Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(blykste38 @ 2016 05 22, 11:22)
Maniskis zino ka reiskia viska visur spet, po maziausio gimdymo 3 men is lovos nesikeliau, visur turejo spet, o ir siaip su dukra dazniausiai i lt veni varo, bet yra tokiu vyru( neturiu omeny taviskio) kuriem reik kazko tokio kad suprastu kad su vaikais darbas nesibaigiantis 24/7
O tau ranka ilgai gis , jei nepazeisti audiniai giliau apie men o randas visam gyvenimui

Na maniskis is tu kur negaliu ramiai palikt vaiku su juo, nezino kur jo kojnes ir kaip skalbimo masina isijungia. Bet ir taip neprikisa kaip buna "matrica perkraura " pas mane ir dedu ant visko 😃😃 bet as irgi nezinau kur vandens skaitkiukai namie stovi, kur grebliai ir kastuvai wink.gif zodziu pas mus seimoj standartas jis vyriskas as moteriska wink.gif jis is manes juokias kaip as sugebu pasina isivaryt malkas nesdama as is jo kad nemoka pieno pokelio atidaryt smile.gif

Pas mane 2 pusles, praduriau graziai lyg ziuris tik ta oda tokia raudona ir persti. Bet gyvensiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 22, 09:31)
Ritandra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano vyras is tokiu, kur nelabai zino, ka reiskia su vaikais sedet. Nors pries puse metu reikejo man staigiai grizt i Lt 4 dienom, pasiliko su dviem vaikais vienas ir nieko, susitvarke smile.gif sake daugiau nebenori lotuliukas.gif bet jis niekada man neprikaisiojo, kad namai apv ar pan, tai tas gerai smile.gif

Blykste, ne visada nuo apsideginimu lieka randai, negasdink taip biggrin.gif as esu turejus 3 labai rimtus apsideginimus. Paskutinis buvo irgi rankos apsideginimas su verdanciu vandeniu. Tuomet as dar picerijoj padavalka dirbau, sunkias lekstes nesiojau ir pan, kas kart per pamaina atsinaujindavo zaizda, ka per laisvas apsigydidavau. Nu bet nieko, sugijo ir neliko jokiu randu smile.gif dar gal labai priklauso ir kaip elgtasi vos apsiplikius, as kai patyrus, jau zinojau  lotuliukas.gif

Oj ne negasdinu, man aliejus is keptuves issiverte ant rankos , randas ir po 20 metu yra, tiesiog ne randas visas plemas toks kitokios spalvos, gal man labiau pazeide gilesnius audinius , vanduo greiciai atsala nei aliejus

Nematau niekur jokiu naujienu apie Ugne , gal jau atsirado
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 22, 11:46)
Oj ne negasdinu, man aliejus is keptuves issiverte ant rankos , randas ir po 20 metu yra, tiesiog ne randas visas plemas toks kitokios spalvos, gal man labiau pazeide gilesnius audinius , vanduo greiciai atsala nei aliejus

Aliejus kitaip nei vanduo (ar praziurejau, ar Ritandra nesake su kuo apsiplikino). Bet is esmes svarbiausia is karto kisti po saltu vandeniu, kad atsaldyt ir nustotu degint gilesnius audinius. As irgi turiu randu nuo vaikystes nusideginimu vandeniu, pats giliausias tai net ne tamsus plemas, o balta oda ir pigmentas neatsistate per daugiau nei 20 metu
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 22, 11:42)
Pas mane 2 pusles, praduriau graziai lyg ziuris tik ta oda tokia raudona ir persti. Bet gyvensiu wink.gif

Bepantolio dek (atrodo taip vadinasi, tokios baltos putos) arba saltalankiu aliejum tepk. Tik nekasyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 21, 23:22)
Gslvojau trauksiu korta bet maisant iskrito imperatoriene wink.gif

Moteris
Vyresne.
Turi seima.

Bandau nes galvoju pabandysiu kiek reiksmingos iskritusios kortos is kalades.

