QUOTE(Ritandra @ 2016 06 15, 05:20)
Oi tai nieko gero... bet jei valdzios toks uzmojis yra tai vistiek jau nesmagu ten bus tai zinant
stebes per padidinamaji stikla...
GabiVia tu rimtai jis taip del kortu pasiuto??? Nu cirkas, ka jis mato tame bloga? Kokie argumentai? Kad NESAMONE? man nesamone sedet 3h prie ezero imerkus meskere ir nieko nepagaut
tai ka uzdraust zvejot? Mano vyrui pofik , ar as vakare mezgu ar kortas makaluoju, tiek pat emociju sekeliu
O del tvarkos tai as kalbu apie tokius pedantus kur turi vonia zmones bet maudos palepej duso kab nes vonia prigaruoja ir ant visur lasai kalkiu matosi
kaip pomidorai saldytuve sudeti pagal dydi, ir yra 3 saldytuvai nustatyti pagal atitinkama temperatura (darzovem, mesai, pieno produktam ir pan) , kaip nupjauna zole o tada su dulkiu siurbliu apsiurbia "kliombo" krastus kur apsizoliavo
jau nekalbu apie kavos puodeli padeta BE PADEKLIUKO ant stalo
zodziu va cia yra ligoniai pedantai
o ta normali tvarka tai viskas ok. As ir gyvenu su trim vyrais... ir suniu bet tvarka tikrai yra, bet tokiu nesamoniu tai nesuprantu 

GabiVia tu rimtai jis taip del kortu pasiuto??? Nu cirkas, ka jis mato tame bloga? Kokie argumentai? Kad NESAMONE? man nesamone sedet 3h prie ezero imerkus meskere ir nieko nepagaut

O del tvarkos tai as kalbu apie tokius pedantus kur turi vonia zmones bet maudos palepej duso kab nes vonia prigaruoja ir ant visur lasai kalkiu matosi

Maniskiui irgi dzin ka as darau, jau kai nuslenku i virsu ir maziukas nesuseka kur as, viskas aisku ko as dingau ir trukdyt negalima manes, cia kazkada klause kada pirksiu raganu rutuly😀
Ritandra bus linksma su tokia broliene turesi lakstyt nuo ryto iki vakara su siurbliu ir skuduru rankoj😀