QUOTE(off-line @ 2016 05 19, 12:37)
O jei su kažkuo rimčiau pasikonsultuot dėl makaulės, nei su vaistininke? Man tas išankstinis matymas, kam kokių vaistų pagal amžių reikėtų ar nereikėtų, neskamba profesionaliai.
Nu nelėksiu dėl kokio pirstelėjimo į priimamąjį gi. Nuėjau į vaistinę - ko norėjau, tą gavau. Ir konsultaciją, ir vaistų. T.y., gal net daugiau, nei norėjau.
Jaučiau ir šian truputį bet lyg praėjo.
Vakare buvau bučiuotis su vienuolėm moterim. Ot.
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 19, 13:34)
Turejau kazkada sita spaudimo beda,gerdavau vaistus nuo spaudimo.yra spec vaistai numusimui spaudimo,po liezuviu kisamos.bet uzmirsau pavadinima.
Nutukimas, mityba, stresai tam įtakos turi. Tai mūsų amžiuje turint pan. problemų, pirmiausia reikėtų tuos esminius dalykus tvarkyt. Tikiu vis dėlto vaistininke - sakė, tokiame amžiuje, kraujospūdis nėra dar natūralaus senėjimo požymis.
Mano, aišku, ir nebuvo jis labai pakilęs, tik gerokai jutau, bet, vėlgi, dėl, atseit, ne senatvės, sakė, kad nereiktų skubėt griebtis rimtesnių vaistų.
QUOTE(bučkis @ 2016 05 19, 18:17)
kad lankau tik kelis men. taip liepe

ana gi turi man kelia nisviesti ar panasiai. gaunu ir teigiamo.
Man gal kažkiek nušviečia. Bet "gal", nes vienąkart vienaip atrodo, kitąkart kitaip. Blogiau nepadaro. Ačiūdie, kad turiu jėgos ir ūpo ten lankytis.