Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(kliomba @ 2016 05 17, 23:59)
Kad ir neskaicius tai aisku. Ir apie kenksminguma ir apie pelnus. Is visu vaistu pelnai dideli, o is tokiu ypac, nes prie ju lengviau pripratint gert ilgam.
Papildyta:

Na aš apie kenksmingumą širdžiai šitų vaistų ir diabetą nebuvau girdėjusi......man neramu, nes tą vaistą jau 5 -tus metus geriu, o dar gėriau su pertraukom kažkur 3-3,5 metų.....jau yra širdies bėdų, bet aš manau, kad čia nuo nervų ekstrasistolės, pulsas ir spaudimas.
Atsakyti
Nu dar to nebuvo. blink.gif blink.gif Užkilo kraujospūdis man. Nedaug, bet kaip jaučias... doh.gif Nuėjau į vaistinę, sakau taip ir taip, man dar taip nebuvo... Pasiūlė valerijonų. doh.gif Nusipirkau kad jau taip.. Nžn kiek čia vaišintis.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 18, 21:15)
Nu dar to nebuvo.  blink.gif  blink.gif Užkilo kraujospūdis man. Nedaug, bet kaip jaučias...  doh.gif Nuėjau į vaistinę, sakau taip ir taip, man dar taip nebuvo... Pasiūlė valerijonųdoh.gif Nusipirkau kad jau taip.. Nžn kiek čia vaišintis.

lotuliukas.gif
juokas juokais, bet ziurek, imsi is visu galu streikuot nuo tu nerimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 18, 22:59)
lotuliukas.gif 
juokas juokais, bet ziurek, imsi is visu galu streikuot nuo tu nerimu  unsure.gif

Šiandien dauuug ramiau jaučiaus. unsure.gif Tiek kad myžau į batą dėl vairavimo (su instruktorium). Sakė valerijonas truputį mažina kraujospūdį, tokiom bobulėm rimtesnių, atseit, dar nereikėtų vaistų tam. Tai valgau kaip katinas valerijoną. Bet kad neveža.
Nu bet jausmas... Neskauda makaulės, bet kažkas keisto ten joje daros ir labai jau nemalonaus.
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 18 gegužės 2016 - 22:37
man praejo didieji stresiniai darbai ir jauciuosi labai padoriai. megaujuosi, nes zinau kaip tai banguoti linke. toks ikvepimas pries nėrimą gylyn.
po kas savaitines drauges vizitu kaskart jauciuosi blogesniu zmogum. tas kapstymasisi po save,savo silpnybes sviesos nedaug prideda. kur bepakelsi vis koks purvinas skalbinys guli. neiseina susitvarkyt. jaustis blogiau nesijauciu bet asmenybe savo labiau nekaip matau.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 18, 22:19)
Šiandien dauuug ramiau jaučiaus.  unsure.gif Tiek kad myžau į batą dėl vairavimo (su instruktorium). Sakė valerijonas truputį mažina kraujospūdį, tokiom bobulėm rimtesnių, atseit, dar nereikėtų vaistų tam. Tai valgau kaip katinas valerijoną. Bet kad neveža.
Nu bet jausmas... Neskauda makaulės, bet kažkas keisto ten joje daros ir labai jau nemalonaus.

O jei su kažkuo rimčiau pasikonsultuot dėl makaulės, nei su vaistininke? Man tas išankstinis matymas, kam kokių vaistų pagal amžių reikėtų ar nereikėtų, neskamba profesionaliai.

QUOTE(bučkis @ 2016 05 19, 11:06)
man praejo didieji stresiniai darbai ir jauciuosi labai padoriai. megaujuosi, nes zinau kaip tai banguoti linke. toks ikvepimas pries nėrimą gylyn.
po kas savaitines drauges vizitu kaskart jauciuosi blogesniu zmogum. tas kapstymasisi po save,savo silpnybes sviesos nedaug prideda. kur bepakelsi vis koks purvinas skalbinys guli. neiseina susitvarkyt.  jaustis blogiau nesijauciu bet asmenybe savo labiau nekaip matau.

Man panašiai. Stresiniai faktoriai smarkiai sumažėjo ir psichika grįžta į vėžes.
O kam tau ta draugė kas savaitę? Nenori suretint?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 18, 22:19)
Šiandien dauuug ramiau jaučiaus.  unsure.gif Tiek kad myžau į batą dėl vairavimo (su instruktorium). Sakė valerijonas truputį mažina kraujospūdį, tokiom bobulėm rimtesnių, atseit, dar nereikėtų vaistų tam. Tai valgau kaip katinas valerijoną. Bet kad neveža.

Turejau kazkada sita spaudimo beda,gerdavau vaistus nuo spaudimo.yra spec vaistai numusimui spaudimo,po liezuviu kisamos.bet uzmirsau pavadinima.
Atsakyti
Kaptoprilis vaistai vadinas.

As siand buvau poliklinikoj,dave siuntima echoskopijai del tos sukandziotos kojos,nes guzas neisnyksta...
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 05 19, 12:37)
O kam tau ta draugė kassavaitę? Nenori suretint?

kad lankau tik kelis men. taip liepe biggrin.gif ana gi turi man kelia nisviesti ar panasiai. gaunu ir teigiamo.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 05 19, 12:37)
O jei su kažkuo rimčiau pasikonsultuot dėl makaulės, nei su vaistininke? Man tas išankstinis matymas, kam kokių vaistų pagal amžių reikėtų ar nereikėtų, neskamba profesionaliai.

Nu nelėksiu dėl kokio pirstelėjimo į priimamąjį gi. Nuėjau į vaistinę - ko norėjau, tą gavau. Ir konsultaciją, ir vaistų. T.y., gal net daugiau, nei norėjau.
Jaučiau ir šian truputį bet lyg praėjo.
Vakare buvau bučiuotis su vienuolėm moterim. Ot. bebe.gif

QUOTE(meja82meja @ 2016 05 19, 13:34)
Turejau kazkada sita spaudimo beda,gerdavau vaistus nuo spaudimo.yra spec vaistai numusimui spaudimo,po liezuviu kisamos.bet uzmirsau pavadinima.

Nutukimas, mityba, stresai tam įtakos turi. Tai mūsų amžiuje turint pan. problemų, pirmiausia reikėtų tuos esminius dalykus tvarkyt. Tikiu vis dėlto vaistininke - sakė, tokiame amžiuje, kraujospūdis nėra dar natūralaus senėjimo požymis.
Mano, aišku, ir nebuvo jis labai pakilęs, tik gerokai jutau, bet, vėlgi, dėl, atseit, ne senatvės, sakė, kad nereiktų skubėt griebtis rimtesnių vaistų.
QUOTE(bučkis @ 2016 05 19, 18:17)
kad lankau tik kelis men. taip liepe biggrin.gif ana gi turi man kelia nisviesti ar panasiai. gaunu ir teigiamo.

Man gal kažkiek nušviečia. Bet "gal", nes vienąkart vienaip atrodo, kitąkart kitaip. Blogiau nepadaro. Ačiūdie, kad turiu jėgos ir ūpo ten lankytis.
Atsakyti
pagaliau savaitgalis!poilsis ir miegas...
siand viriau saltiena,taip uzsimaniau,kad...
Atsakyti