Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 25, 16:54)
Ritandra, smalsu ir man dėl tavo daikto  g.gif
Symbolonas:
Vienaragio medžioklė, Don Kichotas, Sizifo akmuo
Sakyčiau, kad užsinorėjai kažko, ką be galo sunku įsigyti ir dabar blaškaisi jo ieškodama, panašu, kad net sąžinės graužimą jauti dėl savo noro. Kas per daiktas nežinau, bet Vienaragio medžioklė dvasingumą reiškia, tai gal kokį paveikslą nori įsigyti, ar muzikos instrumentą? Don Kichotas - žmogus kurio pagalbos tiekiesi. Na, pati žinai, kad jis tik kalbomis buvo riteris, o darbais, deja, deja. Rezultatas - Sizifo akmuo, panašu, kad taip greitai, kaip planuoji neįsigysi savo norimo daikto, nes teks dar patampyti Sizifo akmenį ant pečių.

Nepatinka man tas sizifo akmuo... zinau kas tai. Greit papasakosiu kas kaip bet jus su GabiVia abi panasiai sakot. Kad finalas nedziugins... ir dar negaliu sakyt nes visu 100 proc nesu tikra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 25, 18:54)
Norėčiau pasipraktikuoti, bet šiandien Velnio diena doh.gif

Man visos velniskos dienos, vienos velniskai geros kitos siaip sau , priklauso kuria koja is lovos islipu😉
Atsakyti
nezinau kokia siandien diena, bet man labai super gera ir produktyvi diena! thumbup.gif baikit jus tom nesamonem tiketi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Kitaip ir būt negali, šiandien pati produktyviausia, sėkmingiausia diena, Erelio diena, kai reikalai juda su pagreičiu, reikia stengtis kuo daugiau nuveikti 4u.gif
Papildyta:
Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Dvasinio pasikeitimo, abejonių įveikimo, pakilimo diena. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga. Erelio simbolis aiškiai rodo plačius užmojus ir tolimą perspektyvą.
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 26, 14:38)
4u.gif Kitaip ir būt negali, šiandien pati produktyviausia, sėkmingiausia diena, Erelio diena, kai reikalai juda su pagreičiu, reikia stengtis kuo daugiau nuveikti 4u.gif
Papildyta:
Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Dvasinio pasikeitimo, abejonių įveikimo, pakilimo diena. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga. Erelio simbolis aiškiai rodo plačius užmojus ir tolimą perspektyvą.

Man ko gero sita diena ir papuole produktyvumu, beveik visa diena pragulinejau ir su tokiu pagreiciu kazka pagaminau ir vel ant sofkutes , tai ant vienos tai ant kitos, viena is tu tinginiavimo dienu, o dar oras brrr tai tik gulet 😉
Atsakyti
Oi man si diena toli nuo erelio ... greiciau pradedancio stipt zvirblio 😃 tokia sunki tokia niekine... brrr... p.s bet cia del to kad vakar alc.gif

Atsakyti
Ramybe kokia cia, nu tai norit klausimu ar jau ir taip viska zinot smile.gif

stai jums uzduotis, kas piese, kur paveikslas kabo, galit ir metus paziuret jei norit, viska kas manot susije su siuo paveikslu rasykit, autorius man labai gerai zinomas smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 27, 12:59)
Ramybe kokia cia, nu tai norit klausimu ar jau ir taip viska zinot  smile.gif

stai jums uzduotis, kas piese, kur paveikslas kabo, galit ir metus paziuret jei norit, viska kas manot susije su siuo paveikslu rasykit, autorius man labai gerai zinomas smile.gif

