neduodu

Kartais
Bet stengiuosi gerti, kad nematytu, nes aš jį dievinu
Pvz., nemėgstu kavos
o sūnui akys blizga, kai nueinam į parduotuvę užtat kad jau yra paragavęs. 
Papildyta:
Kaip keista bent jau man net juokas paimė
Sukurta tema ar duodat limonada?
Ir iš viso forumo pasisako tos mamytės kurios kategoriškai pačios negeria ir vaikučiai nėra ragavę, bet kam tada ta tema, kad visos choru kartotu ne neduodu, nu aš daviau ir negėda man buvo prisipažinti. Bet pažystu ir žinau, kad yra tokių kurie šioj temoje pasisakė kategoriškai prieš, kad niekad savo gyvenime nėra to brudo davę savo vaikučiui. O buvo atvirkščiai vertė patys didele pepsi kolos bonka
Man juokas ima iš tokių žmonių
tai kam tada kuriamos tokios temos kokiam tikslui

Papildyta:

Ir iš viso forumo pasisako tos mamytės kurios kategoriškai pačios negeria ir vaikučiai nėra ragavę, bet kam tada ta tema, kad visos choru kartotu ne neduodu, nu aš daviau ir negėda man buvo prisipažinti. Bet pažystu ir žinau, kad yra tokių kurie šioj temoje pasisakė kategoriškai prieš, kad niekad savo gyvenime nėra to brudo davę savo vaikučiui. O buvo atvirkščiai vertė patys didele pepsi kolos bonka

mūsų mažoji tai jokių kitų gėrimų išskyrus vandenį negeria.
kartą pabandėm duoti gazuoto vandens, paskui kitą kartą
spraito, tai pasakė kaka - nepatiko ir atsisako pasiūlius.
retkarčiais geria juodų vynuogių sultys, o šiaip tik paprastą vandenuką
kartą pabandėm duoti gazuoto vandens, paskui kitą kartą
spraito, tai pasakė kaka - nepatiko ir atsisako pasiūlius.
retkarčiais geria juodų vynuogių sultys, o šiaip tik paprastą vandenuką
neperkam,negeriam ir vaikui neduodam, nebent vakarelio metu su kokteiliais kazkokiais maisomas, bet kaip taisykle-vaiko to vakarelio metu arba nera, arba..vistiek neduodu, juk ir sidro nori, nes grazi spalva, bet neduodu ir tiek.sugudrauju, kad einam ir tau ipilsiu kazka skanaus gerti ir vaaaa kokia tu didele mergyte ir graziai SAVO gerima is SAVO puodelio geri-visada suveikia

kartai jei pamato kad geriu ar vyras geria tai prisiblatina ir atsigeria bet retai taip būna, nes mes patys limonadą retai labai retai geriam..mes daugiau valgom ir geriam tą ką vaikui būtų galima duot jei užsimanys kai mes valgysim ar gersim, kad nereiktų bėgti jo maisto jam atnešt
ir dar jis dažniausiai ką valgom ir užsimano nors būna kaitk pavalgęs

Aisku duodu, kaip neduosi
jei nusiperkam ,mums skanu atsigert ,vaikams irgi.
Papildyta:
.Aisku, kad duoda,nu negi dabar prisipazinsi ,juk pasmerks

Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2008 02 26, 22:48)
Kartais
Bet stengiuosi gerti, kad nematytu, nes aš jį dievinu
Pvz., nemėgstu kavos
o sūnui akys blizga, kai nueinam į parduotuvę užtat kad jau yra paragavęs. 
Papildyta:
Sukurta tema ar duodat limonada?
Man juokas ima iš tokių žmonių
tai kam tada kuriamos tokios temos kokiam tikslui 

Papildyta:

.Aisku, kad duoda,nu negi dabar prisipazinsi ,juk pasmerks

NEDUODU, nes nesveika

Pati verdu jam kompotus ir darau naturalias sultys is morku, granatu, apelsinu.

ne neduodu net didžiajai neduodavau ir dabar net pati ji nenuori jokiu limonadu ypač gazuotų
neduodu , nors labai praso, nes mato kaip patys geriam