Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Šiek tiek pagulejau, aprimo galva, tai dar ir prasibegau savo 3,5 km thumbup.gif begt tai man karšta buvo, nugara visa slapia. Geras būdas nustatyti kur raumenys, kur lašiniai, tai po sporto lendant i dušą apsiciupineti. Kur raumenys oda šilta būna, o Kur lasiniai šalta. Tai mano pilvas šaltas šaltas unsure.gif aš pilvui darau visiems raumenims, bet nemėgstu kartot serijų, todėl iškart darau tiek kiek esu suplanavusi, dažniausiai 30 arba 60...
Barbaske, laikytis. Tu gali. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Jau lovoj guliu, ale netik sanari skauda, bet ir pusle pritryniau ant pado biggrin.gif ot begike smile.gif na bet reikia prakentet si etapa ��

seniau mazai temoj sportuojanciu budavo, o db turbut visos juda, kruta, faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 22:02)
Jau lovoj guliu, ale netik sanari skauda, bet ir pusle pritryniau ant pado biggrin.gif ot begike smile.gif na bet reikia prakentet si etapa ��

Kurioj vietoj? Man nuo kojiniu pritrindavo ant pado, sone, zemiau didziojo pirsto. Pakeiciau kojines, dingo beda thumbup.gif

Neturi kokio tepalo, kad patepti?

Spaliuke, lenkiu galva, kad nepasiduodi atsiradus kazkokiam nepatogumui, sunkumui thumbup.gif Pamatysi praeis tas etapas, o tada begsi ir megausies tuo begimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip noreciau dviraciu prasilekt jau..nu bet kad maniski tvarkyt reikia, padangas keist, begius reguliuot...
pagulejau karstoj vonioj..meginu kazkokiais budais priprasyt mmm kazkiek anksciau pareit biggrin.gif , nes jei bus kaip laikrodukas tai bus nesmagios atostogos...

Kita menesi atsirado vieta 3 kartu per savaite pilatesui thumbup.gif tikiuosi pasiruosiu vasarai kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 balandžio 2016 - 21:14
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 21:09)
Kurioj vietoj? Man nuo kojiniu pritrindavo ant pado, sone, zemiau didziojo pirsto. Pakeiciau kojines, dingo beda thumbup.gif

Neturi kokio tepalo, kad patepti?

Spaliuke, lenkiu galva, kad nepasiduodi atsiradus kazkokiam nepatogumui, sunkumui thumbup.gif  Pamatysi praeis tas etapas, o tada begsi ir megausies tuo begimu mirksiukas.gif

man ant to iskilimo priesais pirstus smile.gif

laukiu rytojaus vakaro nes begt noriu smile.gif begant neskauda, na nebent sona, bet susikaupiu ties kvepavimu ir praeina, tiesa gal gali parodyt kaip batus susivarstyt? Kazkada zadejai
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 17:50)
Smile_at, audimas, ne maxima doh.gif
Turi teise jie taip elgtis. Per 10 dienu turi isnagrineti skunda. Bet ka ten nagrineti, jei plika akim matosi, kad kreivos siules, net klesne i sona suka ir tempia doh.gif

Teise turi, bet savo varda irgi saugot galetu doh.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 21:02)
seniau mazai temoj sportuojanciu budavo, o db turbut visos juda, kruta, faina smile.gif

Sportas uzkreciama thumbup.gif na nesakyk, skaitai kaip kitos sportuoja, negi ramiai sedesi ant kedes nieko nedarydama, uzpakalis pats kyla biggrin.gif

QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 21:11)
Kita menesi atsirado vieta 3 kartu per savaite pilatesui  thumbup.gif tikiuosi pasiruosiu vasarai kaip reikiant  biggrin.gif