user posted image

pasitaisau truputi, teisinga kryptis paveikslo

user posted image
Atsakyti
Čia yra darbas žmogaus arba mėgėjo Nes netalpa kompaisžija į lapč ir dar visokių kur nenoruakyt, bet dedančio pastangas įgauti profesionalumo, ta prasme, jis to gali dar mokytis, arba šiuo metu mokosi ar privat tobulėja, nežinia kaip, bet tai daro. Nieko tame blogo. Ko autorius tikėjosi iš šio konkretaus tapybos darbo, tai... norėjo lyg prasiskinti sau kelią į profesionalų gretas, mano, kad tai likimo siųstas ženklas ir galimybė. Nu, man nerodo, kad žmogus kitam pasauly (taisykit mane, jeigu klystu), tai drąsiai kalbu. Įdomu, ar pavyko ir jeigu taip, net jei tai įvyko ankčiau, turiu juodą įtarią, kad jis turi pavydžių priešų. Ne dėl to, kad kūrinį liaupsinčiau, tiesiog toks tas pasaulis anas...) smile.gif. Taipogi, jam trūksta pinigų ir jis tuo galbūt uždarbiauja, kokioj ten a la basanankej... A tai internete (kai tokios galimybės nekepti basanankėj), o tas priduoda kičo, leudyz reikalauja, kas reiškia - "greitai baikime darbus ir pasiimkim atlyginimą" biggrin.gif Tas kiek tai jaučiasi ir gadina jo, kaip potencialą turinčio tapytojo, reiklumą sau, na, meta kartelę, gal laikinai, gal su visam. Šiek tiek labiau kortos rodo, kad su visam nori iš to išeit, apie tai yra svarstymų, kuriuose itin dominuoja finansinis klausimas. Nu bet į širdį neįlipsit tokių dalykų sužinot, jeigu ne visai artimas.. ale kad ir tie tokių nepasakoja, menininkas tikrai nekalba apie meną (nebent spaudai ar tai memuarus ant smerčiaus, čia netinka), jis kuria, ar būtų profesionalus, ar ne. Tai va toks variantas.
Jeigu ne vienas žmogus, tai grupė panašių, nes kiek tai užneša arba į kolektyvinį darbą, arba į priėjmą prie to darbo nereguliariai, ne metodiškai, arba betapant buvo viskas nusibodo dėl kokių ai asmeninių priežasčių, tai tokio nevientisumo yra, yra. Kompozicijoj ir tt. Į lapą nesutelpa. čia ne avangardas(ans kitaip atrodo visai), į lapa turi tilpt, netelpi - imk didesnį, dar diesnį, kol tilpsi.
Manau, tai yra jauno žmogaus darbas, labai jauno. Bet labai abejoju, kad vaiko, nebent tas "vaikas" jau paskutinius metus maždaug mokykloj egzus laiko dabar šiom dienom, ar ten pirmą kursą turi nuo rudens ir viskas. Jauno žmogaus energetika. Taipogi, kas rodo ne iki galo išnaudotą tapytojo potencialą, tai panašumo darbelis turi į meno terapijų lankytojų darbus, ale kaip tyčia tokius sukabina koridoriuose ant sienų ir visiem rodo koks stebuklas buvo pas mus atvažiavęs, i pagalvot negalėjom, kad taip puikiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip pavyzdžius sukabina, o paskui sužinau, kad jie tuo ar kitu metu, baigė ar nebaigė... vis tik dailioškę, o dailioškės nenulipdo talentų, jos moko technikos, bet tik tiek. Todėl čia Lt nėra išimčių.Priklauso viskas, o viskas itk nuo paties užklasinių studijų. Čia jų buvo apsčiai.
tai va keli variantai, man jie tarpusavy nesipjauna. Net gi manau, kad tas žmogus gali būti žinomas visuomenei per šią savo veiklą. Arba turės, jei nemes to darbo, aišku.
Ganėtinai agresyvių dalykų yra (raudonos daug, juoda šmėžuoja ant raudonos, tai aiškinama kaip žmogaus vidinė kančią ir ne tokia jau menka, dar... Be abejo, jeigu jis tapo, tai tikrai nesisnarglėja prie kavutės apie "nevykusius gyvenimus" ir kuo čia tokiu užsiimti kaip kad labai didelę savo gyvenimo laiko dalį, nes yra mianynykai, pakol numirs. Meno pasaulyje absoliuti dauguma bohemščikų. Tamsi violetinė kai pasirodo dideliais kiekiais, tai reiškia, žmogus nori dvasingumo, jį smaugia negeri jausmai ir emocijos, mintys taipogi. Kartu su raudonos galingais plotais ir juodos, ne taip galingais šalia raudonos, ta violetinė yra pavojaus signalas. Kitas signalas yra visa darbo kryptis tokia, kaip kad būtų žvelgiama ne į priekį, o atgal. Jeigu klasikinis darbas būtų, galėčiau klasikinį terminą pavartoti, kad yra perspektyva atgal, o ne į priekį, išvirkščiai. Bet tas žodis netinka abstrakčiam kūriniu. Esmė ta pati. Tiek viršuj tie debesys, bandomi pašviesint žalia - vilties spalva, kuri norėjo ar nenorėjo, turėjo vėl sugrįžti į tarybinės laiptinės žaliąją, plius vėl baklažano spalvitia ten pat, mano kompas gal aiškiai spalvų nerodo, ten ne juoda, ten kažkas rusvo. Kairėj apačioj, kur atminties zona, ten ta fioletavą liūdesį skandina vanduo plauna. vanduo švarus, ir ramios vietos yra, ir Stalkerio šiek tiek, bet tai yra judesys, o judesys visada gerai, visame tragizme duoda tikrai meilę viltį ir tikėjimą, plius - tai apsivalymo ir apsispakajinimo, beigi minitransformacijos spalva. Apačioj centre, kur turi būt kaipo atskaitos taškas viso darbo pusiausvyrai, kad aukštyn kojom neatrodytų (nebūtinas, nes jau senai tulikus ir skarbonkes už miana prakišinėja ir jie labai brangūs, nejuokaju, tai padaręs vienas garsus pranūzas meninkas ( ne vienas, meluoju visa pakalėnija tokių buvo) - va praturtėjo iš savo įdėjos tuliką į parodą atnešt, svarbu žinok, ką sakyt ir turėt Dylerį gerą, hahah), praturtėjo žmogus, uždarau offtopicka, manyc, jog jis ne pro šalį čia buvo). GRįžtu prie paveikslo. Tai va, ten, kur žmogus turi saugiai jaustis ir stovėti kojytėmis ant žemės, ten raudona su tuo pėdsaku sniego žmogaus ar kieno, nežinau, kieno tokios lapos, o danguje irgi nelabai šviečia saulė. Ir... skęstanti Ofelija. Labi daug simbolikos, net nevaliočiau visko surašyti į supermama.
Oh tos lazdeles, ten bambukai ar smilgos? neprimena Jum kai kurių kortyčių? 7 lazdos. Vaizdelis grynai atsiribojantis.

