Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(Ritandra @ 2016 06 16, 22:13)
kur jus gyvenat?  ax.gif 

tai cia esme ne kaip kas ir uz kiek gyvena, bet kaip... mano aplinkoj daug zmoniu kurie dirba ir gyvena normoj, bet visokios kolos, jogurtukau, cipsai, ir pan normalu..

as kitaip, pas mena nerasi colu, saldainiu ar cipsu siaip... vaikai geria vandeni arba piena.. vsio.. ir jie taip iprate ir as nenoriu kad butu kitaip. as gaminu valgyt, pas mane pusfabrikaciu su ziburiu nerasi. yra pietus - sriuba + karstas, pusryciain ir t,t, o visokie ledai ir guminukai tai palepinimui. cia sakau yra tiesog seimos modulis ir tiek smile.gif

mes airijoj bet as irgi viska gaaminu, aiksu kameroj turiu koldunu, chinen nugetsu, saldytuvve sasysku daktariskos desros, labai retai kada uzsisakom kokiu kinieciu ar dar kokios nesamones bet tai buna max pora kart i metus
Papildyta:
kokia man delione patartumen menesiui ar pusmeciui, padruzke uzklause paziuret o as daugiau kaip 3 kortu + pagalbiniu giliau nelendu i miska, bandyciau paanalizuot giliau smile.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 16, 17:22)

Papildyta:
kokia man delione patartumen menesiui ar pusmeciui, padruzke uzklause paziuret o as daugiau kaip 3 kortu + pagalbiniu giliau nelendu i miska, bandyciau paanalizuot giliau  smile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Jeigu tik keliems menesiams, tai vienam men as dedu 1-2 kortas. O Jeigu metams, tai po 1 korta kiekvienam men. Jeigu cia menesio prognoze turi omeny. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 17, 00:22)
kokia man delione patartumen menesiui ar pusmeciui, padruzke uzklause paziuret o as daugiau kaip 3 kortu + pagalbiniu giliau nelendu i miska, bandyciau paanalizuot giliau  smile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Mėnesiui gali traukti 4 kortas po 1-ną savaitei, o jei bendrai tendencijai tiek mėnesiui, tiek pusmečiui pasižiūrėti man labai patinka "Pasaga", tik šiame pavyzdyje naudojamas signifikatorius, aš nenaudoju Taro kortų dėlionėse signifikatoriaus.
Pasaga
Dar naudoju astrologinį išdėstymą
Astrologinis
Pabandykite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 06 15, 13:06)
Nemoku interpretuoti taip kaip jūs, aš turiu pati dėti kortas ir jas pajusti. Porų santykiams man gerai kalba Symbolonas.

gal gali daugiau papasakoti apie simbolona? kas tai yra ir kaip naudojamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 06 17, 16:28)
gal gali daugiau papasakoti apie simbolona? kas tai yra ir kaip naudojamas?  4u.gif

Symbolon kortos ( pavadinimas nuo gr. žodžio "symbolon" - simbolis) yra naujos. Sukurtos XX a pabaigoje kaip psichologų darbo instrumentas. Jose yra apjungta astrologija, pasakos, graikų mitai. Yra 78 kortos, bet nieko bendro su Taro neturi. 2002 m. Maskvos taro klubas jas pamatė ir ištyrė ir pritaikė kaip pranašavimo instrumentą. Jos tinka paprastų gyvenimo situacijų analizei, karminių programų analizei, kelių giminės kartų analizei ir t.t. Plačiai jas naudoja astrologai, nes kortos leidžia vizualizuoti jų sudarytus grafikus.
Pirmiausia buvo parengtas konspektas ir mokoma Maskvoje su jom dirbti, dabar jau yra išleista knyga Nina Frolova "Symbolon stupeni k garmoniji". N.Frolova ne kartą buvo Lietuvoje, buvau jos kursuose, nuostabus žmogus, psichologė profesionalė pasukusi link ezoterikos, tame tarpe ir pranašavimo.
Aišku, man su šia kalade dar dirbti ir dirbti, bet tiek kiek jau dirbu, man tikrai ji labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 06 17, 10:45)
Symbolon kortos ( pavadinimas nuo gr. žodžio "symbolon" - simbolis) yra naujos. Sukurtos XX a pabaigoje kaip psichologų darbo instrumentas. Jose yra apjungta astrologija, pasakos, graikų mitai. Yra 78 kortos, bet nieko bendro su Taro neturi. 2002 m. Maskvos taro klubas jas pamatė ir ištyrė ir pritaikė kaip pranašavimo instrumentą. Jos tinka paprastų gyvenimo situacijų analizei, karminių programų analizei, kelių giminės kartų analizei ir t.t. Plačiai jas naudoja astrologai, nes kortos leidžia vizualizuoti jų sudarytus grafikus.
Pirmiausia buvo parengtas konspektas ir mokoma Maskvoje su jom dirbti, dabar jau yra išleista knyga Nina Frolova "Symbolon stupeni k garmoniji". N.Frolova ne kartą buvo Lietuvoje, buvau jos kursuose, nuostabus žmogus, psichologė profesionalė pasukusi link ezoterikos, tame tarpe ir pranašavimo.
Aišku, man su šia kalade dar dirbti ir dirbti, bet tiek kiek jau dirbu, man tikrai ji labai patinka.

