Sveikos, kaip isanalizuot taures, na tarkim jei jos stovi ar apverstos, ar pila is vienos i kita , tikiuosi suprantat konnoriu uzklaust 😉
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 08, 08:58)
Sveikos, kaip isanalizuot taures, na tarkim jei jos stovi ar apverstos, ar pila is vienos i kita , tikiuosi suprantat konnoriu uzklaust 😉
priklauso kokia korta. jeigu apverstos ir viskas issilieja kaip tauriu 5 pvz., tai reiskia nuostuolius. pilnos taures reiskia gausa, pilnatve. tauriu tuzas, kai viskas liejasi per virsu reiskia emociju pertekliu. jeigu truksta tauriu, kaip 8 tauriu kortoj, reiskia, kad situacija netenkina, nepilnas variantas ir reikia ieskoti kazko kito.
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 08, 15:16)
priklauso kokia korta. jeigu apverstos ir viskas issilieja kaip tauriu 5 pvz., tai reiskia nuostuolius. pilnos taures reiskia gausa, pilnatve. tauriu tuzas, kai viskas liejasi per virsu reiskia emociju pertekliu. jeigu truksta tauriu, kaip 8 tauriu kortoj, reiskia, kad situacija netenkina, nepilnas variantas ir reikia ieskoti kazko kito.
Dekui

QUOTE(blykste38 @ 2016 05 08, 11:56)
Dekui
o gal dar zinai ant saikungumo kortos kaip pila is vienos taures i kita ka reiskia

pilstymas is tuscio i kiaura..

Kazkuri ziurejo del mano atostogu, viskas priklausys nuo manes , tikrai tai...neradau kompanijos ir kelione atidedu😉
Pinigus intestuosiu i šuni, akis reik pakelt , rimtai, labai asaroja rauksles uzkrite lenda i akis , tai va kas is mano atostogu lieka 😀
Pinigus intestuosiu i šuni, akis reik pakelt , rimtai, labai asaroja rauksles uzkrite lenda i akis , tai va kas is mano atostogu lieka 😀
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 09, 17:29)
Kazkuri ziurejo del mano atostogu, viskas priklausys nuo manes , tikrai tai...neradau kompanijos ir kelione atidedu😉
As sakiau, kad nevaziuosi. Kazkuri kita sake, kad nuo taves priklauso

Gabi, o tavo vyras gavo projekta?
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 09, 18:29)
Sveikos.
Koki suni turi??
O as dar baldu neturiu... nekalbu su vyru visa diena... blyn negali zmoniskai pasiust nx ji?? Ne seilejas seilejas...
O susip darbai uzgule stipriai ! Ketvirtadieni bus laisva diena tai visom suspausiu kortas ir issiusiu ar perduosiu

QUOTE(Ritandra @ 2016 05 09, 19:52)
Sveikos.
Koki suni turi??
O as dar baldu neturiu... nekalbu su vyru visa diena... blyn negali zmoniskai pasiust nx ji?? Ne seilejas seilejas...
O susip darbai uzgule stipriai ! Ketvirtadieni bus laisva diena tai visom suspausiu kortas ir issiusiu ar perduosiu
nezinsu ar pavasaris ar kas bet jegu neturiu visai...
Koki suni turi??

Man pries pora sav taip buvo kad nieko nenorejau, susileidau vit b atsigavau, saule tik dabar pradeda sildyt
Sarpeju turiu vet pasiule lasiukais gydyt bet teks operuot nesigauna lasiukais niekas, ketvirtadieni ir man laisva
QUOTE(Irony @ 2016 05 09, 10:51)
dar neaisku. dar negavo oficialaus patvirtinimo. darbdaviai siuo metu svarsto kaip geriausiai atlikti ta darba.
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 09, 23:23)
Man pries pora sav taip buvo kad nieko nenorejau, susileidau vit b atsigavau, saule tik dabar pradeda sildyt
Sarpeju turiu vet pasiule lasiukais gydyt bet teks operuot nesigauna lasiukais niekas, ketvirtadieni ir man laisva
Iskart pamasciau kad sarpejus... turejau as ta "grozi" ... islaidu tiek kiek dabar du vaikai nepareikalauja

QUOTE(Ritandra @ 2016 05 10, 06:50)
Iskart pamasciau kad sarpejus... turejau as ta "grozi" ... islaidu tiek kiek dabar du vaikai nepareikalauja
sampunas prancuziskas nes kitais slenka plaukas/beria... maistas erienos kazkokie bibukai
kaina kosmosas... ausu uzdegimai per tas rauksles amzini!! Erke ikando - lasalines... zodziu
suprantu tave labai gerai !!

Tiesa kaip del partnerio , ar rado Mia koki nors
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 10, 06:53)
Tiesa kaip del partnerio , ar rado Mia koki nors
Del maisti tai jo, tik is vet perkam , jautriem sunims, ausis valom kiekviena diena, rimtos infekcijos nebuvo, sampunas irgi spec, yra ka veikt su tais cucikais, o dar prisivagia is vaiku to ko negalima, sokolado sausainiu visokiu, ledus atimineja, dar ir stebet kaip maza vaika reik😀
Sveikos, merginos, ar priimsite į savo būrelį? Mielai prisijungsiu prie jūsų ir pasimokysiu skaityti Taro kortas.