jau perskaičiau naujus įrašus. Noriu dar
Smurka,
Sveikos
labai ne į temą, bet gal kurią domina
Naujas Juicy Couture maudymo kostiumelis, S dydis. Pirktas su didele nuolaida, todel tik 30 eur.

Papildyta:
O dabar į temą
Šeštadienį grįžom iš Saphir Resort, oras buvo puikus, tik viena diena pasitaikė šiek tiek apniukusi su keliais lašais lietaus. Viešbutis neblogas, didžioji dauguma turistų vokiečiai, nemažai lietuvių, rusų nesutikom. Jei kas domina, klauskit
Naujas Juicy Couture maudymo kostiumelis, S dydis. Pirktas su didele nuolaida, todel tik 30 eur.
Papildyta:
O dabar į temą
Šeštadienį grįžom iš Saphir Resort, oras buvo puikus, tik viena diena pasitaikė šiek tiek apniukusi su keliais lašais lietaus. Viešbutis neblogas, didžioji dauguma turistų vokiečiai, nemažai lietuvių, rusų nesutikom. Jei kas domina, klauskit
Daugiau niekada niekada nepirksiu isankstiniu biletu .kad kas ir ka sakytu
Uz mano sumoketus pinigus butu iseje beveik 2 keliones..ar as cia viena tokia?
ilindau i novaturo puslapi ir geriau buciau nezinojusi kad tiek atpigo keliones.aisku pinigai sumoketa .juk galina ir kaina dabar nuleisti .PLESIKAI . Daugiau niekada niekada nepirksiu keliones ankciausiai
QUOTE(ointriga @ 2016 05 03, 12:15)
ilindau i novaturo puslapi ir geriau buciau nezinojusi kad tiek atpigo keliones.aisku pinigai sumoketa .juk galina ir kaina dabar nuleisti .PLESIKAI . Daugiau niekada niekada nepirksiu keliones ankciausiai 
Taigi Novaturas taiko mažiausios kainos garantiją. Kreipkitės ir skirtumą jums grąžins.
QUOTE(ointriga @ 2016 05 03, 12:15)
Suprantu jusu emocijas
QUOTE(bananžuvė @ 2016 05 03, 11:20)
Taigi Novaturas taiko mažiausios kainos garantiją. Kreipkitės ir skirtumą jums grąžins.
QUOTE(katee @ 2016 05 03, 11:38)
Suprantu jusu emocijas
Bet gal galima dar kazka padaryti. Nes ne viena cia rase, kad keicia sutarti. Tikrai apsimoketu jums.
Viena kart jau buvo keista .o iki keliones liko 16 dienu .jauciu kad nieko jau nekeis
QUOTE(ointriga @ 2016 05 03, 11:15)
O kreipėtės į Novaturą?
Nes jeigu pirkote per išankstinius, tai pagal jų sąlygas turėtų pritaikyti mažiausią kainą.
QUOTE(smailiukexxx @ 2016 05 03, 12:05)
Sveikos
labai ne į temą, bet gal kurią domina

Grazus kostiumelis. Kur ant scenos pasivaikscioti, vandens pramogu parke pasipliuskenti. Degintis mano nuomone reiktu atviresnio.
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 05 03, 11:52)
O kreipėtės į Novaturą?
Nes jeigu pirkote per išankstinius, tai pagal jų sąlygas turėtų pritaikyti mažiausią kainą.
Taip pirkta per isankstinius.ir kovo men pasikeiciau viesbuti.ar dar galiotu maziausisos kainos garantija.jai iki keiones liko 2 savaites ir as jau biletus turiu
QUOTE(donnabona @ 2016 05 03, 12:00)
Grazus kostiumelis. Kur ant scenos pasivaikscioti, vandens pramogu parke pasipliuskenti. Degintis mano nuomone reiktu atviresnio.
Čia jau kaip kas mėgsta, aš renkuosi tik tokius, nes gražiai įdega pečiai ir krūtinė, be jokių juostelių
QUOTE(Smurka @ 2016 05 03, 08:29)
problemų nebus. Jei prie bankomato bus liros, dolerio ir euro ženklas, reiškia, kad pasirinkta valiuta ir išduos.
P.S. Informacija toms, kurios seka mano rašinėlius - pratęsiau apie tai, kaip lietuvaitė turką išdūrė. Jei yra noro ir nesunku, tai išdrįsiu paprašyti pasidalinti mano puslapiu, nes tai labiau motyvuoja, juolab kad iki 500 gerbėjų liko visai nedaug
P.S. Informacija toms, kurios seka mano rašinėlius - pratęsiau apie tai, kaip lietuvaitė turką išdūrė. Jei yra noro ir nesunku, tai išdrįsiu paprašyti pasidalinti mano puslapiu, nes tai labiau motyvuoja, juolab kad iki 500 gerbėjų liko visai nedaug
Norim skaityt,bet ne FBBBBB
QUOTE(ointriga @ 2016 05 03, 11:15)
na aš savo viešbučiui, nei Novature, nei Tezture neradau pigiau nei per išankstinius