QUOTE(Amariliai @ 2016 05 05, 14:03)
man reik issiaiskint kur veda mano santykiai su vienu zmogum ir kas cia isvis darosi, nes vaiku darzelis panasu, tik amzius nebe tas. sudesiu pati, gal dar kas paziures.
Aš pabandžiau ištraukti 3 kortas iš Manara kaladės, ji labai gerai atsako į santykių klausimus.
Santykių pagrindas - 3 oras apv, praeitis - VIII teisingumas apv, ateitis - 4 žemė apv.
Jūsų santykius veikia praeitis, kažkokia skaudi patirtis, tik nežinau, kuris ją atsinešėte. Sakyčiau žmigus buvo įskaudintas ansktesniuose santykiuose, ar dėl to, kad pateko į meilės trikampį, ar kažkaip jo nusistatytos taisyklės ir tiesos buvo sugriautos. Kol žmogus su savimi tas nuoskaudas tampysis, tol jam nepavyks tvirtų santykių užmegzti. Ateitis galima kartu tik tokiu atveju, jei vienas visiškai paklus kito diktuojamoms taisyklėms. Kažkuris iš jūsų turi savo tiesą, ar įsivaizdavimą, kokie santykiai turi būti idelūs, ir to negali paleisti. Tokie santykiai gali būti arba labai geri, jei abiem tinka taisyklės, arba visiškas krachas, jei nuomonės skiriasi. Vidurio čia nėra.
Amariliai, ar yra nors kiek tiesos?