Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(enura @ 2016 04 30, 08:38)
Man is tu moterisku tokiu panasiu blizgiu striukiu, kur cia pernai masiskai pirkom labiau lenda, tokie smulkus pukeliai  doh.gif o cia kol kas nepastebejau, bet ir nesiojo dar labai mazai  4u.gif

Aha, man ir tie pukeliai lenda doh.gif Ne veltui buvo nupiginta...

QUOTE(Kate25 @ 2016 04 30, 08:43)
Macys yra liemeniu, pirkom kazkam
Tada dar 6pm paziurekit. Kokia the north face, patagonia, marmot but tobulai.
Dar polo budavo

Dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu uz nuoroda puodelio wink.gif na jau koks stilingas! isipilsiu kava ir su vezimu prie juros vasara ryte - puikiai tiks. ir dar draugei paiimsiu smile.gif
http://store.starbuc...a...ugs&start=1
Atsakyti
I stabucks puodeliu tema galiu pakomentuoti si termosiuka puodeli http://store.starbuc...;cgid=drinkware
Didelis,bet plonas ir patogus paiimti i ranka masinoje, silta arbata islaiko 4-5 val, neisipila, pradzioje labai sunervino, kad sunkiai atsidaro tas snapiukas, taciau paskui ismokau su dviem nyksciais ir puiku. Pirkinys pasiteisines.
Atsakyti

Vel renkasi populiariojo serumo uzsakymas - surinkus 6 vnt, galios 20 proc nuolaida ir kaina gausis 11.98 $. Truksta iki nuolaidos tik 1 vnt 4u.gif

SERUMAS

Taip pat labai laukiu kompanijos,junkites mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Drugstore
6pm
Wilsonleather
Paulaschoice
Bluefly
Freepeople-truksta iki free shipo,daug nuolaidu
Joesnewbalance-15$off nuo 100$
Juicycouture-40%off,yra isimciu
Nordstromrack-truksta iki free shipo
Jcrew-40% off sale styles* & 30% off everything else.** Use code SCORE
Gymboree-truksta iki free shipo
Polo-15%off su koduku
Vitacost-daug nuolaidu
Anntaylor-60%off nedaug truksta iki free shipo
Loft-sale 60%off labai nedaug truksta iki free shipo
Levis-40%off perkant 3 prekes ir daugiau,tik yra daug isimciu,patikrinkit pries siunciant ar jusu prekei galioja off 4u.gif
Carters
macys
Forever21
Guess
Starbucks 4u.gif truksta iki free shipo
Jcrewfactory-20pros off su musu koduku nuo maziausios kainos, renkam didesni uzsamyma,kodai vienkartiniai 4u.gif

Na ir zinoma prie visu kitu,jau perkam ir Katulio parduotuves,junkitesssss 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 30, 08:43)
patent leather yra lakuota oda, t.y. naturali  mirksiukas.gif  4u.gif

Ką???? blink.gif
O tai kodėl aš tada tų batų nepirkau, nepasakytumėt? biggrin.gif Ir dar daugybės visko??? lotuliukas.gif Iškart žvaigždutėm parašysiu: ***** doh.gif

Tai kur dabar man gaut TUOS batus, juodus, 27 pado? biggrin.gif
Atsakyti
Priglausciau populiariuju Cole Haan 6 dydi!!
Atsakyti
Parduodu Cole Haan pink 9, mano pėda turbūt extra plati, nors ilgis tiko...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 30, 11:28)
Ką???? blink.gif
O tai kodėl aš tada tų batų nepirkau, nepasakytumėt? biggrin.gif Ir dar daugybės visko??? lotuliukas.gif Iškart žvaigždutėm parašysiu: ***** doh.gif

Tai kur dabar man gaut TUOS batus, juodus, 27 pado? biggrin.gif

biggrin.gif buna ir patent faux leather, tada dirbtine, zodziu reik ziureti, bet patent reiskia lakuota 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
patarkit kur TOMs batus geriausiom kainom rinktis?
Atsakyti
[quote=nattti,2016 04 30, 11:23]
Vel renkasi populiariojo serumo uzsakymas - surinkus 6 vnt, galios 20 proc nuolaida ir kaina gausis 11.98 $. Truksta iki nuolaidos tik 1 vnt 4u.gif

SERUMAS

[color=blue]
[size=7]

Nuo kokio amžiaus galima jį naudot? Mažu ir man jau laikas biggrin.gif Kas jau gavot, kokia kaina galutinė? 4u.gif
Atsakyti
Visai komandai didelis ačiū už siuntinuką aciuks.gif jau ne pirmą, bet ir ne paskutinį dar biggrin.gif
Viskuo labai patenkinta, ne tik aš, bet ir šeima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simu @ 2016 04 30, 13:00)
Sveiki,
patarkit kur TOMs batus geriausiom kainom rinktis?

hautelooke ju sale buvo 4u.gif

QUOTE(rutast @ 2016 04 30, 13:23)
Visai komandai didelis ačiū už siuntinuką aciuks.gif jau ne pirmą, bet ir ne paskutinį dar  biggrin.gif
Viskuo labai patenkinta, ne tik aš, bet ir šeima biggrin.gif

thumbup.gif Aciu ir Jums 4u.gif
Atsakyti