Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

nu nerealūs https://www.nordstro..._vc=RECOMMENDED wub.gif kaip dydžiai? doh.gif
Atsakyti

Vel renkasi populiariojo serumo uzsakymas - surinkus 6 vnt, galios 20 proc nuolaida ir kaina gausis 11.98 $. Truksta iki nuolaidos tik 1 vnt 4u.gif

SERUMAS

Taip pat labai laukiu kompanijos,senokai renkasi noretusi nupirkti,junkites mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Drugstore
6pm-keliu $ truksta iki free shipo
Wilsonleather
Armaniexchange- daug nuolaidu,kai kuriom prekem isidejus i krepsiuka minusuojasi 25%off,tik 13$ truksta iki free shipuko
Paulaschoice
Bluefly
Freepeople-truksta iki free shipo,daug nuolaidu
Joesnewbalance-15$off nuo 100$
Juicycouture-40%off,yra isimciu
Nordstromrack-truksta iki free shipo
Jcrew-40% off sale styles* & 30% off everything else.** Use code SCORE
Gymboree
Polo-15%off su koduku
Dillards-reik kompanijos shipui pasidalinti bent dar vienos prisijungiancios
Vitacost-daig nuolaidu
Anntaylor-60%off
Loft-sale 60%off labai nedaug truksta iki free shipo
Crazy8
Levis-40%off perkant 3 prekes ir daugiau,tik yra daug isimciu,patikrinkit pries siunciant ar jusu prekei galioja off 4u.gif
Carters
macys
Starbucks 4u.gif

Na ir zinoma prie visu kitu,jau perkam ir Katulio parduotuves,junkitesssss 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mergaitės, kur perkat savo brangiausiems vyrams pūkines liemenes? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2016 04 29, 14:40)
labai smagu, kad pasidalinote įspūdžiais. Aš vis pasidairau pas juos kelioninių puodelių. Galvoju,  kol pakeliui į darbą  kamščiuose stoviu tai galėčiau kavikės išgerti. bet mane truputi nervina, kai negaliu jų puslapyje iš visų pusių apžiūrėti tų puodų. Nes nesimato koks dangtelis dedamas ant tų kelioninių. O atsiliepimus tyngiu skaityti biggrin.gif Gal turite kokį kelioninį?

Turiu!
Tokį:
http://store.starbuc...a...ugs&start=1

Jis truputėlį už anuos mažesnis, nežymiai. 355 ml talpa. Tiksliau, pats netgi didesnis, bet sienelės storesnės.

Bet kam jis iš tikro naudojamas, tai man sunku pasakyt. Kažkaip aš jį irgi suvokiu kaip naminį puoduką, gal ilgiau šilumą laiko? Kur pasiėmei virtuvėj, nusinešei prie kompo, dirbi, siurbi. Nes sunkokas - keraminis vis tik, ir dangtelis keraminis, su gumytėm aplinkui. Manau, dūžtantis.

Bet kai toks didelis ir sunkokas, tai nepasakyčiau, kad mašinoj nežiūrint būtų patogu jį paimt ir padėt. Na gal ten nebent kokiam vyrui krepšininkui, kurio ranka labai didelė? Važiuojančiam kaip keleivis, ne kaip vairuotojas?

Man tam reikalui koks contigo termosiukas būtų žymiai geriau, jis gali ir parvirst - neišsipila, yra lengvesnis, paspaudus knopkę gali nors voliotis toj mašinoj, ir nieko, tik kažkokiu būdu manęs neįleidžia į US contigo tinklapį: http://www.mycontigo...est-loop?id=185
Atsakyti
Kate25 @ Co, zuika23 4u.gif Pasiimaiu CH batukus, pirminė nuomonė pamačius juos, kai visos čia šėlot-visiškai ne mano stilius blush2.gif ,bet pasidaviau bandos instiktui "Man irgi reikia" - nenusivyliau, gerai atrodo, imiau šviesius..US 8.5 su pėda 25,5 cm (didesnis 39, ar net 39.5) idealiai tiko, gal šiek tiek platoki, bet mano koja iš siaurų... apsipatenkinus sėdžiu...ačiū Jums 4u.gif

p.s dabar reik apdarų prie ko juos avėt...xixixix mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2016 04 29, 16:02)
Vel renkasi populiariojo serumo uzsakymas - surinkus 6 vnt, galios 20 proc nuolaida ir kaina gausis 11.98 $. Truksta iki nuolaidos tik 1 vnt 4u.gif

