Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(?angeliux? @ 2016 04 23, 22:48)
pavydas sneka  tongue.gif  badauk ir tu  biggrin.gif
va dabar kemsu: dziugas, vytinta desrytes, nealkoholinis alutis ir filmas  wub.gif

Ir beveik isitikinusi, kad kita savaite vel bus minusas biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 23, 22:33)
Nota,pati sau to linkiu  biggrin.gif

Smile _at,koks tavo ūgis?  g.gif  Mano akim tu kūda.Ir jei dar pasikūdinsi ,visai neliks nei krūtinės,nei užpakalio  ax.gif

174cm lentelej parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 04 23, 22:48)
pavydas sneka  tongue.gif  badauk ir tu  biggrin.gif
va dabar kemsu: dziugas, vytinta desrytes, nealkoholinis alutis ir filmas  wub.gif

sakai? g.gif as jei pabadausiu tai is pirmos vietos pozicijos greiciausia ilgai nenulipsiu biggrin.gif biggrin.gif bet gi bara mane Nota, tai nebadauju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 23, 22:58)
sakai? g.gif  as jei pabadausiu tai is pirmos vietos pozicijos greiciausia ilgai nenulipsiu biggrin.gif  biggrin.gif  bet gi bara mane Nota, tai nebadauju biggrin.gif  biggrin.gif

O nuo kada tu klausyt kazko pradejai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 23:14)
O nuo kada tu klausyt kazko pradejai? g.gif  biggrin.gif

ne visada buvau/esu nepaklusni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 23, 23:19)
ne visada buvau/esu nepaklusni lotuliukas.gif

Man tai atrodo, kad tu tik saves klausai biggrin.gif
Tavo tiesa, arba jokios tiesos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 21:29)
Manes, tai neklausk, seniai as jo nevalgiau. Jau ir kvapa, bei skoni pamirsus biggrin.gif
Gal zingeidi daugiau pasakys, ji berods vakar kepe smile.gif

Auu Zingeidi, kaip ten su tuo pyragu? biggrin.gif Dabar dar ir sokoladaini sugalvojau iskept pagal Beatta, bet gavosi pagal smile_at, nes Beata kazkaip labai saldziai megsta, pagal ja cukraus 500 blink.gif gyvenime i joki kepini dar nesu tiek dejus g.gif
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 23, 21:33)
Smile _at,koks tavo ūgis?  g.gif  Mano akim tu kūda.Ir jei dar pasikūdinsi ,visai neliks nei krūtinės,nei užpakalio  ax.gif

174 ugis, nei krutines nei uzpakalio ir taip neturiu doh.gif Uz tai pilvas koks doh.gif ir slaunys pas mane turi polinki apvaleti...

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 21:52)
174cm lentelej parasyta  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 23, 23:28)
Man tai atrodo, kad tu tik saves klausai biggrin.gif
Tavo tiesa, arba jokios tiesos lotuliukas.gif

tai mes cia visos pirmiausia savo tiesu klausomes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 04 23, 23:02)
tai mes cia visos pirmiausia savo tiesu klausomes biggrin.gif

Kas teisybe, tas ne melas. O gaila, nes bent jau kartais pravartu pasimokyti is svetimu klaidu. Tik dauguma nori savo kailiu isbandyt ir pajust blush2.gif
Atsakyti
Belaukdama kol misiniui vanduo uzkais surijau 4 sausainius, aplietus sokoladu...durne, nu nekitaip,kokio velnio reikejo...dar nakti.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 24, 05:08)
Belaukdama kol misiniui vanduo uzkais surijau 4 sausainius, aplietus sokoladu...durne, nu nekitaip,kokio velnio reikejo...dar nakti.

Kazkada per kazkokia laida apie dietas, svorio metimus toki naktini valgyma minejo. Tai ivardijo kaip liga doh.gif

Labas rytas,

Lekiu i darba. Tuscia ir nuobodi diena bus...
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 24, 07:17)
Kazkada per kazkokia laida apie dietas, svorio metimus toki naktini valgyma minejo. Tai ivardijo kaip liga doh.gif

Labas rytas,

Lekiu i darba. Tuscia ir nuobodi diena bus...

labiau nurasau energijos trukumui ax.gif iki vaiko nevalgydavau naktim niekada.

Laba ryta
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 24, 09:23)
labiau nurasau energijos trukumui  ax.gif iki vaiko nevalgydavau naktim niekada.

drinks_cheers.gif Aš irgi manau, kad taip organizmas signlizuoja, kad jam organizme trūkumas maisto medžiagų.
Aš būna atsikeliu, atidarau šaldytuvą, pavarvinu seilę, atsigeriu vandens ir lovon toliau miegoti blush2.gif
Atsakyti