Klaipedietes siuntele si karta pas mane
einu rasyti zinuciu. Kam skubu ir yra ne skoloje galite skambintis dabar. Esu namie iki 15val. 864542625

Atėjau paplepėt ;D
Gavau starbucks puodukus
Ėmiau 4, skirtingus, tokio tipo:
http://store.starbuc...u...are&start=1
Che, kokie faini
Lygiai taip atrodo, kaip foto. Jie gana dideli (nekenčiu mažų puodukų!), forma man labai patogi
Įpakuoti labai saugiai
Tie, kur su blizgučiu, tai netinka mikrobangėms ir indaplovėms, o kiti - tinka 
Jaučiu, reikia dar, vdrug svečių ateis
Gavau starbucks puodukus

http://store.starbuc...u...are&start=1
Che, kokie faini

labai gaila bet populiarieji cole haan bateliai man didoki
gal kas norite keistis ? as turiu šviesiai rožinius 9dydi, man reiketu 8,5

QUOTE(pupaa @ 2016 04 29, 13:16)
Noriu paklausti, ar perkate iherb ir kokios siutimo sąlygos? O drugstore siuntimas kaip?
Salygos iprastos, iherb free shipas nuo 20 $. Drugstore taip pat renkame free shipui, nemokamas shipas uzsakymui virs 35 $ ir nera taxu
QUOTE(Vamzdis @ 2016 04 29, 13:56)
Salygos iprastos, iherb free shipas nuo 20 $. Drugstore taip pat renkame free shipui, nemokamas shipas uzsakymui virs 35 $ ir nera taxu
Ačiū, siunčiu

QUOTE(Noa @ 2016 04 29, 11:55)
Atėjau paplepėt ;D
Gavau starbucks puodukus
Ėmiau 4, skirtingus, tokio tipo:
Che, kokie faini
Lygiai taip atrodo, kaip foto. Jie gana dideli (nekenčiu mažų puodukų!), forma man labai patogi
Įpakuoti labai saugiai
Tie, kur su blizgučiu, tai netinka mikrobangėms ir indaplovėms, o kiti - tinka 
Gavau starbucks puodukus

Che, kokie faini

labai smagu, kad pasidalinote įspūdžiais. Aš vis pasidairau pas juos kelioninių puodelių. Galvoju, kol pakeliui į darbą kamščiuose stoviu tai galėčiau kavikės išgerti. bet mane truputi nervina, kai negaliu jų puslapyje iš visų pusių apžiūrėti tų puodų. Nes nesimato koks dangtelis dedamas ant tų kelioninių. O atsiliepimus tyngiu skaityti

Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2016 04 28, 21:18)
Merginos, o vaikiški TOMS batukai atitinka dydžius? Gal kuri turi 12 arba 13 dydį ir galėtų pamatuoti vidpaduką?
užrodyk, kur ką gero užmatei

QUOTE(cooliuke @ 2016 04 29, 10:40)
labai smagu, kad pasidalinote įspūdžiais. Aš vis pasidairau pas juos kelioninių puodelių. Galvoju, kol pakeliui į darbą kamščiuose stoviu tai galėčiau kavikės išgerti. bet mane truputi nervina, kai negaliu jų puslapyje iš visų pusių apžiūrėti tų puodų. Nes nesimato koks dangtelis dedamas ant tų kelioninių. O atsiliepimus tyngiu skaityti
Gal turite kokį kelioninį?
Papildyta:

Papildyta:

https://www.nordstro...id?color=BLACK#
QUOTE(Vamzdis @ 2016 04 29, 14:01)
nesuprantu kodel uzdejus dydzio filtra, atfiltruoja ir puse batu sold out. naciort juos rodyt jei visu dydziu isparduota
QUOTE(cooliuke @ 2016 04 29, 11:11)
nesuprantu kodel uzdejus dydzio filtra, atfiltruoja ir puse batu sold out. naciort juos rodyt jei visu dydziu isparduota
aaa pabandyk ant quick look paspaust

Ateinu pasakyt ACIU
Gavau siuntinuka, o dabar laukiu vasaros
Viskas tiko ir patiko, isskyrus MK dzinsai per ilgi ant puse metro, bet cia nebeda
Vyras irgi visas laimingas ir patenkintas laukia zvejybos