Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 17:45)
Damos,
Apie bandeles paskui, dabar klausimas:
Audime pirkom kelnes. Po kurio laiko pastebejome, kad jos nekokybiskos. Kreivos, nevienodos siules. Nuneseme i parduotuve, su prasymu, kad grazintu pinigus. Parduotuve atsisake, tai padaryti. Tipo sius ekspertizei doh.gif Suraseme pretenzija.
Ar parduotuve turejo teise negrazinti pinigu uz nekokybiska preke nors ir praejo 14 dienu?

Jeigu kelniu nenešiojai, jie irgi turi nustatyti pagal bendra jų vaizdą,privalo grąžinti pinigus arba pakeisti prekę. Šiaip atsako už kokybę kas siūvo kelnės,tačiau parduotuvėje privalo tikrinti prekes. Reikia tikriausiai NoTa palaukti kol gausi atsakymą. smile.gif
Atsakyti
fui kaip neskaniai vakariene suvalgiau. Grudetos varskes su kyviais ir slyvom. Kyviai kieti.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 16:50)
Spaliuke bet tai kai tau gerai kad gali pas mama tvarkingai maitintis..man pas saviske kazkodel taip neiseina..nu geriausiu atveju karbonadu dziuvesiuose nevolioja man, bet tik todel kad man taip nuo  vaikystes skaniau
geriausia ana karta sakau kad keptu bulvyciu vengiu
sako o kodel? blink.gif

mano mama labai susidomejus sveika mityba, susirinko is manes knygas apie tai, pries kelis metus daug svorio numete, db dar nori kelis kg numest smile.gif tetis tik niekselis snd sausainiu pripirko biggrin.gif bet nevalgom laikomes abi tvirtai smile.gif

va mano vyro mama tai kaip taviske...paciai del sveikatos reiktu prisiziuret, bet, pas ja buna ne misraine su majonezu, o majonezas su misraines pedsakais:D
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 28, 17:54)
Jeigu kelniu nenešiojai, jie irgi turi nustatyti pagal bendra jų vaizdą,privalo grąžinti pinigus arba pakeisti prekę. Šiaip atsako už kokybę kas siūvo kelnės,tačiau parduotuvėje privalo tikrinti prekes. Reikia tikriausiai NoTa palaukti kol gausi atsakymą.  smile.gif

As nenoriu laukti, nes noriu kitu kelnu. O ju brokuotu kelniu uz 50 euru nenoriu nesioti..... mano manymu, jei jau preke nekokybiska, tai arba pakeicia, arba be kalbu grazina pinigus. Gal klystu...
Pasiskambinsiu i vartotoju teises.

Tigriuke, jei su kiekiais tvarkoj tai labai puikus meniu thumbup.gif

Bandeles puikios.100 balu. Tikrai nebepirksiu duonos, o kepsiu pati. Ir miltu proporcijas pakeisiu.

Receptas:
Kvietiniai miltai 450 gr
Rupus ruginiai miltai 300 g
Cukraus 80 g (galima maziau)
2 arbatiniai sauksteliai druskos
Saulegrazos, kmynai, linu semenys
Viska ismaisome, pilame 450 ml kefyro arba pasuku, dedame nubraukta sauksteli sodos, 60 ml aliejaus.
Ismaisome, ir paliekame 2 val., o dar geriau ir pusdieniui pastoveti.
Formuojame bandeles, dedame i skarda su tarpais, nes puciasi. Kepame 20 ar 25 min 200 laipsniu temperaturoj.
Is puses normos man gavosi 15 bandeliu.
Atsakyti
reiks isbandyti
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 16:31)
ai nepirksiu db del keliu dienu, grysiu ir issimatuosiu  smile.gif
DIOR j'adore  wub.gif

mano jei gerai pamenu pries menesi 73 buvo... nu ta apimtis dzin bet jis toks minkstas pliuskis ...