aisku, aciu! 4u.gif

as jau seniai norejau isbandyti viena Taro kalade. ji taip pat netradicine ir kiti ja priskiria netgi orakulo kortoms. tai Chrysalis Tarot. kadangi originalios isigyti siuo metu negaliu, tai pabandymui tiesiog atsispausdinau su printeriu ant paprasto popieriaus. buvo idomu tiesiog isbandyti-tinka man ta kalade ar nea. ar verta bus paskui isigyti.
tai zodziu issikirpau kortas ir isbandziau! Galiu pasakyti tik tiek, kad nuostabus taro 'deck'as'! rodo ziauriai gilius atsakymus ir netgi ilenda i pasamones uzkaborius. ir viska taip pateikia, kad grynai taip ir yra. tai nekasdieniskos kortos. tinka tik rimtiems ir giliems klausimams. bet ziauriai dziaugiuosi, kad isbandziau. klausiau ir paprasto klausimo "kaip susiklostys situacija", tai parode netgi tai kas "paslepta po kilimu". super kortos! bent jau man. labai daug darbo reikia i ja ideti, norint isdirbti reiksmes ir perprasti. tai dabar remiuosi tik tom reiksmem, kurios yra parasytos 'LWB'. kada nors butinai isigysiu originalias kortas ir knyga. ax.gif
Atsakyti
Vajetus kaip jus cia graziai giliai isanalizuojat viska, pas mane tai daug maz tiesiai sviesiai be uzuolanku ir giliu analiziu buna 😀
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 17, 18:14)
Vajetus kaip jus cia graziai giliai isanalizuojat viska, pas mane tai daug maz tiesiai sviesiai be uzuolanku ir giliu analiziu buna 😀

Jei norit galit pasipraktikuot, kuo siand uzsiemu didziaja dienos daly😀
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 17, 13:15)

viskas priklauso nuo kalades. man su Waitu irgi viskas labai paprasta. klausimui issitraukiu 6 kortas. atrodo, jog analize ohoho kokia galetu buti. bet atsakymas telpa i pora sakiniu. viskas buna trumpai ir aiskiai pasakyta.
dureris atsakyma rodo praktiskai vien kortu simbolika. tai galima tiesiogiai suprasti piesinius daugumoj atveju.
Deviant Moon buna visaip. ir kortu reiksmes, ir simbolika. dazniausiai dar ir pajuokauja. arba bent jau man taip atrodo.
Marselis irgi labai teisingai viska parodo. bet per kortu reiksmes, nes simbolikos labai nedaug sioje kaladeje.

steampunk ir loginovos dar nespejau isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 06 17, 18:23)
viskas priklauso nuo kalades. man su Waitu irgi viskas labai paprasta. klausimui issitraukiu 6 kortas. atrodo, jog analize ohoho kokia galetu buti. bet atsakymas telpa i pora sakiniu. viskas buna trumpai ir aiskiai pasakyta.
dureris atsakyma rodo praktiskai vien kortu simbolika. tai galima tiesiogiai suprasti piesinius daugumoj atveju.
Deviant Moon buna visaip. ir kortu reiksmes, ir simbolika. dazniausiai dar ir pajuokauja. arba bent jau man taip atrodo.
Marselis irgi labai teisingai viska parodo. bet per kortu reiksmes, nes simbolikos labai nedaug sioje kaladeje.

steampunk ir loginovos dar nespejau isbandyti.

