, tiesiog nežemiškas grožis.Komentarus skaičiau, nei vieno neigiamo, bent aš tokių nemačiau. O tos patyčos baisus dalykas, net nežinau kaip su jomis kovoti.Yra posakis , kad vaikai tyčiojasi tiek, kiek leidžia jų tėvai.
Kai mano atžala mokėsi progimnazijoje, buvo visko. Bet man jis niekada nieko nesakė. O kai mokėsi univere, prasitarė. Kai aš paklausiau kodėl man nieko nepasakojo, tai atsakė, o ką tu būtum dariusi, ar būtum lėkusi į mokyklą ir pakėlusi klasės auklėtojai pūkus? Juk man būtų buvę dar blogiau.

Atrodo tiek jau metų pragyvenau, o va su vaikų žiaurumu negaliu susitaikyti ir neišmokau su tuo kovoti.
Perduok asmeniškai savo panelei nuo mano mamos linkėjimus.Ji ryža(jau dabar žila) ir mano senelis buvo ryžas.Taip, kad augau auksinukų apsuptyje.Ir gyvuliukai pas mus namie auksiniai.
Mano žvėrys maišiukais nesidomi. Bet va plastikinis butelys Setui tai gėrių gėris. O jei dar nuo alaus...Jį nešioja, kramto, ant jo voliojasi. Nesuprantamas džiaugsmas.
perduosiu

Ačiū. Aš džiaugiuosi- kad ji viską pasako. O ir mokykla nelinkusi užsimerkti
QUOTE(Aist @ 2016 04 26, 21:44)
Aš jau biesinuosi dėl Ainu plaukuotumo. Vaikšto ponia su ašigalio meškos kailiniais ir dosniai jais dalinasi, altruistė blyn. Tas kailis didžiuuuulis ir jis skraido visur. Įlenda į spintas, nusėda ant patalynių, pusryčių sumuštinių, blakstienų tuše tampa inkliuzais, jau nekalbant apie grindis, uždurius ir palovius. Vakar pasičiupusi furminatorių pusvalandį pešiau mergą. Galvojau, sfinksą pasidarysiu. Kelias saujas pūko nufurminavau. O efekto norimo tai nebuvo!!! Šiandien ryte prasibėgo pro kojas, juodos pėdkelnės pasidengė prabangiu kurilo vilnos sluoksniu, nors nusišauk.

va, sukišiu į maišą savo puchovikę ir išsiųsiu Spartai vilną kojinėms produkuoti:
Cha- pagalvok- o Trioškė trumpaplukė- ir šeriasi pastovai- ir plaukai trumpučiai- ir sunkiau juos sugaudyti..
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 26, 21:52)
Vilkra - ir aš perskaičiau straipsnį

aikčiojau ties nuotraukomis, tikrai nerealiai graži tavo Laputaitė ir labai fotogeniška. Suprantu, kad sunku jai mokykloje nes yra kitaip graži

Ne bet mkyklą pabaigs ir turės galimybę atsiskleisti, pasijusti laisviau ir pati suvoks, kokiomis dovanomis yra apdovanota
Dabar jai visai gerai mokykloj.. Jaučiasi savo vietoje.. Na žodžiu pataikėm su pagalba jai ir tai džiugina
p.S. šiandie lapė išmąstė "Mama- na vat galvoju- kas aš? Maišas sielai? ir kas Aš be sielos- mėsos ir kaulų kratinys?"