Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

smile.gif neduodu
Atsakyti
NEDUODU
Atsakyti
Na vyresniajam leidžiam nebent kavinėj išgerti stiklinę, nes jau matosi kaip nežmoniškai nori. doh.gif O namie jei pirktume tai ir gertų, bet patys privengiame.
Atsakyti
As pati is vis nemegstu gazuotu gerimu.Stengsiuos kiek imanoma ilgiau ir maziui ju neduot.
Atsakyti
As stengiuosi neduoti vaikam gazuotu gerimu,nors mano ir nemegsta. smile.gif
Atsakyti
neduodam, jei jau negeria vandens spaudziam sultis, o jei kelionej esam, tai perkam jas, nors musiskis vandeni megsta, tai problemu kaip ir nera ieskant pakaitalo vandenukui 4u.gif
Atsakyti
4u.gif o mes megstam mineralini vandeni,tai ir vaikas atsigeria,o coca cola tokia tai bandom keisti sultimis,jai sutariam su vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu griežtai prieš visus tuos nežinia kuo saldintus, gardintus ir gazuotus gėrimus schmoll.gif Vaikai tai puikai žino ir net nepasigenda jų namuose. Per vasarą prisišaldau įvairių uogų, nuperku vaisių ir pati verdu vaikams kompotus ax.gif Patikėkit, tai daug skaniau (jau nekalbant apie tai, kad sveikiau), nei pirktiniai gaivieji gėrimai thumb_yello.gif
Atsakyti
As savo dukrytei irgi neduodu ir dar ilgai tikiuos neduoti gazuotu gerimu. Kai laukiausi, paragavau gazuotu gerimu,tai mane taip supykino, kad nuo to laiko ir nebegeriu. Supratau, kiek jie is tiesu kenksmingi, o mazam vaikui tuo labiau...
Atsakyti
Oi ne, neduodu ir neduosiu schmoll.gif
Aišku ateis laikas, kai pati pasiims/nusipirks doh.gif
Atsakyti
Aš manau, kad geriausia yra vandenukas ir natūraliai spaustos sultytės, o vaisiai ir daržovytės iš močiutės ar tetos daržo thumbup.gif
Atsakyti
Nepamirsiu,kaip drauge,atejusi pas mane i svecius,pavaisino savo suneli limonadu...sake namie jau ir tavegilio prireike ta pati vakara kaip isbere maziuka verysad.gif
Atsakyti