SERUMAS

Taip pat labai laukiu kompanijos,senokai renkasi noretusi nupirkti,junkites mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Drugstore
6pm-keliu $ truksta iki free shipo
Wilsonleather
Armaniexchange- daug nuolaidu,kai kuriom prekem isidejus i krepsiuka minusuojasi 25%off,tik 13$  truksta iki free shipuko
Paulaschoice
Bluefly
Freepeople-truksta iki free shipo,daug nuolaidu
Joesnewbalance-15$off nuo 100$
Juicycouture-40%off,yra isimciu
Nordstromrack-truksta iki free shipo
Jcrew-40% off sale styles* & 30% off everything else.** Use code SCORE
Gymboree
Polo-15%off su koduku
Dillards-reik kompanijos shipui pasidalinti bent dar vienos prisijungiancios
Vitacost-daig nuolaidu
Anntaylor-60%off
Loft-sale 60%off labai nedaug truksta iki free shipo
Crazy8
Levis-40%off perkant 3 prekes ir daugiau,tik yra daug isimciu,patikrinkit pries siunciant ar jusu prekei galioja off 4u.gif
Carters
macys
Starbucks 4u.gif
Na ir zinoma prie visu kitu,jau perkam ir Katulio parduotuves,junkitesssss 4u.gif  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

GUESS uzsakymu turit???

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jcrewfactory - 20% off nuo nurodytu maziausiu kainu - turim pora koduku

junkites

nuoroda
Papildyta:
QUOTE(jurrast @ 2016 04 29, 17:04)
GUESS uzsakymu turit???

4u.gif  4u.gif  4u.gif

turime free shipa - siuskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 04 29, 18:11)
Jcrewfactory - 20% off nuo nurodytu maziausiu kainu - turim pora koduku

junkites

nuoroda
Papildyta:

turime free shipa - siuskit mirksiukas.gif

OK siunciu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
taigis, likusios turime siuos cole haan batukus, rasykit, kuri noretumet:

juodu 7.5 - padukas turet but 24.5cm
juodu 9.5 - padukas turet but 26.5cm
sviesiu 7 - padukas turet but 24cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 29 balandžio 2016 - 17:51
QUOTE(Noa @ 2016 04 29, 15:40)
Turiu!
Tokį:
http://store.starbuc...a...ugs&start=1

Man tam reikalui koks contigo termosiukas būtų žymiai geriau, jis gali ir parvirst - neišsipila, yra lengvesnis, paspaudus knopkę gali nors voliotis toj mašinoj, ir nieko, tik kažkokiu būdu manęs neįleidžia į US contigo tinklapį: http://www.mycontigo...est-loop?id=185

ačiū. padėjot apsispręsti, kad nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2016 04 29, 18:49)
ačiū. padėjot apsispręsti, kad nereikia biggrin.gif

Nea, jei mašinoj, tai nereikia biggrin.gif

Jie kaip - nėra kažkokie prašmatnūs į lentyną dėti, ne porcelianas rankomis tapytas, tiesiog paprasti kasdieniniai patogaus dydžio puodukai, tinkami darbe naudoti, pavyzdžiui, jei darbo vieta nuo kavos aparato toli, va, sugalvojau paskirtį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 04 29, 18:29)
taigis, likusios turime siuos cole haan batukus, rasykit, kuri noretumet:

juodu 7.5 - padukas turet but 24.5cm
juodu 9.5 - padukas turet but 26.5cm
sviesiu 7 -  padukas turet but 24cm

Kokia kaina butu? blush2.gif ir kaip jie atrodo? blush2.gif
Atsakyti