Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(PRANAITE @ 2016 05 16, 14:36)
Ačiū Night, už žinutę. Paskaitysiu, kai turėsiu  pakankamai laiko, kad suvokčiau ką reiškia žodžiai ir pamatyčiau tai apie save. Tikiuosi užteks proto.

Tavo nerimas labai prisirišęs prie tavęs. Ištikimas. Kas tu būtum be jo?

Aš taip pat bandau prisitaikyt tą ats. Išties reikia išminties.

Būčiau smagesnis, lengvesne galva žmogus. smile.gif Suprantu, kad visi žmonės nerimą jaučia ir tai normalu. Bet mane kartais jis tiek suima, kad, atrodo, neištversiu... Ir kai tai tampa nuolat, išvis mane parklupdo.
QUOTE(Bestygė @ 2016 05 16, 18:09)
Radau info apie atipinius antipsichotinius vaistus.pvz kvetiapinas, respiridonas. Mane pirmuoju seria.Nepastebejau teigiamo poveikio, isskyrus kad be jo nemiegu, organizmas priprates.narkomane.Raso, kad farmacijos bendruomenes beprotiskus pinigus susikrove is siu vaistu. Jie sukelia diabeta, sirdies ligas, virsvori.Kaip man nulipt nuo ku.suprasciau, jei sirgciau sizofrenija.o db seria kvetiapinu vos ne kas antra. Siuo metu 300mg geriu.

Tai va, "mano" psichiatrė sako, kad artimam jų nerašytų. unsure.gif Bet, reik pripažint, kad su šalutiniais poveikiais, man risperidonas buvo padėjęs atsitiest.
Vis dėlto, geriau gerčiau, bet tik jei tikrai kitaip neišeina nusiramint.

Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2016 05 16, 18:00)
Aš ne katalikė, bet atsakymų ieškau visur. Gal gali, prašau, man atsiųsti į až. Dękui smile.gif

Cremaster, tikiuosi dar gyva. Susidomėjau Sarah Kane, ruošiuosi eit į „Apvalytieji“. Gal esi buvus kituose jos spektakliuose, mačiau, dar vieną rodo. Kokia tavo nuomonė apie jos kūrybą? Ir dar, lyg ir girdėjau, kad yra jos knyga „Psichozė 4.48“, lietuviškai, aišku, nerasiu, bet man atrodo kažkada būtent šitoj temoj kalbėjo apie ją.

Ar laikai save krikščione? smile.gif Sorry, kad klausiu. Tiesiog, jei ne, - tai tikrai nebus joks atsakymas tau. Ten apie nuodėmingumą.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 16, 21:29)

Ar laikai save krikščione? smile.gif Sorry, kad klausiu. Tiesiog, jei ne, - tai tikrai nebus joks atsakymas tau. Ten apie nuodėmingumą.

Aš skaičiau bibliją, nemanau, kad tai niekalas. Tiesiog religijomis nelabai tikiu, nes jos neša daug blogio, prisiminkim Kryžiaus karus ir pan. Arba dabar musulmonai. O kur dar visokios sektos. Mano draugui, netikinčiam, labai padėjo vienas kunigas(draugas tuo metu restauravo bažnyčią ir buvo neseniai išsiskyręs). Kunigas daug su juo kalbėjo, nes matė jo būseną, nors šis pasakė, kad netikintis. O apie nuodėmingumą man tiks. Gal gali parašyti huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2016 05 17, 08:05)
Aš skaičiau bibliją, nemanau,  kad tai niekalas. Tiesiog religijomis nelabai tikiu, nes jos neša daug blogio, prisiminkim Kryžiaus karus ir pan. Arba dabar musulmonai. O kur dar visokios sektos. Mano draugui, netikinčiam, labai padėjo vienas kunigas(draugas tuo metu restauravo bažnyčią ir buvo neseniai išsiskyręs). Kunigas daug su juo kalbėjo, nes matė jo būseną, nors šis pasakė, kad netikintis. O apie nuodėmingumą man tiks. Gal gali parašyti huh.gif

