Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

Oho Amariliai 4u.gif

svarstau dėl kortos Kalavijų 2, ar ji rodo klausime ar taip ar ne, kad Ne ar rodo abejones, svarstymą, mėtymąsi g.gif ar gausiu info, krito : Magas, Spektrų riteris, Kalavijų 2. Dvi kortos rodo teigiamą atsakymą, paskutinė Ne, tai kaip tada suprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 29, 08:27)
Oho Amariliai  4u.gif

svarstau dėl kortos Kalavijų 2, ar ji rodo klausime ar taip ar ne, kad Ne ar rodo abejones, svarstymą, mėtymąsi  g.gif  ar gausiu info, krito : Magas, Spektrų riteris, Kalavijų 2. Dvi kortos rodo teigiamą atsakymą, paskutinė Ne, tai kaip tada suprasti?  g.gif

Dvejetai rodo dar tik svarstymą, idejos gimimą, bet ji nerodo nei taip, nei ne. Jei taurių 2 meilėje, tai tik supratimas, kad žmogus patinka, bet dar iki tikros meilės, sekso labai toli. Kalavijų 2 rodo, kad pradėta galvoti šiuo klausimu. Visos trys kortos rodo idejos gimimą, didelę energiją ir norą pradėti, bet rezultato nerodo nei viena. Sudėk Keltų kryžių, kur aiškios pozicijos, o paskutinė rodo rezultatą.
Šias kortas interpretuočiau vienu sakiniu: " Oi kokia gera idėja, darom!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 29 gegužės 2016 - 08:00
pirmaargenta dėkoju 4u.gif bet kaip skirtingai tada aprašo rusų literatūroje dvejetus, aš visad galvoju, kad kalavijų 2 daugiau asiribojimas, lyg tai užsidengimas kardais ir dar raiščio užsidėjimas ant akių, o spektrų 2 man rodo svarstymą, rinkimąsi, laukimą, kelio nepasirinkimą, o taurių 2 ir man, tik abipusę simpatiją, draugystę, kuri teiks džiaugsmą, diskų 2 bandymą suspėti ir ten ir šen, man ji krito, kai nežinojau kaip atlikti darbą, tai ir taip bandžiau ir taip ir visaip....va labai smagu, kai kartu aptariame pvz. dabar dvejetus, vėliau galėtume trejetus ir t.t. 4u.gif toks geras mokymosi kelias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 29, 08:55)
pirmaargenta dėkoju 4u.gif  bet kaip skirtingai tada aprašo rusų literatūroje dvejetus, aš visad galvoju, kad kalavijų 2 daugiau asiribojimas, lyg tai užsidengimas kardais ir dar raiščio užsidėjimas ant akių, o spektrų 2 man rodo svarstymą, rinkimąsi, laukimą, kelio nepasirinkimą, o taurių 2 ir man, tik abipusę simpatiją, draugystę, kuri teiks džiaugsmą, diskų 2 bandymą suspėti ir ten ir šen, man ji krito, kai nežinojau kaip atlikti darbą, tai ir taip bandžiau ir taip ir visaip....va labai smagu, kai kartu aptariame pvz. dabar dvejetus, vėliau galėtume trejetus ir t.t.  4u.gif toks geras mokymosi kelias smile.gif

Medeile, taip, tai ir tas, ka surasei. Bet leisk sau praplesti reiksmiu rata kiekvienai kortai. Neik aklai pagal kur tai surasytas reiksmes, jos buna teisingos, buna - klaidinancios, nes tai ikto zmogaus reiksmes, kad ir gero tarologo. Atidirbk ir savo. Juk trauki dienos kortas, delioji ir savo/artimuju/draugu/siaip Tave dominanciais klausimais. Ieskok klausimu, i kuriuos tikrai gausi atsakymus, taip susizymesi rezultatus ir matysi daugiau, ypac jei korta ne viena, o ju kombinacija, kaip jos viena su kita santykiauja. Cia tik praktikos klausimas.

Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 29, 07:27)

svarstau dėl kortos Kalavijų 2, ar ji rodo klausime ar taip ar ne, kad Ne ar rodo abejones, svarstymą, mėtymąsi  g.gif  ar gausiu info, krito : Magas, Spektrų riteris, Kalavijų 2. Dvi kortos rodo teigiamą atsakymą, paskutinė Ne, tai kaip tada suprasti?  g.gif

