Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas Rytas. Neturėjau progos šiandien patinginiaut, svečiai nuo ryto.
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 23, 07:56)
Labas rytas,
vartomes dar lovoj, pamaitinsiu maziu ir leksiu prasibegt prie mariu  wub.gif

Prasibegau ir aš 3,5 km, sunku kažkaip buvo, bet dabar džiaugiuosi thumbup.gif tik ziuriu greitis nieko nedidėja, o mano planas Danske maratone 10 km, tikiuosi pavyks unsure.gif
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 23, 09:31)
liga isisiautejo, panasu kad sad.gif  neprakvepuoju toliau, vietoj gerkles skausmo kosuliukas atsirado  verysad.gif
sveriu 81,1kg (bendrai +700g nuo nestumo pradzios) .

Sveikatytes 4u.gif nėštumo metu kažkaip mėgsta kibt tokios nesąmones sad.gif
Nota, atsiras tavo pirkėjas, linkiu, kad greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 23, 11:00)
Prasibegau ir aš 3,5 km, sunku kažkaip buvo, bet dabar džiaugiuosi  thumbup.gif  tik ziuriu greitis nieko nedidėja, o mano planas Danske maratone 10 km, tikiuosi pavyks 

Kada Danske? Rugpjuti? g.gif

Damke, sveik. Kuo daugiau poilsio ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 10:14)

Damke, sveik. Kuo daugiau poilsio ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Rugsėji Danske būna, antrą savaitę rodos...
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 11:14)

Damke, sveik. Kuo daugiau poilsio ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

pernai rugsejo 13d buvo smile.gif 10km begau, dar ir tave kalbinau, bet nepasirasei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 23, 12:04)
pernai rugsejo 13d buvo smile.gif 10km begau, dar ir tave kalbinau, bet nepasirasei tongue.gif

Kur jau man ten irnesakyk.gif as gi tim 2,5 men begiojau. Bijojau blush2.gif Dabar jau nebebijau biggrin.gif cool.gif

Einu pietus gaminti.
Atsakyti
Prasibegau, virs 5km, telefonas su endomondo pykstasi....issijungineja, tai gavosi trys begimai ir da gabalo nepamatavo smile.gif oras puikus
mane drauge snekina i Bebro kelia varyt, tai svarstau,labai noriu, bet ir tingiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 23 balandžio 2016 - 12:38
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 23, 13:35)
Prasibegau, virs 5km, telefonas su endomondo pykstasi....issijungineja,  tai gavosi trys begimai ir da gabalo nepamatavo smile.gif oras puikus
mane drauge snekina i Bebro kelia varyt, tai svarstau,labai noriu, bet ir tingiu smile.gif

Jei noretum, tai netingetum smile.gif
Mano pazistama pernai dalyvavo, sake emociju kalnas. Sekancia diena sake, kad daugiau niekada gyvenime nebenori to bandyti. Po savaites persigalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 12:47)
Jei noretum, tai netingetum  smile.gif
Mano pazistama pernai dalyvavo, sake emociju kalnas. Sekancia diena sake, kad daugiau niekada gyvenime nebenori to bandyti. Po savaites persigalvojo lotuliukas.gif

nu video paziurejau, faina atrodo, dar galvosiu iki pirmadienio.
kaip raumenis skauda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 23, 14:00)
nu video paziurejau, faina atrodo, dar galvosiu iki pirmadienio.
kaip raumenis skauda sad.gif

Cia nuo begimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 13:19)
Cia nuo begimo? g.gif

labai sunkiai snd begau, turbut nuo begimo.

Atsakyti
Pagaliau pasidariau foto, įkeliau i albumeli, kaip siandien ryte atrodziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 23, 17:43)
labai sunkiai snd begau, turbut nuo begimo.

g.gif siaip manyciau neturetu, nes ne pirma karta begai. Nebent kokiais kalniukais varei biggrin.gif

Isbegau ir as, kaifas mano galvai wub.gif 10,45 km. Trasos pusiaukelej uzklupo lietus, bet toks siltas, be vejo.

Valgau vakariene-varske, razinos, saulegrazuir chia seklos, kokoso drozles ir bananas wub.gif su cikorijos gerimu uzgeriu wub.gif
Atsakyti