uzjauciu del migrenos  4u.gif

Aciu uz uzuojauta. Maze lauke miega, griuciau ir as pamiegot, bet negaliu taip vaika viena lauke palikus...
Gera tavo liemens apimtis thumbup.gif sutvirtinsi, dar pamazes ir super bus ax.gif
o juos ka, taip meginukais ir parduoda?
Atsakyti
Mano meniu:
Pusryciai-6 bananu blynai su 2 saukstais jogurto, juoda kava
Priespieciai-kriause, juoda kava
Pietus- kopustu, miskinio cesnako ir agurko salotos su 18% grietine, salitos su rukyta zuvim kiausiniais, agurkais ir svogunu, rieke Beatos duonos
Pavakariai-puse obuolio, metu arbata
Dar vieni pavakariai- bandele
Vakariene-2virtos ir apkeptos bulves, saltibarsciai

Griz vaikis is sporto sales, leksiu dviraciu vazinetis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 28, 16:49)
Solpadaine yra kodeinas ,narkotinė medžiaga mažos dozės. Su Solpadeinu  reikia buti atsargiams unsure.gif O tu maitini kaip suprantu? Užjaučiu. Migrena -  mano bėda irgi,jau rašiau apie tai ,nesikartosiu smile.gif

Rimtai?? As seniauju nemazai isgerdavau, vis pirkdavau po pakuote vaistineje, tu kur tirpsta vandeny... Reciau tabletemis, nes jos prastai veikia.
Maitinu, del to ir negeriu nieko dabar sad.gif migrena praeina su issivemimu (tiek issiskauda galva, kad siaubingai pykina, iki vemimo, jei issivemiu - praeina dazniausiai, bet dar kelias valandas nei laso net vandens gert negaliu, nes su tuo vandeniu uzeina nauja banga sad.gif

Nota, del kelniu manyciau turejo pakeisti g.gif as esu daug su parduotuvem kovojus ir issikovojus, tai pakeicia nors ir sunkiai doh.gif ziurint kokia parduotuve. Maximoj lengviausiai keicia, kokiam triumphe jau pavargt tenka...
MB striukes saga/knopke isskrito, pusmeti jau turi ta striuke. Nunese i parduotuve, be problemu sake gali grazint pinigus arba perdet visas knopkes, nes tokios pat nebeturi. Tai tokiose parduotuvese gera pirkt thumbup.gif
Bandeles tavo skaniai skamba, bet valgytoju pas mane nelabai yra. Vaikam juodos duonos be nieko norisi, MB irgi geriau be grudu, dar geriau sviesi. Nors siaip kadangi uz saldytuvo turini atsakinga as, tai stengiuosi, kad nebutu galimybes sumustiniais misti biggrin.gif
Spaliuke, prajuokinai su tuo majonezu su misraine lotuliukas.gif
Atsakyti
NoTa, tai tos bandeles be mieliu? Visada savo keptos skaniau nei parduotuvines thumbup.gif
Atsakyti
Labas,atėjau pasigirt,kad šiandien alkana,nes nepersivalgiau biggrin.gif
Bet dar ne vakaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 28, 18:29)
NoTa, tai tos bandeles be mieliu? Visada savo keptos skaniau nei parduotuvines  thumbup.gif

Be mieliu smile.gif

Smile_at, audimas, ne maxima doh.gif
Turi teise jie taip elgtis. Per 10 dienu turi isnagrineti skunda. Bet ka ten nagrineti, jei plika akim matosi, kad kreivos siules, net klesne i sona suka ir tempia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 28, 18:34)
Labas,atėjau pasigirt,kad šiandien alkana,nes nepersivalgiau  biggrin.gif
Bet dar ne vakaras  doh.gif

Tai negirsim dar tos dienos be vakaro biggrin.gif
Bet tu gali!!!!!!!!!
Atsakyti
Meniu
2,5 pieniskos desreles, saukstelis grudetu garstyciu, rieke duonos, pomidoras, agurkas, paprikos trecdalis
2 13% varskes surio riekeles, arbatinis sauktelis ivairiu riesutu sviesto, puse riekeles obuoliu surio

Vistienos krutineles kepsnys ( is 150 gr file) uzkeptas su pomidorais ir 15% valio maasdam light suriu (30 gr), 3 saukstai vurtu ryziu, raudonuju kopustu ir morku salotos su sezamo seklom, aliejum, sojos padazu ir actu

4 griezineliai kiaulienos ispjovos keptos ant saukstelio aliejaus su salotom (salotu lapai, ridikeliai, svogunu laiskai, krapai, saloyu grietine 15 %)
Pasijutau kaip vaikystej kaime thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 balandžio 2016 - 18:23