Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(blykste38 @ 2016 05 23, 12:16)
olialia cool virtuve , Ritandra tai ar isigijai ta daiktas , ar padejo tas asmuo x  smile.gif
Papildyta:

tam isigijimui reikia laiko, kaip paaiskes kaip cia bus tada butinai parasysiu smile.gif turetume sia savaite apsisprest ir apsikalbet su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 23, 12:41)
tam isigijimui reikia laiko, kaip paaiskes kaip cia bus tada butinai parasysiu smile.gif turetume sia savaite apsisprest ir apsikalbet su juo smile.gif

o kas nors dar ziurejo ar iseis mum isigyti ta daikta? g.gif nes as tik sau metus esu.
Atsakyti
Ritandra, erdvi, estetiška, graži virtuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 23, 14:04)
Ritandra, erdvi, estetiška, graži virtuvė  4u.gif

dekui. toks buvo susitarimas seimoj, as turiu didele virtuve - vyras katiline biggrin.gif lotuliukas.gif man patinka gaminti, tai jau ko norejau tai virtuves... aisku jei nespaustu financai ji butu tobulesne, bet is to ka galejom sau leisti tai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 23, 06:10)
dekui. toks buvo susitarimas seimoj, as turiu didele virtuve - vyras katiline biggrin.gif  lotuliukas.gif  man patinka gaminti, tai jau ko norejau tai virtuves... aisku jei nespaustu financai ji butu tobulesne, bet is to ka galejom sau leisti tai patenkinta smile.gif

liuks virtuve! thumbup.gif svarbiausia, kad yra daug vietos ir susidejimas patogus. nereikia visko sugrusti ir susispaudus valgyti..
Atsakyti
nu dar viena uzduotele, tik labai nesureiksminkit , siaip pasizaidimui pasimokymui, jokiu rimtu aprasymu nereik

user posted image

Kas piese paveiksla vyr/mot
kelintais metais (jei nenorit neziurekit zinau kad nera lengva ) bigsmile.gif
kur jis pas mus kabo

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 23, 17:17)
nu dar viena uzduotele, tik labai nesureiksminkit , siaip pasizaidimui pasimokymui, jokiu rimtu aprasymu nereik

user posted image

kelintais metais (jei nenorit neziurekit zinau kad nera lengva )  bigsmile.gif
kur jis pas mus kabo

gerai. jokiu rimtu aprasymu, ka matau, ta dainuoju. kas piese? Gilded 5 taures apv. vyras. Kur kabo? 7 taures apv, palei bara (nu kur gerimai sudeti). (netikiu, akd as tai rasau, 99.999 proc, kad nesamones)
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 23, 13:15)
o kas nors dar ziurejo ar iseis mum isigyti ta daikta?  g.gif  nes as tik sau metus esu.

Moteros kuri dar man dusia nuraminkit 😂😃
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 23, 14:04)
Moteros kuri dar man dusia nuraminkit 😂😃

paziuresiu, nesijaudink. reikia kazkaip vaika pokaituko paguldyti.. ax.gif
Atsakyti
Ritandra, ar gavai mano AZ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 23, 22:53)
Ritandra, ar gavai mano AZ? 4u.gif

Gavau wink.gif einu atrasyt.
Atsakyti
Taks, kaip klostysis situacija Ritandrai del daikto isigijimo? Deviant Moon kalade.

tauriu riteris, 7 taures, 7 monetos, 2 lazdos.

manau, kad tas vyriskis pades jums daikta isigyti ir netgi kazkoki bus isrinkes, siulys savo varianta. bet jo kalbos bus labai nerimtos. nes sakys viena, o galvos visai ka kita. gali buti, kad zades aukso kalnus, kuriu is tikruju nera. man atrodo, kad jis ta daikta nores tiesiog prakisti. jus ji galiausiai isigysite, bet arba negausite, tai ko norejote, arba busite nusivyle.

Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 23, 11:17)

user posted image

kelintais metais (jei nenorit neziurekit zinau kad nera lengva )  bigsmile.gif
kur jis pas mus kabo

kas piese paveiksla? 5 lazdos - manau piese grupe vaiku. galbut darzelio ar mokyklos klase.

kiek paveikslui metu? Imperatore - na arba 3 metai, arba mazdaug 25-30m.

kur kabo? 7 lazdos. cia pavaizduota mergaite beganti takeliu tarp lazdu. tai sakyciau, kad vaiku kambary arba koridoriuje. dar gali buti terasoje.
Atsakyti