Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Kainos visur nerealios, jei nemoki derėtis. Ir jokio skirtumo ar į savo gidų rekomenduotas parduotuves važiuosi, ar koks Mustafa iš gatvės pakvies. Aišku, yra ir pigesnių variantų, bet tada jau su kokybe prasti reikalai.
Aš pati sau odinę striukę pirkausi ten, kur ir savo turistus veždavau. Aišku, man derėtis gal buvo lengviau, bet jie savęs nenusiskriaudė tai tikrai, konsultantė savo dalį nuo mano striukės gavo, net neabejoju.
Už striukę sumokėjau 400 eu. Na, eiliniam turistui gal mažiau nei iki 450 nebūtų pavykę numušt, bet ir tokios sumos šis daiktas vertas
Atsakyti
Ačiū visoms kas parašė apie cigaretes 4u.gif Vyras apsisprendė: pirks oro uoste smile.gif
Atsakyti
Manau nekarta buvo apie tai rašyta,bet as matyt neisiminiau ar Kemere nebus problemu issigryninti pinigu is bankomato ?Ir tada kokia valiuta man bankomatas isduos pinigus?
Atsakyti
QUOTE(tuti1 @ 2016 05 03, 07:25)
Manau nekarta buvo apie tai rašyta,bet as matyt neisiminiau ar Kemere nebus problemu issigryninti pinigu is bankomato ?Ir tada kokia valiuta man bankomatas isduos pinigus?

problemų nebus. Jei prie bankomato bus liros, dolerio ir euro ženklas, reiškia, kad pasirinkta valiuta ir išduos.

P.S. Informacija toms, kurios seka mano rašinėlius - pratęsiau apie tai, kaip lietuvaitė turką išdūrė. Jei yra noro ir nesunku, tai išdrįsiu paprašyti pasidalinti mano puslapiu, nes tai labiau motyvuoja, juolab kad iki 500 gerbėjų liko visai nedaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 03 gegužės 2016 - 07:31
QUOTE(Smurka @ 2016 05 03, 08:29)
problemų nebus. Jei prie bankomato bus liros, dolerio ir euro ženklas, reiškia, kad pasirinkta valiuta ir išduos

Dekui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2016 05 02, 15:13)
Na tikekimes nelis istisai. Mes 17 d. skrendam. Orus irgi visokius rodo, bet mes visada vaziuojam geguzes viduryje ir dar nebuvo taip, kad visa savaite lytu.

Mes irgi. 17.

Gal kas į Amara Wing resort comfort ??
Atsakyti
Mes ryt kylam. Oru prognozes doh.gif Norejau paklaust kas buvot Alanijos hamame HAMAM HAREM, ar verta? Uzsisakiau, bet po to skaiciau atsiliepimu kad nesvaru, konvejeris, tad abejoju..
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 05 03, 08:29)
problemų nebus. Jei prie bankomato bus liros, dolerio ir euro ženklas, reiškia, kad pasirinkta valiuta ir išduos.

P.S. Informacija toms, kurios seka mano rašinėlius - pratęsiau apie tai, kaip lietuvaitė turką išdūrė. Jei yra noro ir nesunku, tai išdrįsiu paprašyti pasidalinti mano puslapiu, nes tai labiau motyvuoja, juolab kad iki 500 gerbėjų liko visai nedaug

drinks_cheers.gif būtinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif primenu Facebook : Smurka
Atsakyti
QUOTE(Raffaelle @ 2016 05 03, 08:07)
Mes ryt kylam. Oru prognozes doh.gif Norejau paklaust kas buvot Alanijos hamame HAMAM HAREM, ar verta? Uzsisakiau, bet po to skaiciau atsiliepimu kad nesvaru, konvejeris, tad abejoju..

Aš buvau. Jei važiuosite ryte, vos tik atsidarius, konvejerio nebus (bent jau mano patirtis tokia iš daugelio haamų). Nešvaros, badančios akis, nepastebėjau, gal pedantams ji labiau užkliūva
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 05 03, 07:57)
Gal kas į Amara Wing resort comfort ??

Mes jame buvome prieš.........9 metus doh.gif - metai oho kaip bėga.
Viskas puiku, tik teritorija mažoka kaip Amarai blush2.gif
Atsakyti
mes ir ryt kylam jau orai tikrai ne kazka,
ar cia keiciat pinigus ar ten ? ar isvis e atsiskaitinejat?
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2016 05 03, 08:44)
mes ir ryt  kylam jau orai tikrai ne kazka,
ar cia keiciat pinigus ar ten ? ar isvis e atsiskaitinejat?

As pasiimsiu euru, o vietoj issiimsiu liru is bankomato tipsams ir smulkiems atsiskaitymams.
Atsakyti