i klausima "ar gausiu atsakyma?" iskritus 2 kardams, mano atsakymas butu "labai abejoju, nezinau". siaip, is tikruju, klausimas nera geras, del to ir kortos iskrito neaiskios. geriau butu klausti "koks bus atsakymas?", o ne "ar gausiu atsakyma?" geriau "taip ir ne" klausimu vengti, nes visitiek niekada nebus aiskaus atsakymo. buna kartais aiskiai iskrenta, bet dazniausiai atsakymas buna dviprasmis.
2 kardu korta, tai meditacija, konfliktai isoreje ir zmogaus viduje, abejones, neapsisprendimas, nezinojimas ka daryti, nenoras matyti situacijos ir joje dalyvauti.
galima panagrineti simboliskai:
zmogus sedi ant suoliuko uzsirises akis ir uzsidejes kardus. tai aiskiai parodo nenora nieko matyti ir tureti kontakta. jis paskendes savo viduje, giliuose apmastymuose ir analizese. jam isore nerupi, jis ginasi nuo jos ir atsiriboja. plius kortoje pavaizduotas nakties metas ir menulis. ta galima susieti su menulio korta. tai butu: nakties baime, kosmarai, nerimas, visokios fobijos, optine apgaule ir pan. nors aplinka ir rami (juroje stilius), bet zmogaus viduje tikriausiai vyksta tikras karas, kuris jis bando isspresti.
beje, dienos kortai, 3 kortu, mano nuomone per daug. as visada traukiu dvi. man kazkaip geriausiai. nes viena per mazai, o trys per daug.
Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 29, 07:05)
Dėkui Amariliai, taip, taip, jau nemažai kortų ir jų kombinacijų man duoda aiškius atsakymus, tik kartais, kai būna prieštaringos greta, pasimetu. Arba pvz, dienos kortų derinys Jėga, Diskų 9, Diskų 10. Tai kaip ir mėgavimasis savo pačios draugija, o tai diskų 10, gal šeimoje? Miškų avietė pateikė kažkada Jėgos reikšmę, kad tai ir išdidumas, nes Liūto ženkle.
as sita kortu derini interpretuociau kaip megavimasis prabanga ir komfortu. taip pat laiko leidimas seimoje, tevyneje (pas tevus), seimos namuose. gali buti ir seimos finansu tvarkymas, biudzeto reguliavimas. stiprybes korta man asocijuojasi su kantrybe, savitvarda, dideliu potensialu, uzsidegimu. dar gali buti laiko leidimas gamtoje, su gyvunais.
Change the way you see things, and the things you see will change" - Wayne Dyer