Nemažai pamokėlių yra youtube, man visai patinka Tiana Taro ir kt.
https://www.youtube....h?v=HhSwBWHwVB4 čia apie skeptrus
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=rJD9BkNFrEU
sveikos,
mano vaikiui rugpjuti sokiu stovykla, ryt paskurtine diena paduot pinigus
mastau ar verta ten vaziuot ar ne, stovykla nepigi, plius vaziuot pati turiu tai moku dvigubai
bet del vaiko galvoju vaziuot. pasimetus kaip slyva tarp braskiu zodziu.
isimeciau kortas
kas bus jei vaziuojam i stovykla?
mirtis (apv) / valetas kardu (apv) / lazdu riteris/ 7 diskai
nelabai suprantu kam cia tike tu valetu su raiteliais prikrito
bet speciau kad ten bus daug apkalbu ir intrigu (nereik ne kortu pernai buvo tas pats
isivaizduojat suvaziuoja su tevais vaikai, kas iesko partneriu kas siaip puntavojas mandravojas)
bet 7 diskai rodo kad jam reiktu ir jam ten patiktu kad jam tiesiog klestejimo korta ir pan. na as kaip tas durnius ka matau ta dainiuoju
kas bus jei nevaziuosime
du diskai / tuzas lazdu/10 disku
na jei nevaziuojam tai is kortu sakyciau kad kazka veiksim su seima, taip ir sprendziam kad jei Benas nevaziuoja i stovykal mes tuos pinigus skiriam kokiai tai seimos isvykai/*pramogai. na tiesiog kalbam kad uz ta suma visi paatostogautume
is principo noriu vaziuoti su juo, vien tai kad mes busim su juo vieni du, be maziuko, demesys jam ir suprasdama kaip auga vaikai taip noretusi pasimegaut
gi nesives jis manes i stovyklas kaip bus 14 m
o nevaziavimo pliusai kad musu partnere nevaziuoja tai moket tokius pinigus kad soktu vienas? netures ten su kuo treniruotis.. na aisku tures, atsiras "vienisu"

isimeciau kortas
nelabai suprantu kam cia tike tu valetu su raiteliais prikrito

bet 7 diskai rodo kad jam reiktu ir jam ten patiktu kad jam tiesiog klestejimo korta ir pan. na as kaip tas durnius ka matau ta dainiuoju

kas bus jei nevaziuosime
na jei nevaziuojam tai is kortu sakyciau kad kazka veiksim su seima, taip ir sprendziam kad jei Benas nevaziuoja i stovykal mes tuos pinigus skiriam kokiai tai seimos isvykai/*pramogai. na tiesiog kalbam kad uz ta suma visi paatostogautume

is principo noriu vaziuoti su juo, vien tai kad mes busim su juo vieni du, be maziuko, demesys jam ir suprasdama kaip auga vaikai taip noretusi pasimegaut

o nevaziavimo pliusai kad musu partnere nevaziuoja tai moket tokius pinigus kad soktu vienas? netures ten su kuo treniruotis.. na aisku tures, atsiras "vienisu"

Ritandra, na aš tundra, bet ką tu vadini valetais? kurios čia kortos? žaidimuose, tai širdys (čirvai) būna valetai, o tu čia taures vadini?
ot tai išsilavinimo stoka pas mane

Tai kairysis bus riteris, o dešinysis pažas. Čia skirtingi arkanai
Pažiūrėsiu ir aš tavo situaciją neužilgo

Pažiūrėsiu ir aš tavo situaciją neužilgo

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 16, 10:24)
Ritandra, na aš tundra, bet ką tu vadini valetais? kurios čia kortos? žaidimuose, tai širdys (čirvai) būna valetai, o tu čia taures vadini?
ot tai išsilavinimo stoka pas mane 

gal nesupyksi, jeigu atsakysiu.

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 06 16, 17:43)
Kaip tik smagu, kai parašai

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 16, 18:44)
Kaip tik smagu, kai parašai
Aha, supratau, bet, Ritrandra, į ateitį žinok, kad čia skirtingos kortos. Riterio ir pažo reikšmės skiriasi 

as zinau kad skirtingos ir reiksmes skiriasi , viskas ok, cia pirmas istraukiau is kalades kad parodyt ka kuriuo vadinu

Jei Ritandra vyksta su sūneliu į stovyklą, ką iš to gauna: du pentakliai, šeši kardai, kardų riteris, magas, taurių karalienė (jai papildoma taurių riteris). Na, manau berniukas ten jaustųsi, kaip žuvis vandenyje, uždominuotų ir būtų patenkintas. Tiek kardų riteris, tiek magas rodo stiprią iniciatyvą, veiksmą, entuziazmą. Gražų vaizdą papildo ir du penktakliai, kurie prideda balanso ir elementarios geros savijautos. Šeši kardai šiuo atveju, manyčiau, galėtų rodyti paprasčiausią ilgesį, tuolabiau, kad iškrito taurių karalienė, tai manyčiau gal ne berniukas, o mamytė jaustųsi šiek tiek neramiau, tačiau kaip bebūtų ji žavėtųsi savo vaiku ir juo džiaugtųsi (taurių riteris - vandens stichija, menas, šokiai, muzika ir pan.)
Jei nevažiuojate, ką veikiate: šešios taurės, dvi taurės, galia, magas, trys pentakliai (jai papildoma trys lazdos). Manau, vis tiek kažką smagaus sumąstysite, gal sugalvosite nebūtinai naują, bet ir kokią seną gerą vietą/žmones aplankyti, viską tiksliai susiorganizuosite, susiplanuosite, bet pinigų galbūt išleisite daugiau nei toje stovykloje