koks konkretus klausimas? as nematau, kelis lapus atgal pervertus.
Atsakyti
Prašau, duokite man kas nors kontrolinį klausimą ne "ar" ir "kada" tipo, į kurį yra žinomas atsakymas. Noriu pažiūrėt, ar kortos kalba. Jos vieną dieną kalba man, kitą dieną nea. (Menulio kalendorių sekt mečiau laikinai)
Atsakyti
Atsiprašau, apsigalvojau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 29 gegužės 2016 - 09:42
Dėkui Amariliai, taip, taip, jau nemažai kortų ir jų kombinacijų man duoda aiškius atsakymus, tik kartais, kai būna prieštaringos greta, pasimetu. Arba pvz, dienos kortų derinys Jėga, Diskų 9, Diskų 10. Tai kaip ir mėgavimasis savo pačios draugija, o tai diskų 10, gal šeimoje? Miškų avietė pateikė kažkada Jėgos reikšmę, kad tai ir išdidumas, nes Liūto ženkle.
Atsakyti
i klausima "ar gausiu atsakyma?" iskritus 2 kardams, mano atsakymas butu "labai abejoju, nezinau". siaip, is tikruju, klausimas nera geras, del to ir kortos iskrito neaiskios. geriau butu klausti "koks bus atsakymas?", o ne "ar gausiu atsakyma?" geriau "taip ir ne" klausimu vengti, nes visitiek niekada nebus aiskaus atsakymo. buna kartais aiskiai iskrenta, bet dazniausiai atsakymas buna dviprasmis.
2 kardu korta, tai meditacija, konfliktai isoreje ir zmogaus viduje, abejones, neapsisprendimas, nezinojimas ka daryti, nenoras matyti situacijos ir joje dalyvauti.
galima panagrineti simboliskai:
zmogus sedi ant suoliuko uzsirises akis ir uzsidejes kardus. tai aiskiai parodo nenora nieko matyti ir tureti kontakta. jis paskendes savo viduje, giliuose apmastymuose ir analizese. jam isore nerupi, jis ginasi nuo jos ir atsiriboja. plius kortoje pavaizduotas nakties metas ir menulis. ta galima susieti su menulio korta. tai butu: nakties baime, kosmarai, nerimas, visokios fobijos, optine apgaule ir pan. nors aplinka ir rami (juroje stilius), bet zmogaus viduje tikriausiai vyksta tikras karas, kuris jis bando isspresti.

beje, dienos kortai, 3 kortu, mano nuomone per daug. as visada traukiu dvi. man kazkaip geriausiai. nes viena per mazai, o trys per daug. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 29, 07:05)
Dėkui Amariliai, taip, taip, jau nemažai kortų ir jų kombinacijų man duoda aiškius atsakymus, tik kartais, kai būna prieštaringos greta, pasimetu. Arba pvz, dienos kortų derinys Jėga, Diskų 9, Diskų 10. Tai kaip ir mėgavimasis savo pačios draugija, o tai diskų 10, gal šeimoje? Miškų avietė pateikė kažkada Jėgos reikšmę, kad tai ir išdidumas, nes Liūto ženkle.

as sita kortu derini interpretuociau kaip megavimasis prabanga ir komfortu. taip pat laiko leidimas seimoje, tevyneje (pas tevus), seimos namuose. gali buti ir seimos finansu tvarkymas, biudzeto reguliavimas. stiprybes korta man asocijuojasi su kantrybe, savitvarda, dideliu potensialu, uzsidegimu. dar gali buti laiko leidimas gamtoje, su gyvunais.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 29, 09:32)
Prašau, duokite man kas nors kontrolinį klausimą ne "ar" ir "kada" tipo, į kurį yra žinomas atsakymas. Noriu pažiūrėt, ar kortos kalba. Jos vieną dieną kalba man, kitą dieną nea. (Menulio kalendorių  sekt mečiau laikinai)

nebereik. nekalba siandien.

gal kas gali uzmesti akia i santykius su E ir kas ten vyksta? daug priestaringos info atrodo, bet galiu ir hyperbolizuoti viska. kas vyksta ir trumpa perspektyva
Atsakyti
Aš mažuosius arkanus interpretuoju pagal jų poziciją Sefirot medyje.
Medeile, nežinau, kiek tu jau pažengusi. Tik aš pamenu, kai įsigijau savo pirmą kortų kaladę, nesupratau, kodėl aprašyme rašo apie riterius ir pažus, o mano kortose princai ir princesės. Ilgokai buvo sumaištis galvoje, tik gerokai vėliau nuėjus į kursus, sužinojau, kad yra prancūziškoji tradicija, yra britiškoji, yra Vaitas su savo kalade, yra Kroulis su savo pakeista kalade. Yra daug sistemų, todėl reikia atsirinkti, kokią literatūrą skaitai - kokia tradicija, kokia kaladė.
Dėl klausimo taip/ ne , turiu gerą dėlionę, kuri man puikiai veikia. Galėčiau pasidalinti. Tik tingiu suvedinėti į kompiuterį, nufotografuosiu iš savo užrašų.Jei kas norite, parašykit į až savo el. paštą, atsiųsiu.
Atsakyti
GabiVia52, ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif 4u.gif , o dėl dienos kortų, Miškų avietė minėjo, kad nerašyta taisyklė, kad kortas traukti nelyginiu skaičiumi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 29, 14:12)
GabiVia52, ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif  4u.gif , o dėl dienos kortų, Miškų avietė minėjo, kad nerašyta taisyklė, kad kortas traukti nelyginiu skaičiumi g.gif

nezinau, as neesu girdejusi apie tokia taisykle ir ja nesivadovauju. manau galima traukti tiek kortu, kiek paciam patogiau. o lyginis ar nelyginis skaicius-neesme. manau, cia tik vienas is mitu.
Atsakyti