QUOTE(PRANAITE @ 2016 05 16, 14:36)
Ačiū Night, už žinutę. Paskaitysiu, kai turėsiu pakankamai laiko, kad suvokčiau ką reiškia žodžiai ir pamatyčiau tai apie save. Tikiuosi užteks proto.
Tavo nerimas labai prisirišęs prie tavęs. Ištikimas. Kas tu būtum be jo?
Tavo nerimas labai prisirišęs prie tavęs. Ištikimas. Kas tu būtum be jo?
Aš taip pat bandau prisitaikyt tą ats. Išties reikia išminties.
Būčiau smagesnis, lengvesne galva žmogus.

QUOTE(Bestygė @ 2016 05 16, 18:09)
Radau info apie atipinius antipsichotinius vaistus.pvz kvetiapinas, respiridonas. Mane pirmuoju seria.Nepastebejau teigiamo poveikio, isskyrus kad be jo nemiegu, organizmas priprates.narkomane.Raso, kad farmacijos bendruomenes beprotiskus pinigus susikrove is siu vaistu. Jie sukelia diabeta, sirdies ligas, virsvori.Kaip man nulipt nuo ku.suprasciau, jei sirgciau sizofrenija.o db seria kvetiapinu vos ne kas antra. Siuo metu 300mg geriu.
Tai va, "mano" psichiatrė sako, kad artimam jų nerašytų.

Vis dėlto, geriau gerčiau, bet tik jei tikrai kitaip neišeina nusiramint.
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2016 05 16, 18:00)
Aš ne katalikė, bet atsakymų ieškau visur. Gal gali, prašau, man atsiųsti į až. Dękui 
Cremaster, tikiuosi dar gyva. Susidomėjau Sarah Kane, ruošiuosi eit į Apvalytieji. Gal esi buvus kituose jos spektakliuose, mačiau, dar vieną rodo. Kokia tavo nuomonė apie jos kūrybą? Ir dar, lyg ir girdėjau, kad yra jos knyga Psichozė 4.48, lietuviškai, aišku, nerasiu, bet man atrodo kažkada būtent šitoj temoj kalbėjo apie ją.

Cremaster, tikiuosi dar gyva. Susidomėjau Sarah Kane, ruošiuosi eit į Apvalytieji. Gal esi buvus kituose jos spektakliuose, mačiau, dar vieną rodo. Kokia tavo nuomonė apie jos kūrybą? Ir dar, lyg ir girdėjau, kad yra jos knyga Psichozė 4.48, lietuviškai, aišku, nerasiu, bet man atrodo kažkada būtent šitoj temoj kalbėjo apie ją.
Ar laikai save krikščione?