Panašiai atsakytų bet kuris netikintis žmogus. smile.gif Kažin ką bendro su tikėjimu turi kryžiaus karai ar ką padarė ar ko nepadarė koks kunigas? smile.gif Tai tik išoriniai dalykai, dažniausia su krikščioniškumu tiesiogiai nesusiję.
Atsakyti
Religijos karams aš manau yra priedanga, ir nei islamas dabar kaltas, nei kita religija, kad yra pasaulyje zmoniu, kuriems maza vietos po saule. visos religijos is esmes yra panasios ir kalba apie ta pati. tik kai kurie zmones labiau nori matyti skirtumus nei panasumus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 17, 08:31)
Religijos karams aš manau yra priedanga, ir nei islamas dabar kaltas, nei kita religija, kad yra pasaulyje zmoniu, kuriems maza vietos po saule. visos religijos is esmes yra panasios ir kalba apie ta pati. tik kai kurie zmones labiau nori matyti skirtumus nei panasumus.

Būtent. Skirtumų mano galva esama gal ir nemažų, bet bendras vardiklis lėkštai empiriškai tariant būtų gėris ir meilė. Be to religinės išraiškos labai jau įtakojamos kultūrinių veiksnių.
Papildyta:
Nu ir išganymas. Maždaug, kenčiantiems dangus. Depresikams - ligoniams svarbu. biggrin.gif
Atsakyti
bet gal ir gerai. kitomis religijos šakomis domėtis naudinga. aš būtent taip ir atradau, kad "visi keliai veda į Romą". nes kol toliau nosies nesi matęs , tai ir manai, kad šiapus tvoros "š", o jau anapus... žolė žaliuoja. visur panašu, plius minus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 17, 19:16)
bet gal ir gerai. kitomis religijos šakomis domėtis naudinga. aš būtent taip ir atradau, kad "visi keliai veda į Romą". nes kol toliau nosies nesi matęs , tai ir manai, kad šiapus tvoros "š", o jau anapus... žolė žaliuoja. visur panašu, plius minus.

Su tuo ne visai sutikčiau. Jau krikščionybė mums pakankamai kultūriškai svetima, tai kokio islamo tezės išvis radikaliai kvailokai gali skambėt mums, neaugusiems ir negyvenantiems arabų kraštuose.
Aš esu įsitikinus, kad čia pan., kaip kad sako, kad sveikiausia valgyt maistą, augintą mūsų klimato zonoj. Sutinku, kad mąstysena nebūtinai turi sutapt su savų kraštų religija, bet akivaizdu, kad praktiškai beveik neįmanoma būt GERU tikėjimo, svetimo saviems kraštams, atstovu. Daugybė žmonių ieško visą gyvenimą "savos" religijos, bet, ar pastebėjot, kad kai priartėja mirties slenkstis, būdinga grįžt prie savų kraštų tikėjimo?
Atsakyti
Night, domėtis nelygu išpažinti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 17, 19:53)
Night, domėtis nelygu išpažinti.

Tai taip.
Biškį ne į temą depresijos temai. biggrin.gif

O aš taip stengiuos neišprotėt...

Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 05 16, 17:09)
Raso, kad farmacijos bendruomenes beprotiskus pinigus susikrove is siu vaistu. Jie sukelia diabeta, sirdies ligas, virsvori.

Kad ir neskaicius tai aisku. Ir apie kenksminguma ir apie pelnus. Is visu vaistu pelnai dideli, o is tokiu ypac, nes prie ju lengviau pripratint gert ilgam.
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2016 05 16, 17:00)
Susidomėjau Sarah Kane, ruošiuosi eit į „Apvalytieji“.

Jei spektaklis, tai cia labiau nuo rezisieriaus priklauso, maziau nuo pjeses autoriaus, koks jis bus. Jei megsti korsunova, nueik. As gal jo tik Geisma macius sitos autores. Kazkaip ji labiausiai jam tinka tais visais purvais taskytis.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2016 05 18, 00:59)
Jei spektaklis, tai cia labiau nuo rezisieriaus priklauso, maziau nuo pjeses autoriaus, koks jis bus. Jei megsti korsunova, nueik. As gal jo tik Geisma macius sitos autores. Kazkaip ji labiausiai jam tinka tais visais purvais taskytis.

Spektaklis. Jei patiks ir į Geismą nueisiu.

Labai labai ačiū Night oro_buckis.gif
Atsakyti
Beje, atsakymas man patiko. Ypač vieta apie savimeilę ir meilę žmonėms.
Atsakyti