Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Kate25 @ 2016 04 29, 20:00)
visoms tiko 8.5 su 25.5-iskaitant mane, rase ir kitos mergaites ta pati. smile.gif

QUOTE(Vitro @ 2016 04 29, 20:07)
as 9 turiu su 26cm, tai tikrai kaip tik 4u.gif

QUOTE(Kate25 @ 2016 04 29, 20:23)
taigis, likusius turime siuos cole haan batukus, rasykit, kuri noretumet:

pink 9.5 - padukas turet but 26.5cm

pink

black patent

QUOTE(Kate25 @ 2016 04 29, 20:59)
tobulesniu ner thumbup.gif
rasykit jei kam kito dydzio reik, ziuresiu ka galiu/jei galiu padaryt

Jusu temoje esu naujoke, bet labai jau sudominot su siais batukais, mano europinis dydis yra 41, clarksus is US batus iki blauzdos perku 10 US dydi, gal patartumet koki man imti - 10 ar 10,5? Nes pagal jus size chat tai net 10,5 rodo ir lyg drauge sake, kad jie siekt tiek mazinti. Be to kaip supratau jie platesniai koja tinka, nes turiu siokia tokia beda su kauliukais.

Ar dar galeciau siusti uzsakyma? Ir kokia ju kaina, nes man kazkaip nerodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 30 balandžio 2016 - 05:52
QUOTE(Temidė @ 2016 04 29, 22:02)
Rizikuoju būti apmėtyta pomidorais , bet man tai tie populiarieji batukai  schmoll.gif Tokie grynai kaip mano babytės laugh.gif

drinks_cheers.gif ir man jie nelimpa biggrin.gif tokių ir visokių espadriliu, turbūt gyvenime neuzsidesiu lotuliukas.gif
Sesuo net šaiposi, kad man espadriliu fobija lotuliukas.gif
Atsakyti
O man tai gražūs tie batukai, ir stabdo tik patent leather. Išeina, neodiniai...
O ir dydžio man turbūt reiktų 10 bent jau - lietuviškas 41?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 balandžio 2016 - 07:08
QUOTE(Noa @ 2016 04 30, 07:06)
O man tai gražūs tie batukai, ir stabdo tik patent leather. Išeina, neodiniai...
O ir dydžio man turbūt reiktų 10 bent jau - lietuviškas 41?

patent leather yra lakuota oda, t.y. naturali mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 30 balandžio 2016 - 07:44
QUOTE(enura @ 2016 04 29, 20:51)
J.Crew  4u.gif

Enura, o gal esat pirkusi? Kokios pukines liemenes is JCrew fainos vyrui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 30, 07:58)
Enura, o gal esat pirkusi? Kokios pukines liemenes is JCrew fainos vyrui? 4u.gif

viena esu pirkus, berods praeita pavasari g.gif kad ten nelabai pasirinkimo buvo kiek pamenu, pukines lyg vienos rusies tokios ir tebuvo tada... tai plonos jos, tikrai ne ziemines, maniskis nesioja ankstyva rudeni arba pavasari, vasara. Pirkau, nes kaina gera buvo gal apie 30-40$. Ka cia dar pasakyt ? smile.gif ai dydi atitiko standartini nesiojama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 30 balandžio 2016 - 08:10
QUOTE(enura @ 2016 04 30, 08:09)
viena esu pirkus, berods praeita pavasari  g.gif kad ten nelabai pasirinkimo buvo kiek pamenu, pukines lyg vienos rusies tokios ir tebuvo tada... tai plonos jos, tikrai ne ziemines, maniskis nesioja ankstyva rudeni arba pavasari, vasara. Pirkau, nes kaina gera buvo gal apie 30-40$. Ka cia dar pasakyt ?  smile.gif ai dydi atitiko standartini nesiojama  4u.gif

Aciu! Reiks pasekti, nes neuzmaciau kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(Peipa @ 2016 04 29, 18:37)
Batukų irgi nesuprantu schmoll.gif
Ar pirksite Macys su koduku Friends, galioja iki 05.02 ?
Zuikos labai gražios spalvos palaidinukė šiandien buvo. Gal išduos kas ten per rūbelis?  blush2.gif  blush2.gif

Čia zaros paprasta maikytė biggrin.gif

Dėl batų tai man jie irgi tokie bobutiški pradžioj pasirodė. Bet kai gavau ir netiko, susinervinau doh.gif žiauriai lengvi ir patogūs.

Dabar dar pas vieną moterį pamačiau mokasinus mk raudonus. Bet nerandu niekur doh.gif nu tokie gražūs. Jei kuri užmatysit prisimūnkit mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 30, 08:14)
Aciu! Reiks pasekti, nes neuzmaciau kazkaip..

siemet as irgi dar nemaciau kazkaip, nors nelabai i vyriskus ir ejau paskutiniu metu rolleyes.gif dabar galvoju gal tada ne pavasari, o rudeni pirkau g.gif nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 30, 08:21)
siemet as irgi dar nemaciau kazkaip, nors nelabai i vyriskus ir ejau paskutiniu metu  rolleyes.gif dabar galvoju gal tada ne pavasari, o rudeni pirkau  g.gif nepamenu  blush2.gif

Pagooglinau - yra keli variantai, gal ir pernyksciai. Paseksiu.
O pukai nelenda? Silta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 30, 08:24)

ir as pagooglinau, tai man rodos tokia
http://www.lanecrawf...V743/product.lc

del siltumo tai rasiau, kad nelabai, nors kai jau atsyla arba kazka dirba, tai sake, kad net karsta su ja. Tai vat gaunasi labai toks trumpas jos nesiojimo laikas. Po kita striuke/paltu pasivilkus tai manau silta su ja butu (man biggrin.gif o vyrams tqi nezinau ar to reikia). Del puku, tai nelabai pastebejau, kad lystu, gal po skalbimu prades... Man is tu moterisku tokiu panasiu blizgiu striukiu, kur cia pernai masiskai pirkom labiau lenda, tokie smulkus pukeliai doh.gif o cia kol kas nepastebejau, bet ir nesiojo dar labai mazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 30, 08:24)

Macys yra liemeniu, pirkom kazkam
Tada dar 6pm paziurekit. Kokia the north face, patagonia, marmot but tobulai.
Dar polo budavo
Atsakyti