Ritandra, jeigu pirkot nauja kryzeli ir dar pasventinot, tai manau tikrai nieko blogo. nes daiktas sventintas, tai vaikuti tik apsaugos. abejoju ar jis ji nesios ilgai, tikriausiai namuose padeta laikys. jeigu vat svetima kryziu dovanoti is kieno nors namu ar zmogaus, tai jau tada negalima. nes skaitosi, kad to zmogaus vargus ir bedas kitam uzkrauni. tas pats ir su rastu kryzeliu gatvej, ar sventu paveiksleliu. raso, kad geriau nesinesti tokiu daiktu namo, o nunesti i baznycia ir atiduoti.
del tos blykstes deliones, tai manau cia labai gera praktika. tik reiktu gal klausti koks zmogaus charakteris, koks jis darbe ar pan. tikslesnius klausimus sugalvoti.
Amariliai, persiprogramuok ir baigsis tau tos menulio dienos. pvz nustok jas sekti ir pasimirs. arba susigalvok ka nors kita, ka ta diena tau gali reiksti. as irgi viena toki prietara esu pasidariusi netycia. viena diena taip gavosi, kad susigalvojau, pvz, jeigu nusivalysiu kojas pries einant miegot i kilimeli tada sapnuosiu kosmarus..

o jeigu neuzmynusi ant jo ilipsiu i lova, tada nesapnuosiu nieko.. ir tas prietaras man veikia.. tai dabar nebesapnuoju nieko is viso. reikia irgi kazkaip perdaryti, nes atsibodo naktys be sapnu. miegu kaip uzmusta ir tiek. o pries tai sapnuodavau normalius sapnus, netgi pranasiskus. man apskritai gyvenimo pamokos per sapnus ateina.. kartais ir per kortas. bet dazniausiai per sapnus.
jooo.. vyrai savotiskai vaikais moka pasirupinti..

"tarybiniai sumustiniai" , tai nuzude..

bet svarbiausia, kad vaikas pavalges. maniskis, tai moka vaikais pasirupinti, valgyt skaniai padaryti, uzsiimti, pazaisti.. no problem. bet kas liecia buiti, tai jis ten "zalias". indu niekad gyvenime nera isploves, skalbiniai metosi prie skalbiankes, nes rankos nesugeba pakelti ir i skalbiniu deze drabuziu ideti.. o jeigu valgyt daro, tai virtuve reikia puse dienos kuopti... o kas labiausiai siutina, kad nemato daikto palei nosi padeto. pvz stovi ant stalo majonezas. jis ziuri i ta majoneza ir klausia 'Kur majonezas". nu sakau "atsimerk tu viena diena"...

ir taip su visais daiktais. nezino nei vieno daikto kur yra. jam pries paimant ka nors, visada reikia paklausti kur padeta. net jeigu ir eme ta daikta 100 kartu ir tos vietos. man kai kantrybe truksta, tai as nebesakau kur kas yra.. tada jis pasiunta, is proto gai iseiti.. o man juokinga, nes nesugeba nei vieno daikto rasti..

bet siaip viskas tvarkoj. mes vaikais pasiskirste esam. vyresnelis su vyru buna, o as su mazuoju pagrinde. aisku su vyresniu taip pat vienodai bunu, bet jie dviese neisskiriami, tecio vaikas.
Change the way you see things, and the things you see will change" - Wayne Dyer