Kortas dar tik tris pažiūrėjau, noriu dar sumest šiek tiek, kad Blykste, galėtai pasakyt, kad veikia ar neveikia mano akia biggrin.gif

Dabar pažiūrėsiu kur kabo biggrin.gif
Taurių dama, Žvaigždė ir 5 pent apv.
Bandau. svetainėj, netoli toršero kokio, ar pan dalyko

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 27, 16:24)
Čia yra darbas žmogaus arba mėgėjo Nes netalpa kompaisžija į lapč ir dar visokių kur nenoruakyt, bet dedančio pastangas įgauti profesionalumo, ta prasme, jis to gali dar mokytis, arba šiuo metu mokosi ar privat tobulėja, nežinia kaip, bet tai daro. Nieko tame blogo. Ko autorius tikėjosi iš šio konkretaus tapybos darbo, tai... norėjo lyg prasiskinti sau kelią į profesionalų gretas, mano, kad tai likimo siųstas ženklas ir galimybė. Nu, man nerodo, kad žmogus kitam pasauly (taisykit mane, jeigu klystu), tai drąsiai kalbu.  Įdomu, ar pavyko ir jeigu taip, net jei tai įvyko ankčiau, turiu juodą įtarią, kad jis turi pavydžių priešų. Ne dėl to, kad kūrinį liaupsinčiau, tiesiog toks tas pasaulis anas...) smile.gif. Taipogi, jam trūksta pinigų ir jis tuo galbūt uždarbiauja, kokioj ten a la basanankej... A tai internete (kai tokios galimybės nekepti basanankėj), o tas priduoda kičo, leudyz reikalauja, kas reiškia - "greitai baikime darbus ir pasiimkim atlyginimą" biggrin.gif Tas kiek tai jaučiasi ir gadina jo, kaip potencialą turinčio tapytojo, reiklumą sau, na, meta kartelę, gal laikinai, gal su visam. Šiek tiek labiau kortos rodo, kad su visam nori iš to išeit, apie tai yra svarstymų, kuriuose itin dominuoja finansinis klausimas. Nu bet į širdį neįlipsit tokių dalykų sužinot, jeigu ne visai artimas.. ale kad ir tie tokių nepasakoja, menininkas tikrai nekalba apie meną (nebent spaudai ar tai memuarus ant smerčiaus, čia netinka), jis kuria, ar būtų profesionalus, ar ne. Tai va toks variantas.
Jeigu ne vienas žmogus, tai grupė panašių, nes kiek tai užneša arba į kolektyvinį darbą, arba į priėjmą prie to darbo nereguliariai, ne metodiškai, arba betapant buvo viskas nusibodo dėl kokių ai asmeninių priežasčių, tai tokio nevientisumo yra, yra. Kompozicijoj ir tt. Į lapą nesutelpa. čia ne avangardas(ans kitaip atrodo visai), į lapa turi tilpt, netelpi - imk didesnį, dar diesnį, kol tilpsi.
Manau, tai yra jauno žmogaus darbas, labai jauno. Bet labai abejoju, kad vaiko, nebent tas "vaikas" jau paskutinius metus maždaug mokykloj egzus laiko dabar šiom dienom, ar ten pirmą kursą turi nuo rudens ir viskas. Jauno žmogaus energetika. Taipogi, kas rodo ne iki galo išnaudotą tapytojo potencialą, tai panašumo darbelis turi į meno terapijų lankytojų darbus, ale kaip tyčia tokius sukabina koridoriuose ant sienų ir visiem rodo koks stebuklas buvo pas mus atvažiavęs, i pagalvot negalėjom, kad taip puikiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip pavyzdžius sukabina, o paskui sužinau, kad jie tuo ar kitu metu, baigė ar nebaigė... vis tik dailioškę, o dailioškės nenulipdo talentų, jos moko technikos, bet tik tiek. Todėl čia Lt  nėra išimčių.Priklauso viskas, o viskas itk nuo paties užklasinių studijų. Čia jų buvo apsčiai.
