Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Klaipedietes siuntele si karta pas mane wink.gif einu rasyti zinuciu. Kam skubu ir yra ne skoloje galite skambintis dabar. Esu namie iki 15val. 864542625
Atsakyti
Atėjau paplepėt ;D
Gavau starbucks puodukus smile.gif Ėmiau 4, skirtingus, tokio tipo:
http://store.starbuc...u...are&start=1

Che, kokie faini biggrin.gif Lygiai taip atrodo, kaip foto. Jie gana dideli (nekenčiu mažų puodukų!), forma man labai patogi smile.gif Įpakuoti labai saugiai smile.gif Tie, kur su blizgučiu, tai netinka mikrobangėms ir indaplovėms, o kiti - tinka smile.gif

Jaučiu, reikia dar, vdrug svečių ateis biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar perkate iherb ir kokios siutimo sąlygos? O drugstore siuntimas kaip?
Atsakyti
labai gaila bet populiarieji cole haan bateliai man didoki sad.gif gal kas norite keistis ? as turiu šviesiai rožinius 9dydi, man reiketu 8,5
Atsakyti
QUOTE(pupaa @ 2016 04 29, 13:16)
Noriu paklausti, ar perkate iherb ir kokios siutimo sąlygos? O drugstore siuntimas kaip?

Salygos iprastos, iherb free shipas nuo 20 $. Drugstore taip pat renkame free shipui, nemokamas shipas uzsakymui virs 35 $ ir nera taxu
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 04 29, 13:56)
Salygos iprastos, iherb free shipas nuo 20 $. Drugstore taip pat renkame free shipui, nemokamas shipas uzsakymui virs 35 $ ir nera taxu

Ačiū, siunčiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 29, 11:55)
Atėjau paplepėt ;D
Gavau starbucks puodukus smile.gif Ėmiau 4, skirtingus, tokio tipo:

Che, kokie faini biggrin.gif Lygiai taip atrodo, kaip foto. Jie gana dideli (nekenčiu mažų puodukų!), forma man labai patogi smile.gif Įpakuoti labai saugiai smile.gif Tie, kur su blizgučiu, tai netinka mikrobangėms ir indaplovėms, o kiti - tinka smile.gif

Jaučiu, reikia dar, vdrug svečių ateis biggrin.gif

labai smagu, kad pasidalinote įspūdžiais. Aš vis pasidairau pas juos kelioninių puodelių. Galvoju, kol pakeliui į darbą kamščiuose stoviu tai galėčiau kavikės išgerti. bet mane truputi nervina, kai negaliu jų puslapyje iš visų pusių apžiūrėti tų puodų. Nes nesimato koks dangtelis dedamas ant tų kelioninių. O atsiliepimus tyngiu skaityti biggrin.gif Gal turite kokį kelioninį?

Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2016 04 28, 21:18)
Merginos, o vaikiški TOMS batukai atitinka dydžius? Gal kuri turi 12 arba 13 dydį ir galėtų pamatuoti vidpaduką?

užrodyk, kur ką gero užmatei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2016 04 29, 10:40)
labai smagu, kad pasidalinote įspūdžiais. Aš vis pasidairau pas juos kelioninių puodelių. Galvoju,  kol pakeliui į darbą  kamščiuose stoviu tai galėčiau kavikės išgerti. bet mane truputi nervina, kai negaliu jų puslapyje iš visų pusių apžiūrėti tų puodų. Nes nesimato koks dangtelis dedamas ant tų kelioninių. O atsiliepimus tyngiu skaityti biggrin.gif Gal turite kokį kelioninį?
Papildyta:
užrodyk, kur ką gero užmatei  lotuliukas.gif

schmoll.gif pykstu, niekas dėl dydžio nesako protest.gif

https://www.nordstro...id?color=BLACK#
Atsakyti
Daug kas ieskojo Toms, taigi prasom, yra puikiu kainu:

TOMS

Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 04 29, 14:01)
Daug kas ieskojo Toms, taigi prasom, yra puikiu kainu:

TOMS

nesuprantu kodel uzdejus dydzio filtra, atfiltruoja ir puse batu sold out. naciort juos rodyt jei visu dydziu isparduota
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2016 04 29, 11:11)
nesuprantu kodel uzdejus dydzio filtra, atfiltruoja ir puse batu sold out. naciort juos rodyt jei visu dydziu isparduota

aaa pabandyk ant quick look paspaust unsure.gif man atidarius taip, rodo dydžius, o pilnai atidarius - sold out unsure.gif
Atsakyti
Ateinu pasakyt ACIU 4u.gif Gavau siuntinuka, o dabar laukiu vasaros wub.gif Viskas tiko ir patiko, isskyrus MK dzinsai per ilgi ant puse metro, bet cia nebeda biggrin.gif Vyras irgi visas laimingas ir patenkintas laukia zvejybos thumbup.gif
Atsakyti