O kur tu cia sportuoji, kad vietos taip grieztai suskaiciuotos? g.gif Man tai patinka, kai gali eit pagal savo poreikius, o ne pagal grafika. Bet aisku kai buna taip, kad nueini ir kilimelis prie kilimelio, net apsilimo negali normaliai padaryt o ir pratimus darant turi ziuret kad kam neispirtum, tai irgi ne variantas schmoll.gif

Nupirkom siandien autokedute mazei, visoms kedutems buvo 20 proc akcija. Tai dar gavom 20 proc nuolaida sekanciam pirkimui thumbup.gif Pirksiu maitinimo kedute, vienintelis didesnis pirkinys, kurio truksta maziukei smile.gif
Atsakyti
Kaip noreciau dviraciu prasilekt jau..nu bet kad maniski tvarkyt reikia, padangas keist, begius reguliuot...
pagulejau karstoj vonioj..meginu kazkokiais budais priprasyt mmm kazkiek anksciau pareit  biggrin.gif , nes jei bus kaip laikrodukas tai bus nesmagios atostogos...

Kita menesi atsirado vieta 3 kartu per savaite pilatesui  thumbup.gif tikiuosi pasiruosiu vasarai kaip reikiant  biggrin.gif

labai, labai ir as noriu, bet man baisiai nesiseka su dviraciais tai susilaikau biggrin.gif

kad jau apie vasara, kokius maudymukus perkat, turit? Man niekaip nepavyksta patogaus nusipirkt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 20:09)
Numyniau 17,8 km. Nepatikesit susalau blink.gif  pirstiniu reikejo. Kokie 2 sunys uzpuole verysad.gif vienas rotveileris. Issigandau verysad.gif

Oho kiek daug thumbup.gif kur begioji? Del sunu, tai nesamone, kaip taip semininkai negalvoja...
pagulejau karstoj vonioj..meginu kazkokiais budais priprasyt mmm kazkiek anksciau pareit  biggrin.gif , nes jei bus kaip laikrodukas tai bus nesmagios atostogos...

Mano dviraciui vyras pakeite padangas, jau ir isbandziau smile.gif

Va va, as vakar pagulejau vonioje ir mm anksciau pasirode doh.gif
O kiek dabar kartu per savaite eini?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 22:23)
man ant to iskilimo priesais pirstus smile.gif

laukiu rytojaus vakaro nes begt noriu smile.gif begant neskauda, na nebent sona, bet susikaupiu ties kvepavimu ir praeina, tiesa gal gali parodyt kaip batus susivarstyt? Kazkada zadejai

Ant kelties? Per stipriai uzsirisai batraiscius tikriausiai.
As irgi ryt begsiu ir uzbaigsiu menesi thumbup.gif
As ryt tau i Fb imesiu. Dribsau lovoj, o telefonas kraunasi. Tingiu lipt is lovos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 21:27)
kad jau apie vasara, kokius maudymukus perkat, turit? Man niekaip nepavyksta patogaus nusipirkt sad.gif

As turiu 4, pagal nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 22:27)

As perku 2daliu visada smile.gif reiks naujo, nes senuose skestu...

Qqte, nutolinti mmm gali pavalgius daug citrinos. Gali viena, gali su arbata, vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 21:30)
Ant kelties? Per stipriai uzsirisai batraiscius tikriausiai.
As irgi ryt begsiu ir uzbaigsiu menesi thumbup.gif
As ryt tau i Fb imesiu. Dribsau lovoj, o telefonas kraunasi. Tingiu lipt is lovos blush2.gif

jo ant kelties smile.gif
man irgi ryt menesio uzbaigimas, skaiciuosiu kiek nubegau smile.gif
okis, aciu Tau wink.gif

Papildyta:
QUOTE(..Serena.. @ 2016 04 28, 21:31)
As turiu 4, pagal nuotaika biggrin.gif

thumbup.gif as irgi, bet tai virsutine dalis maza arba didele, tai apatine, neivieno patogaus, siemet svajojau apie rysku, spalvota
Atsakyti