tai va keli variantai, man jie tarpusavy nesipjauna. Net gi manau, kad tas žmogus gali būti žinomas visuomenei per šią savo veiklą. Arba turės, jei nemes to darbo, aišku.
Ganėtinai agresyvių dalykų yra (raudonos daug, juoda šmėžuoja ant raudonos, tai aiškinama kaip žmogaus vidinė kančią ir ne tokia jau menka, dar... Be abejo, jeigu jis tapo, tai tikrai nesisnarglėja prie kavutės apie "nevykusius gyvenimus" ir  kuo čia tokiu užsiimti kaip kad labai didelę savo gyvenimo laiko dalį, nes yra mianynykai, pakol numirs. Meno pasaulyje absoliuti dauguma bohemščikų. Tamsi violetinė kai pasirodo dideliais kiekiais, tai reiškia, žmogus nori dvasingumo, jį smaugia negeri jausmai ir emocijos, mintys taipogi. Kartu su raudonos galingais plotais ir juodos, ne taip galingais šalia raudonos, ta violetinė yra pavojaus signalas. Kitas signalas yra visa darbo kryptis tokia, kaip kad būtų žvelgiama ne į priekį, o atgal. Jeigu klasikinis darbas būtų, galėčiau klasikinį terminą pavartoti, kad yra perspektyva atgal, o ne į priekį, išvirkščiai. Bet tas žodis netinka abstrakčiam kūriniu. Esmė ta pati. Tiek viršuj tie debesys, bandomi pašviesint žalia - vilties spalva, kuri norėjo ar nenorėjo,  turėjo vėl sugrįžti į tarybinės laiptinės žaliąją, plius vėl baklažano spalvitia ten pat, mano kompas gal aiškiai spalvų nerodo, ten ne juoda, ten kažkas rusvo. Kairėj apačioj, kur atminties zona, ten ta fioletavą liūdesį skandina vanduo plauna. vanduo švarus, ir ramios vietos yra, ir Stalkerio šiek tiek, bet tai yra judesys, o judesys visada gerai, visame tragizme duoda tikrai meilę viltį ir tikėjimą, plius - tai apsivalymo ir apsispakajinimo, beigi minitransformacijos spalva. Apačioj centre, kur turi būt kaipo atskaitos taškas viso darbo pusiausvyrai, kad aukštyn kojom neatrodytų (nebūtinas, nes jau senai tulikus ir  skarbonkes už miana prakišinėja ir jie labai brangūs, nejuokaju, tai padaręs vienas garsus pranūzas meninkas ( ne vienas, meluoju visa pakalėnija tokių buvo) - va praturtėjo iš savo įdėjos tuliką į parodą atnešt, svarbu žinok, ką sakyt ir turėt Dylerį gerą, hahah), praturtėjo žmogus, uždarau offtopicka, manyc, jog jis ne pro šalį čia buvo). GRįžtu prie paveikslo. Tai va, ten, kur žmogus turi saugiai jaustis ir stovėti kojytėmis ant žemės, ten raudona su tuo pėdsaku sniego žmogaus ar kieno, nežinau, kieno tokios lapos, o danguje irgi nelabai šviečia saulė.  Ir... skęstanti Ofelija. Labi daug simbolikos, net nevaliočiau visko surašyti į supermama.
Oh tos lazdeles, ten bambukai ar smilgos? neprimena Jum kai kurių kortyčių? 7 lazdos. Vaizdelis grynai atsiribojantis.