Nu nezinau, man atrodo nesamone yra is kortu ziureti tokius dalykus, kaip amzius, lytis ir isvaizda. Tau galejo rodyti zmogaus natura. Kad kortoj nupiesta boba, dar ne viskas. Kadangi nesekiau temos normaliai, tai nezinau paie ka isvis kalba eina, tiesiog paklausiau kortu, ka ten per zmogu Blykste turejo minty. Nu kad neapsisprendziu tarp savo kaladziu, su kuria uzsiimti, tai dviem dejau. Viena dave dvi taures (be paveiksliuko, todel dar ir skaiciu ziuret reiktu), kita - 5 taures (o cia Gilded, paveiksliukas iskalbingas). Jeigu taip bobutiskai ziuret amziu, lyti, isvaizda, nu tai ka, Gilded nupiestas toks nykus vyriskis apie 25 - 30. Bet siaip tai manau yra emocionali asmenybe ir dvilype, nepastovi, sakyciau konfliktiska, bet i kompromisus sueit imanoma. Jeigu tam zmogui jie duoda nors kazkokio emocinio pasitenkinimo. Nezinau, kas ten per santykis, neziurejau, bet jeigu darbinis - tai maziausiai pasitikeciau, nebent darbas susijes su kuryba, menais, kur reikia ideju ir ju generavimo. Nesiimu sprest, ar vyras, ar moteris ir kitu tu babytisku spelioniu. Ritandros istraukta Imperatore irgi cia galima susieti su abiem sitom kortom, pasistengus, per kabalistinius simbolius, taipogi per kurybini aspekta, jin prada zmoguje. Per astrologinius atitikmenis irgi galima, bet sito nesiimsiu.
Blykste, kas ten per zmogus? biggrin.gif

Ojetus, kaip as nepavydziu kartais vedybinio gyvenimo. Nu ka zinau, mano buvo ex ne itin pavydingas vyras ar kaip cia pasakyt, bet jau buity tikrai orientavosi, teko jam, nes as pati ten neorientuota. biggrin.gif

Irony, ale kiek is dermatologu esu girdejusi, tai nudeginimu negalima po saltu vandeniu kist,o riebalu jo, tept. Nors suprasi cia. Pas mus tfu tfu tfu bar bar bar niekas nebuvo rimtai nusidegines niekad, tik mazuteliai pirmoj klasej, rugpjucio 31 diena krito veidu i akmenuota takeli klinikose ir nubrauke odos pavirsiu nuo puses veido. Maniau bus baisus vaizdai, nieko neliko. Aisku, ten nelyginama su apsideginimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 22 gegužės 2016 - 11:27
Amariliai, nu gal kas ir pasikeite per tiek metu, mano zinios is vaikystes ir ne is dermatologo, o is chirurgo ar tai traumatologo. Bet tikrai ne dermatologo. Tai tas sake gerai, kad buvo po saltu vandeniu laikyta ir drabuziai nenuiminejami, nes nezinia kuo tai butu baigesi. Ir taip gera menesi vaiksciot negalejau, 6 metu vaika vezime veziojo lotuliukas.gif

As tai vaikystej ne viena trauma turejau, tik luziu isvengiau. Mano vaikai tfu tfu tfu irgi nieko labai rimto, tik lupos praskeltos, melynes. Ai, kas baisiausia tai koju magas du kartus maziai buvo nuvarytas, atplestas taip sakant.
Atsakyti
[quote=Amariliai,2016 05 22, 10:24]
Nu nezinau, man atrodo nesamone yra is kortu ziureti tokius dalykus, kaip amzius, lytis ir isvaizda. Tau galejo rodyti zmogaus natura. Kad kortoj nupiesta boba, dar ne viskas. Kadangi nesekiau temos normaliai, tai nezinau paie ka isvis kalba eina, tiesiog paklausiau kortu, ka ten per zmogu Blykste turejo minty. Nu kad neapsisprendziu tarp savo kaladziu, su kuria uzsiimti, tai dviem dejau. Viena dave dvi taures (be paveiksliuko, todel dar ir skaiciu ziuret reiktu), kita - 5 taures (o cia Gilded, paveiksliukas iskalbingas). Jeigu taip bobutiskai ziuret amziu, lyti, isvaizda, nu tai ka, Gilded nupiestas toks nykus vyriskis apie 25 - 30. Bet siaip tai manau yra emocionali asmenybe ir dvilype, nepastovi, sakyciau konfliktiska, bet i kompromisus sueit imanoma. Jeigu tam zmogui jie duoda nors kazkokio emocinio pasitenkinimo. Nezinau, kas ten per santykis, neziurejau, bet jeigu darbinis - tai maziausiai pasitikeciau, nebent darbas susijes su kuryba, menais, kur reikia ideju ir ju generavimo. Nesiimu sprest, ar vyras, ar moteris ir kitu tu babytisku spelioniu. Ritandros istraukta Imperatore irgi cia galima susieti su abiem sitom kortom, pasistengus, per kabalistinius simbolius, taipogi per kurybini aspekta, jin prada zmoguje. Per astrologinius atitikmenis irgi galima, bet sito nesiimsiu.
Blykste, kas ten per zmogus? biggrin.gif

