Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif

Sergančioms sveikatos 4u.gif Ir Rut šiandien pasiskundė gerkle.. aš dar laikausi (3 x tuk tuk), bet, įtariu rik dėl to, kad daug dirbu g.gif

Azu, su tokiais draugais ir priešų nereikia... na, bet dabar bent jau žinai, kas yra kas O žinojimas – jėga mirksiukas.gif 4u.gif

Lisitėjos gulbius kokis wub.gif

Kiaros kailinyčiai kaip krinolinai tik banguoja, tik banguoja thumbup.gif Olis toks paaugliškai išstypęs, o nuo užpakalinių batų kojinikių net silpna blush2.gif

Diinkos katas thumbup.gif

Aš, sakau, mest gal man megzti vis nepribaigiamą šiltą suknią ir imtis vasarinės? Gal pavasaris ateis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 balandžio 2016 - 08:07
Labukas,

Kysiukui su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif į vaišes nebespėjau, bet tiek to....

Azu, laikykis 4u.gif įsivaizduoju, kaip bjauriai jautiesi....

Kiaros padurkai lotuliukas.gif

na ir visi kiti wub.gif
Atsakyti
hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Erendira - labai labai teisinga mintis drinks_cheers.gif pradėk nerti vasarinę suknią tokią visiškai tinklinę, gal tuomet pavasaris pagaliau ateis smile.gif
Panelės Snaigės lazerinė akis thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Žūriu kad Runcius jau nebe riestausis, o kaip zuikis ilgomis ausiukėmis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 21, 09:22)
Labukas  4u.gif

Žūriu kad Runcius jau nebe riestausis, o kaip zuikis ilgomis ausiukėmis wub.gif

Žinai, Vidam, kas fotografuodamasis lūpytes papučią, kas pilvą įtraukia, o kas ausis ištempia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 21, 07:14)

Čia vakar žadėta foto Diinkai.

labai gražus paukščiai, pas mus atskrenda į prūdą paplaukyti.... o po kiemą rytais vienas naglas gandras vaikštinėja smile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 04 21, 07:32)
Diinka - niekaip nebūč pagalvojus kad untelės importinės  biggrin.gif  o katas tai puikus 

na kadangi nieks neatspėjo, manau katas keliaus pas anteles.... į Norvegiją smile.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 04 21, 09:07)

Runcelis wub.gif biggrin.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 21 balandžio 2016 - 08:40
Labas rytas,

Diinkos uzsienines antytes grazios, krypuoja sau pakrantej, kriaukliu iesko biggrin.gif Diinka, pasitikrink pasta kai ka tau vakar siunciau

Runcius man primena sioje nuotraukoje Maneki Niko katina, kuris nesa laime thumbup.gif

Akis-Zaibas hihihi.gif

Gulbe grazi, bais arti priejusi prie fotografes
Atsakyti
Vajee kokis Runcytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vos pažvelgus gavau dienos D vitamino dozę biggrin.gif į ištemptas ausikes ir aš dėmesį atkreipiau smile.gif
Atsakyti
ištemptų ausų temai:

user posted image
Atsakyti
user posted image

O mes tik istempta ir prigulti kviecianti pilva turim
Atsakyti
Rucius lotuliukas.gif
Atsakyti