Jei nevažiuojate, ką veikiate: šešios taurės, dvi taurės, galia, magas, trys pentakliai (jai papildoma trys lazdos). Manau, vis tiek kažką smagaus sumąstysite, gal sugalvosite nebūtinai naują, bet ir kokią seną gerą vietą/žmones aplankyti, viską tiksliai susiorganizuosite, susiplanuosite, bet pinigų galbūt išleisite daugiau nei toje stovykloje

QUOTE(Ritandra @ 2016 06 16, 17:18)
sveikos,
mastau ar verta ten vaziuot ar ne, stovykla nepigi, plius vaziuot pati turiu tai moku dvigubai
bet del vaiko galvoju vaziuot. pasimetus kaip slyva tarp braskiu zodziu.
isimeciau kortas
kas bus jei nevaziuosime

isimeciau kortas

kas bus jei nevaziuosime

Aš sakyčiau, kad jei važiuosite, tai nusivylsite (mirtis apv-vilčių žlugimas), kažkas primeluos, apgaus (kardų pažas), o pats sekmingai išsuks nuo atsakomybės ( lazdų riteris). Sūnus nieko gero neišmoks, nes laukto derliaus nebus ir tu liūdna važiuosi namo su nepasiteisinusiomis viltimis.
Antrą dėlionę traktuočiau taip pat, kaip ir tu.
Misku aviete tu teisi jam ta stovykla tai kaifas. Jis pasikeicia kardinaliai, pernai nustebus buvau kaip mano jautruolis tapo chebrantu
ir ta stovykla jam didele motyvacija sokt, po pernai stovyklos tai sokiu lankymas buvo kad galetu vel i stovykla... todel vien del to kad jam padeda prasilaust is to drovaus gero vaikio i drasu mum reik ji leist.
O man ten jo kaip PIRMAAGENTA sako bus nusivylimas, as visad burbu ir po pamoku net kaip tenka su tom visom mamom bendraut "tustutem"
tiesiog zmones ne mano tipo o sedet ir sypsotis as nemoku.
Ir del tavo pamelavimo tai ciuju treneriai nes dabar tai taip nupiesia kad 4 pamokos i diena, vakarojimai lobiu paieskos ir t.t o finale tiek pamoku nebuna, jie prisiima papildomu pamoku nes gi pinigai ir kaltu nera. Pernai tas buvo ir siemet tas bus tikrai, bet pasikartosiu man stovyklos tikslas ne sokiai o vaikui prasilaust, nes jis mano gerietis, jautrus... o kita met mokykla tai jam reikia to manau.
Aciu abiem , bet kokiu atveju matysim kaip bus.

O man ten jo kaip PIRMAAGENTA sako bus nusivylimas, as visad burbu ir po pamoku net kaip tenka su tom visom mamom bendraut "tustutem"

Ir del tavo pamelavimo tai ciuju treneriai nes dabar tai taip nupiesia kad 4 pamokos i diena, vakarojimai lobiu paieskos ir t.t o finale tiek pamoku nebuna, jie prisiima papildomu pamoku nes gi pinigai ir kaltu nera. Pernai tas buvo ir siemet tas bus tikrai, bet pasikartosiu man stovyklos tikslas ne sokiai o vaikui prasilaust, nes jis mano gerietis, jautrus... o kita met mokykla tai jam reikia to manau.
Aciu abiem , bet kokiu atveju matysim kaip bus.
Damos pasijunkit i pagalba
Asmuo M uzklause kokie sansai kad pakels atlyginima
Mirtis, skeptru riteris, tauriu 4
Pasikeitimai kazkokie pagal kortas gal ir i gera puse, energingas atsakingas vyrukas , galbut ji tai vertina darbe, va ta tauriu korta kazkokia tokia kazko tas vyras visai rankas nuleides, galbut del to kad nepakels atlyginimo
Ka manot jus
Asmuo M uzklause kokie sansai kad pakels atlyginima
Mirtis, skeptru riteris, tauriu 4
Pasikeitimai kazkokie pagal kortas gal ir i gera puse, energingas atsakingas vyrukas , galbut ji tai vertina darbe, va ta tauriu korta kazkokia tokia kazko tas vyras visai rankas nuleides, galbut del to kad nepakels atlyginimo
Ka manot jus