Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Jau po testo,regėjimas pagerėjo,tik akys labai sausos (va kodėl ašaroja). Išsirinkau akinius...dvejus biggrin.gif

Popietinę kavusę geriu ir reiks suruošt viską rytojui.Pirmadienis ir vėl doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Pradedu ir aš nebevalgyti po 18 valandos. Beveik visą gyvenimą kovoju su svorių. Šiaip buvai ir labai liekna ir normalaus svorio,o va dabar pasiekiau rekordą doh.gif Turėjau įvairiausių bėdų,jeigu priimsit kada nors papasakosiu. Galiu tik pasakyti,kad žinau kas yra griežtos dietos,badavimas, psichologinės ligos kaip bulimija ir anoreksija....depresija schmoll.gif Viską irgi išgyvenau. Šio metų tfiu tfiu tfiu pradėjau atsigauti,nors kol kas be ad (antidepresantai) nelabai išeina. Per du mėnėsius ,nors nieko nedariau,tik pradėjau daugiau judėti numečiau 5 kg. Bet man iki normalaus svorio dar laaabai toli...Šio metų sveriu 90 kg. ugis 1,71,5 . Sveriau mažiausiai ankščiau 53 kg. Bet labai gerai jaučiuosi sverdama maždaug 60 kg. Mano dabartinis svoris labai nemalonios depresijos pasekmės. Beveik 3 metus auginau svorį ir štai rezultatas unsure.gif
Man jeigu idomu greit sukanka 37 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 24 balandžio 2016 - 17:53
Tigriuke,sėkmės mirksiukas.gif Žinoma kad priimsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 18:55)
Tigriuke,sėkmės  mirksiukas.gif  Žinoma kad priimsim  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Naujokė, smagu thumbup.gif Tikiuosi nepabėgsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie taip kaip valgyti išmanau neblogai. Pradėjau vėl daug gerti vandens,šiandien išgeriau daugiau negu 2 litrus vandens. Ryte apie 9.30 suvalgiau sūrelį ( kartais iš ryto galima save palepinti biggrin.gif ) ir kava su pienu ( žinau,kad geriau be pieno ). Pietums apie 13.15 troškintos vištienos filė su šparaginiais pūpeliais ( vaikams dar patroškinau su grietinele ) ir rudieji ryžiai.Vaikams ir vyrui makaronai. Ir daržovių salotos ( piekino kopūstai,pomidorai,agurkas,paprika,mielynas svogūnas ir sumaišiau su padažiuku iš alyv.aliejau ir citrinos.) Dabar apie 17 val. suvalgiau jogurtą Dobilas mažą .
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 18:55)
Tigriuke,sėkmės  mirksiukas.gif  Žinoma kad priimsim  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 24, 18:56)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Naujokė, smagu thumbup.gif Tikiuosi nepabėgsi mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Nepabegsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 17:21)
Jau po testo,regėjimas pagerėjo,tik akys labai sausos (va kodėl ašaroja). Išsirinkau akinius...dvejus  biggrin.gif 

O lasiukus sausoms akims naudosi?

QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 24, 17:50)
Labas merginos 4u.gif

Tigriuke, welcome 4u.gif

meniu
pusr. balinta kava, obuolys
piet. 150g menkes su padazu, keli saukstai basmati ryziu su darzovemis, truputis kopustu su majonezu; balinta kava, desertas 50 g varskes su a. s. dzemo ir medaus
kava su mazu gabaleliu pyrago
vak. nedidelis bliudelis pieniskos 5 grudu koses su razinomis
arbata, vanduo
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 24, 18:21)
Jau po testo,regėjimas pagerėjo,tik akys labai sausos (va kodėl ašaroja). Išsirinkau akinius...dvejus  biggrin.gif 

Popietinę kavusę geriu ir reiks suruošt viską rytojui.Pirmadienis ir vėl  doh.gif  biggrin.gif

Ir man labai ašaroja....o būtent dėl asarojimo ką patarė?
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 24, 19:10)
Tigriuke, welcome  4u.gif

bigsmile.gif Ačiū Anike 4u.gif
Aš esu priklausoma nuo Nescafes kavos 3x1 Strong. Galiu jos išgerti iki 3 kartu per dieną. Reikia tikriausiai mažinti,ka manote merginos? g.gif Bet dabar ją geriu kaip desertą be šokolado ir sausainių biggrin.gif
Gerai mergaitės,einu ruoštis rytojaus. 6 ryto keltis doh.gif Linkiu gero vakaro ir geros savaites pradžios nors šaltos ir lietingos. Iki bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 24 balandžio 2016 - 18:34
Naujokė, labas;)

Aš per visą dieną suvalgiau viena tortilija su daug daržovių ir vištienos krutinele ir kelias braskes. Kažko skauda skrandį....
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 24, 17:10)
O lasiukus sausoms akims naudosi?

Aha,reiks nusipirkt,nes jau toks diskomfortas nusibodo doh.gif

QUOTE(zingeidi @ 2016 04 24, 17:28)
Ir man labai ašaroja....o būtent dėl asarojimo ką patarė?

Naudot lašiukus ir dar patarė daryt kompresus.Tiesiog rankšluoštį sudrėkint šiltu vandeniu ir ~10 min palaikyt.
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 24, 19:29)
bigsmile.gif Ačiū Anike 4u.gif
  Aš esu priklausoma nuo Nescafes kavos 3x1 Strong. Galiu jos išgerti iki 3 kartu per dieną. Reikia tikriausiai mažinti,ka manote merginos?  g.gif Bet dabar ją geriu kaip deserta be šokolado ir sausainių  biggrin.gif

Gera pradžia, jei jau prie jos nieko nėra iš saldumynų. Su laiku gal ir 3in1 atsisakysi.
Pas mus Spaliukė šios priklausomybės atsisakyt nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 04 24, 19:31)
Naujokė, labas;)

Aš per visą dieną suvalgiau viena tortilija su daug daržovių ir  vištienos krutinele ir kelias braskes. Kažko skauda skrandį....

mirksiukas.gif
Mažoka,bet nežinau tavo svorio ir kiek nori numesti. Bet geriau mesti svorį liečiau negu labai greitai. Išgerk jeigu turi čiobrelio arbatos arba kitos žolelių arbatytes mirksiukas.gif Aš turiu problemu su skrandžiu,būvo senei nustatytas gastritas. Dabar vėl reikia tyrtis,bet labai nenoriu nemalonios proceduros zondavimo,brrrr.
Viskas,manes jau nėra biggrin.gif Einu.
Atsakyti