Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 22, 19:31)
Pamenu gal pries kokius 5 metus kepiau si pyraga. Broliene paragavus jo veliau paprase Kaledu proga jai padovanoti visa pyraga. Nesu sokoladiniu megeja, bet sis toks sodraus skonio, slapias.

Pyragas jau austa;)

QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 22, 20:31)
kurioj vietoj parduotuvese tie duociai padeti? Nota, smile? jus man rodos cia apie juos kalbejot. prie duoniuku ziurejau, neradau

Norfoj prie duonos

QUOTE(Anike* @ 2016 04 22, 20:41)
Pas mane vyno yra, bet nera su kuo gerti  smile.gif  gundausi ir as ta sokoladini pyraga kepti, parasyk prasom, kaip gavosi  4u.gif

meniu
pusr.  balinta kava su bananu
piet. makaronai su mesos ir papriku padazu, kopustu, morku misraine su aliejumi ir actu;
kava su mazu gabaliuku tiramisu
vak. sumustinis su desra ir obuoliu, kitas su uogiene, arbata

Tuoj ragausim, parasysiu;)
Mmmm tiramisu
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 22, 20:40)
As pirkau IKI, tai prie dziovintu riesutu, trapuciu, duoniuku. Sviesiai zalia pakuote. Gudobele gamintojas.

aaa, cia prie tu duoniuku, as prie tu duoniuku ieskojau, kur prie cipsu buna biggrin.gif dekui, reiks ryt paieskot IKI, norisi paziuret kas ten per dalykas smile.gif
Papildyta:
kaip idomiai, skirtingose parduotuvese skirtingose vietose bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 22 balandžio 2016 - 20:08
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 22, 21:09)
aaa, cia prie tu duoniuku, as prie tu duoniuku ieskojau, kur prie cipsu buna biggrin.gif  dekui, reiks ryt paieskot IKI, norisi paziuret kas ten per dalykas smile.gif
Papildyta:
kaip idomiai, skirtingose parduotuvese skirtingose vietose bigsmile.gif

Kiekvienas tinklas pagal save deliojasi. As apart IKI niekur nemaciau, nors gal nelabai ir ziurejau. Nors pamacius pakuote is karto uz akiu uzkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 22, 21:14)
Kiekvienas tinklas pagal save deliojasi. As apart IKI niekur nemaciau, nors gal nelabai ir ziurejau. Nors pamacius pakuote is karto uz akiu uzkliuvo.

as irgi kazkaip neuzmaciau siaip dar, bet siandien maximoj specialiai ejau ziuret, tai ziurejau prie tu duoniuku kitokiu, tu kurie cipsu skyriuje stovi, tai ten neradau
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 22, 21:35)
as irgi kazkaip neuzmaciau siaip dar, bet siandien maximoj specialiai ejau ziuret, tai ziurejau prie tu duoniuku kitokiu, tu kurie cipsu skyriuje stovi, tai ten neradau

Na daugiau gal prie duoniuku sumustiniams, trapuciu bus sudeti.
Ten vistiek cipsai, tik naujoviski. Cia taip vaikis mano islankste biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau kaime, vaikis nemiega niekaip, jau supranta kad ne namie, viskas idomu biggrin.gif
Atsakyti
Del tu duociu, tai is tiesu pradejau nuo tokiu:
user posted image
Paskui kazkaip net nepajutus perejau ant Gudobeles, nors ten ir nera to pavadinimo duociai, bet nuo pirmuju taip uzvardijau ir liko smile.gif
Del skonio tai ko gero man Gudobeles labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 22, 23:25)
Del tu duociu, tai is tiesu pradejau nuo tokiu:
user posted image
Paskui kazkaip net nepajutus perejau ant Gudobeles, nors ten ir nera to pavadinimo duociai, bet nuo pirmuju taip uzvardijau ir liko  smile.gif
Del skonio tai ko gero man Gudobeles labiau patinka  ax.gif

o tai Gudobeles kaip tiksliai vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 22, 23:40)

Tokia pat pakuote tik ne perscieciama, o zalsva. BON CRISP lyg toks uzrasas.
Maciau be nieko yra, su sezamais ir moliugais+suriu
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 22, 22:40)

Gudobeles tokie:
user posted image
Bon crisp /bread crisps, vnz, man geriau skamba duociai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip as ju pagriauzciau dabar. Ir kefyru uzgerciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 22, 22:58)
Kaip as ju pagriauzciau dabar. Ir kefyru uzgerciau blush2.gif

Ir to ir to turiu, o skrandis gurgia is bado, jau ir taip vakare 3 obuolius sugrauziau, bet nepadejo. Tai uzsinorejau ir as duociu su kefyru doh.gif
maciau ir su svogunu granulemis bei suriu yra, ir dar kelios rusys, Prismoj is vis tu traskiu duoneliu pasirinkimas kokio dar niekur nemaciau
Atsakyti