Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

koks jusu KMI, as pasirodo pagal ji i rekomenduojama (18-23) moterims neitelpu biggrin.gif doh.gif mano 23,9 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 24, 10:24)
koks jusu KMI, as pasirodo pagal ji i rekomenduojama (18-23) moterims neitelpu  biggrin.gif  doh.gif mano 23,9  blush2.gif

Nuiramink irnesakyk.gif Mano 24,8
Idealus mano svoris turėtų būti 58 kg. Nepamenu savęs (jau suaugusios) tiek sveriančios blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mane beveik 25 kmi biggrin.gif Ir rašo,kad svoris normalus smile.gif

Šiandien tinginio diena bigsmile.gif Tik laukia dar vizitas pas okulistą.Visai prastai su akim.
Atsakyti
Visad galvojau kad iki 25 normalus, db radau kad moterim iki 23, aj grazios mes ir taip cool.gif

Barbaske, o tu nesiodavai akinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 24 balandžio 2016 - 10:09
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 11:05)
Labas rytas,
Pas mane beveik 25 kmi  biggrin.gif  Ir rašo,kad svoris normalus  smile.gif 

Šiandien tinginio diena  bigsmile.gif  Tik laukia dar vizitas pas okulistą.Visai prastai su akim.

Pas mane irgi normalus biggrin.gif thumbup.gif

Prakontroliuokit mane damos, kad irgi nueičiau pas okulistą. Po savaitės atostogos, laiko bus marios. Jau puse metų einu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 24, 09:08)
Visad galvojau kad iki 25 normalus, db radau kad moterim iki 23, aj grazios mes ir taip cool.gif

Barbaske, o tu nesiodavai akinius?

Nešioju.Tik va reiktų kas apsaugotų nuo šviesos.Tik išeinu į lauką ir ašaroju doh.gif Ir taip akys pastoviai raudonos,ir įtariu kad stipresnių jau reik unsure.gif
Dar noriu su apsauga nuo telefonų,tv...
Žodžiu daug pageidavimų turiu biggrin.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 24, 09:12)
Pas  mane irgi normalus biggrin.gif  thumbup.gif

Prakontroliuokit mane damos, kad irgi nueičiau pas okulistą. Po savaitės atostogos, laiko bus marios. Jau puse metų einu doh.gif  blush2.gif

biggrin.gif

Tai nedelsk,užsirašyk mirksiukas.gif O tu išsitirt tik nori ar ir akinių reikia?
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 11:25)
Tai nedelsk,užsirašyk  mirksiukas.gif  O tu išsitirt tik nori ar ir akinių reikia?

Man buvo paskirti jau. Bet tik vairavimui, tv. Dabar jaučiu, kad pasilpusios akys. Dažnai liejasi vaizdas kai į tolį žiūriu, skauda akis.
Atsakyti
Labas rytas;)
Dėl pyrago. Man jis skanus buvo tik ta vakarą kai iskepiau, vakar jau nelabai, nes kažkoks sausas pasirodė....o gal taip dėl to, kad vietoj sviesto margarino kepiniams idėjau, nežinau.

Vakar tokia tobula šeimyninė diena turejom. Visi kartu važiavo i Vilnių, pasibastem po parduotuves, po to kavinei ramiai pasedejom. Maziuke rami buvo, nei verksleno, nei ką. Ir oras super buvo!;)

Pietum bus naminiai kebabai;)
Atsakyti
zingeidi, o tu ne vilniete? g.gif

pas mane 26 KMI biggrin.gif
Atsakyti
Užkandžiui privalgiau morkų.
Einam gerti arbatos. Darbe šalta doh.gif
Atsakyti
Aš vakar kibinus gaminau ir šaltieną biggrin.gif Virtuvėj 5 val praleidau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 12:23)
Aš vakar kibinus gaminau ir šaltieną  biggrin.gif  Virtuvėj 5 val praleidau  doh.gif

Kibinų nenoriu, o šaltienos noriu wub.gif Kai praeitą kartą sudegė, taip ir nebeišsiviriau, o vis dar noriu cool.gif
Atsakyti