Labai giliai kapstot, cia daugiau praktika tokia visai lengva , nereik kazka rimciau iziuret

Atsakymas
Masina mano sunaus
Nevedes
Vaikuneturi
Amzius amariliai pasake
Dazytojas
Tamsiaplaukis melynakis

Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2016 05 22, 10:47)
Amariliai, nu gal kas ir pasikeite per tiek metu, mano zinios is vaikystes ir ne is dermatologo, o is chirurgo ar tai traumatologo. Bet tikrai ne dermatologo. Tai tas sake gerai, kad buvo po saltu vandeniu laikyta ir drabuziai nenuiminejami, nes nezinia kuo tai butu baigesi. Ir taip gera menesi vaiksciot negalejau, 6 metu vaika vezime veziojo  lotuliukas.gif

As tai vaikystej ne viena trauma turejau, tik luziu isvengiau. Mano vaikai tfu tfu tfu irgi nieko labai rimto, tik lupos praskeltos, melynes. Ai, kas baisiausia tai koju magas du kartus maziai buvo nuvarytas, atplestas taip sakant.

Dukra rudeni su arbata buvo nusiplikius, i vonia ikisau dusa drungna paleidau, skambinau i emergency ir aiskino ka daryt, sake laikyt 20 min ir paskui lekt i ligonine, reikejo atvesint nuplikinta vieta, dabar visko yra vaistinese yra pirkt , anksciau nelabai ka budavo
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 22, 11:47)
Amariliai, nu gal kas ir pasikeite per tiek metu, mano zinios is vaikystes ir ne is dermatologo, o is chirurgo ar tai traumatologo. Bet tikrai ne dermatologo. Tai tas sake gerai, kad buvo po saltu vandeniu laikyta ir drabuziai nenuiminejami, nes nezinia kuo tai butu baigesi. Ir taip gera menesi vaiksciot negalejau, 6 metu vaika vezime veziojo  lotuliukas.gif

ka as zinau. zinau tiek, kad priesingai, taip kitaip ir anawip dar, sneka labai daug kas. o dermatologa turejau giminej ir liubovnika dar turejau dermatologa biggrin.gif

nu Blykste doh.gif ka ir sakau, is kortu speliot tokius dalykus prie stoties tik. Apie masina nieko nezinojau, apie zmogu, kaip supratau cia. O charakteris ne i ta puse? man idomu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 22, 10:58)
ka as zinau. zinau tiek, kad priesingai, taip kitaip ir anawip dar, sneka labai daug kas. o dermatologa turejau giminej ir liubovnika dar turejau dermatologa biggrin.gif
nu Blykste  doh.gif ka ir sakau, is kortu speliot tokius dalykus prie stoties tik. Apie masina nieko nezinojau, apie zmogu, kaip supratau cia. O charakteris ne i ta puse? man idomu dabar.

Ne charakteris ne i ta puse, koks su draugais nezinau bet tikrai ne emocionalis
Varau vieta uzsiimsiu prie stoties
Atsakyti
Del apsideginimo pritariu Amariliai, pyliau aliejum ir tada saldytais spinatais lotuliukas.gif nes nieko neradau salto kameroj, dabar jos mandros tai ne seniau kad nagais pilna prigramdytum kaip apsaldavo lotuliukas.gif zinau ir as kad nepilt vandeniu bet nzn kodel. Taip ie uzmigau ranka laikydama spinatu maiselyje lotuliukas.gif

Dar noriu nuomones ka manot apie kryzelio dovanojima? Kiek zinau prietaras yra kad uzdedi vaikui kryziu gyvenimui...
Esme kad kriksto sunui pirmos komunijos proga nupirkau auksini kryziuka, bet tevai nebuvo pries nes atsiklausiau. Pasventino kunigas snd ir uzkabinom wink.gif dabar galvoju bobuciu pasakos ar tikrai negerai... kadangi pati nenesioju ir nemegstu jokiu papuosalu ir ypac aukso tai nesigilinu taip bajeriais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 22, 12:05)
Ne charakteris ne i ta puse, koks su draugais nezinau bet tikrai ne emocionalis
Varau vieta uzsiimsiu prie stoties

nu baik doh.gif as kaip tik pries iseidama is triobos norejau pasakyt, kad Tau nereik eit pas ekstrasensus, nes pati viska ta turi, Tau marods Taro kortos pacios is saves ta aktyvuoja.