Kortas dar tik tris pažiūrėjau, noriu dar sumest šiek tiek, kad Blykste, galėtai pasakyt, kad veikia ar neveikia mano akia biggrin.gif
Dabar pažiūrėsiu kur kabo biggrin.gif
Taurių dama, Žvaigždė ir 5 pent apv.
Bandau. svetainėj, netoli toršero kokio, ar pan dalyko

Oho visas romanas surasytas😉
Itariu vienoj vietoj kur abejones iskilo sirdis turejo suspurdet.... Na palauksim dar gal bus norinciu pasipraktint😉
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 27, 17:46)
Oho visas romanas surasytas😉
Itariu vienoj vietoj kur abejones iskilo sirdis turejo suspurdet.... Na palauksim dar gal bus norinciu pasipraktint😉

nu žinok aš rašau, kai netingiu, tai visur ir apie viską, kas man įdomu. lauskiu feedback. karstis sitas mane zudo zudo ir zudo kaip Hanibalas Lekteris ar jo koks giminaitis.

be abejo, spausdinimo klaidų nors karieta vežk, ale jau nebepasitaisoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 27 gegužės 2016 - 18:08
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 27, 18:24)
Čia yra darbas žmogaus arba mėgėjo Nes netalpa kompaisžija į lapč ir dar visokių kur nenoruakyt, bet dedančio pastangas įgauti profesionalumo, ta prasme, jis to gali dar mokytis, arba šiuo metu mokosi ar privat tobulėja, nežinia kaip, bet tai daro. Nieko tame blogo. Ko autorius tikėjosi iš šio konkretaus tapybos darbo, tai... norėjo lyg prasiskinti sau kelią į profesionalų gretas, mano, kad tai likimo siųstas ženklas ir galimybė. Nu, man nerodo, kad žmogus kitam pasauly (taisykit mane, jeigu klystu), tai drąsiai kalbu.  Įdomu, ar pavyko ir jeigu taip, net jei tai įvyko ankčiau, turiu juodą įtarią, kad jis turi pavydžių priešų. Ne dėl to, kad kūrinį liaupsinčiau, tiesiog toks tas pasaulis anas...) smile.gif. Taipogi, jam trūksta pinigų ir jis tuo galbūt uždarbiauja, kokioj ten a la basanankej...

Oho doh.gif Ar čia tarologė, ar meno kritikė rašė? Turiu galvoje ne šią trumpą ištrauką, o visą kalbą biggrin.gif Nori pasakyti, kad visą kalbą iš kortų išskaitei? Super thumbup.gif Tikrai taip nesugebėčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 27 gegužės 2016 - 21:12
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 27, 21:10)
Oho  doh.gif Ar čia tarologė, ar meno kritikė rašė? Turiu galvoje ne  šią trumpą ištrauką, o visą kalbą biggrin.gif Nori pasakyti, kad visą kalbą iš kortų išskaitei? Super  thumbup.gif  Tikrai taip nesugebėčiau  4u.gif

pagal specialybe tiesiogine padirbejau. tik mano sritis yra ne daile, o teatras konkreciai. turiu jau atsakyma i privat ir oi kaip pagirciau ta zmogu, kuris nutape, potencialas tikra didelis wink.gif
Atsakyti