Mano sekantis pirkinys tarp durerio ir deviant moon, dabar laukiu manaros uzsisakiau nes nuuu labai norejau 😀
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 17, 21:09)
Mano sekantis pirkinys tarp durerio ir deviant moon, dabar laukiu manaros uzsisakiau nes nuuu labai norejau 😀

Manara labai gerai santykius aiškina. Nors gal ir kitoms temoms tiktų, tik jos kerta iš peties. Per kursus mokytoja sakė naudoja manara ir kazanova kalades viename išdėstyme. Moters pusėje - manara, vyro pusėje - kazanova. Aš dabar kroulio noriu kortų, jos skiriasi nuo vaito reiksmemis, kaip ir marselio. Pvz marselio 7-kes reiškia triumfą, o vaito kortose- iliuzijas, vagystes, destrukciją. Gabivia, o tu marselio reiksmes naudoji su tom kortom, ar vaito?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 06 17, 17:04)
Manara labai gerai santykius aiškina. Nors gal ir kitoms temoms tiktų, tik jos kerta iš peties. Per kursus mokytoja sakė naudoja manara ir kazanova kalades viename išdėstyme. Moters pusėje - manara, vyro pusėje - kazanova. Aš dabar kroulio noriu kortų, jos skiriasi nuo vaito reiksmemis, kaip ir marselio. Pvz marselio 7-kes reiškia triumfą, o vaito kortose- iliuzijas, vagystes, destrukciją. Gabivia, o tu marselio reiksmes naudoji su tom kortom, ar vaito?

Tai kad marselio reiksmes klasikines, kaip ir waito. Jos labai panasios. Nes marselio ma neiliustruotos. Skiriasi tik 6 ir 8 da reiksmes.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 06 18, 00:11)
Tai kad marselio reiksmes klasikines, kaip ir waito. Jos labai  panasios. Nes marselio ma neiliustruotos. Skiriasi tik 6 ir 8 da reiksmes.

Tu ir teisi, ir ne biggrin.gif Reikia pažvelgti į Taro kortų istoriją. Giliai nelįsiu, tik į XVIII a., tada buvo pradėtos spausdinti Marselio Taro kortos. Jų buvo keli piešinių variantai ir labiausiai paplito Grimo kaladė. XIX amžiaus pabaigoje britų okultistai įkūrė "Auksinės žaros (aušros)" masonų ložę. Joje be kitų dalykų buvo bandoma iššifruoti senovės Egipto žynių užšifruotas žinias Taro kortose. Jie Taro kortas interpretavo iš naujo, Didiesiems arkanams priskyrė Ivrito raides, susiejo su planetomis, papildė kitais galingais simboliais. Kortos buvo naujai interpretuojamos, Artūras Edvardas Vaitas su dailininke Pamela Kolman Smit sukūrė naujas kortas, kuriose atsispindėjo naujas turinys. Su "Auksine aušra" susipykęs, Alisteris Kroulis sukūrė savo kaladę - "Taro Toto".
Taro Toto ir Riderio_Vaito nedaug kuo skiriasi savo prasmėmis. Raiderio-Vaito kortose sukeistos Jėgos ir Teisingumo kortos vietomis, Alisteris Kroulis jas atstatė atgal, taip, kaip buvo Marselio kaladėje. Kroulis pakeitė rūmų kortas - vietoj trijų vyrų ir vienos moters įvedė pusiasvyrą - dvi moterys ir du vyrai. Raiderio-Vaito kaladėje yra karalius, karalienė, riteris ir pažas, Kroulio kaladėje - Riteris, karalienė, princas ir princesė.
Marselio kaladė yra prancūzų tradicija, Raiderio-Vaito ir Kroulio - britų.
Teko skaityti knygą, kurioje marselio kortų reikšmės traktuojamos kaip Raiderio-Vaito ir remiamasi "Auksinės aušros" vadovo Mazerso knyga. Taip, šiuo atveju reikšmės sutampa, nes tai angliškoji tradicija.
Jei pažiūrėsime senesnę - prancūzų, pagal kurią dirbo Papiusas ir kiti magai, tai skirtumas ne labai didelis, bet yra. Pavyzdžiui taurių 7 Marselio kaladėje - abipusė meilė, Raiderio Vaito - iliuzijos, planai; Riteriai Marselio kaladėje reiškė tik įvykius, Raiderio Vaito reiškia ir žmones. Yra ir daugiau nedidelių skirtumų. Man labai patinka, kad ten naudojama senoji numeracija - Imperatorius žymimas skaičiumi IIII, o ne dabar įprastu IV. 4u.gif
Atsakyti