nu kurmi kurmi, man vis dar nepraeina prietaringumas del prastu menulio dienu ir akurat, viskas "pildosi" kai tycia. Ir gerai, kad sustabdziau darba, nes nu nieko negaliu padaryt, trecia akia uzakusi, kaip matau

del kryziu, tai GMO, Ritandra. GMO labai simbolika paaiskina. NU G. O. M. enciklopedija. Be abejo, jeigu sventai tikesi, tai bus kaip tikesi. kai man su menulio parom. Jau noriu keist ta tikejima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 22 gegužės 2016 - 12:24
Ritandra, jeigu pirkot nauja kryzeli ir dar pasventinot, tai manau tikrai nieko blogo. nes daiktas sventintas, tai vaikuti tik apsaugos. abejoju ar jis ji nesios ilgai, tikriausiai namuose padeta laikys. jeigu vat svetima kryziu dovanoti is kieno nors namu ar zmogaus, tai jau tada negalima. nes skaitosi, kad to zmogaus vargus ir bedas kitam uzkrauni. tas pats ir su rastu kryzeliu gatvej, ar sventu paveiksleliu. raso, kad geriau nesinesti tokiu daiktu namo, o nunesti i baznycia ir atiduoti.

del tos blykstes deliones, tai manau cia labai gera praktika. tik reiktu gal klausti koks zmogaus charakteris, koks jis darbe ar pan. tikslesnius klausimus sugalvoti.

Amariliai, persiprogramuok ir baigsis tau tos menulio dienos. pvz nustok jas sekti ir pasimirs. arba susigalvok ka nors kita, ka ta diena tau gali reiksti. as irgi viena toki prietara esu pasidariusi netycia. viena diena taip gavosi, kad susigalvojau, pvz, jeigu nusivalysiu kojas pries einant miegot i kilimeli tada sapnuosiu kosmarus.. biggrin.gif o jeigu neuzmynusi ant jo ilipsiu i lova, tada nesapnuosiu nieko.. ir tas prietaras man veikia.. tai dabar nebesapnuoju nieko is viso. reikia irgi kazkaip perdaryti, nes atsibodo naktys be sapnu. miegu kaip uzmusta ir tiek. o pries tai sapnuodavau normalius sapnus, netgi pranasiskus. man apskritai gyvenimo pamokos per sapnus ateina.. kartais ir per kortas. bet dazniausiai per sapnus.

jooo.. vyrai savotiskai vaikais moka pasirupinti.. biggrin.gif "tarybiniai sumustiniai" , tai nuzude.. lotuliukas.gif bet svarbiausia, kad vaikas pavalges. maniskis, tai moka vaikais pasirupinti, valgyt skaniai padaryti, uzsiimti, pazaisti.. no problem. bet kas liecia buiti, tai jis ten "zalias". indu niekad gyvenime nera isploves, skalbiniai metosi prie skalbiankes, nes rankos nesugeba pakelti ir i skalbiniu deze drabuziu ideti.. o jeigu valgyt daro, tai virtuve reikia puse dienos kuopti... o kas labiausiai siutina, kad nemato daikto palei nosi padeto. pvz stovi ant stalo majonezas. jis ziuri i ta majoneza ir klausia 'Kur majonezas". nu sakau "atsimerk tu viena diena"... biggrin.gif ir taip su visais daiktais. nezino nei vieno daikto kur yra. jam pries paimant ka nors, visada reikia paklausti kur padeta. net jeigu ir eme ta daikta 100 kartu ir tos vietos. man kai kantrybe truksta, tai as nebesakau kur kas yra.. tada jis pasiunta, is proto gai iseiti.. o man juokinga, nes nesugeba nei vieno daikto rasti.. lotuliukas.gif bet siaip viskas tvarkoj. mes vaikais pasiskirste esam. vyresnelis su vyru buna, o as su mazuoju pagrinde. aisku su vyresniu taip pat vienodai bunu, bet jie dviese neisskiriami, tecio vaikas. smile.gif
Atsakyti
sveikutes, kas nepamirsot 4u.gif metuos kortas vis, studijuoju jas, tik i foruma nedaznai ilendu smile.gif persikrausciau i Lietuva kuriam laikui pagyventi tai va cia apsitvarkiau galesiu jus vel daugiau pasekti reik praktikos daugiau is aplinkiniu ir daugiau nuomoniu isgirsti smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti