Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(Amariliai @ 2016 05 05, 14:03)
man reik issiaiskint kur veda mano santykiai su vienu zmogum ir kas cia isvis darosi, nes vaiku darzelis panasu, tik amzius nebe tas. sudesiu pati, gal dar kas paziures.

Aš pabandžiau ištraukti 3 kortas iš Manara kaladės, ji labai gerai atsako į santykių klausimus.
Santykių pagrindas - 3 oras apv, praeitis - VIII teisingumas apv, ateitis - 4 žemė apv.
Jūsų santykius veikia praeitis, kažkokia skaudi patirtis, tik nežinau, kuris ją atsinešėte. Sakyčiau žmigus buvo įskaudintas ansktesniuose santykiuose, ar dėl to, kad pateko į meilės trikampį, ar kažkaip jo nusistatytos taisyklės ir tiesos buvo sugriautos. Kol žmogus su savimi tas nuoskaudas tampysis, tol jam nepavyks tvirtų santykių užmegzti. Ateitis galima kartu tik tokiu atveju, jei vienas visiškai paklus kito diktuojamoms taisyklėms. Kažkuris iš jūsų turi savo tiesą, ar įsivaizdavimą, kokie santykiai turi būti idelūs, ir to negali paleisti. Tokie santykiai gali būti arba labai geri, jei abiem tinka taisyklės, arba visiškas krachas, jei nuomonės skiriasi. Vidurio čia nėra.

Amariliai, ar yra nors kiek tiesos? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 10, 20:14)
Sveikos, merginos, ar priimsite  į savo būrelį? Mielai prisijungsiu prie jūsų ir pasimokysiu skaityti Taro kortas.

Prasom jungtis, kuo galesim tuo padesim, biskeli ramu paskutiniu laiku, darbu pas visas kalnai matomai 😉
Atsakyti
Kas ziurit eurovizija, ar lt siand dainuos?
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 10, 21:06)
Kas ziurit eurovizija, ar lt siand dainuos?

Jau radau kad dainuos kervirtadieni taigi praktika
Kokie sansai lietuvian papult i finala 😉
Papildyta:
siaip pas rusaites radau kad maisytas kortas sunku skaityt net patirties turintiems, kadangi ir teisingoj padety yra negatyvumo, pradedanties ir besipraktikuojantiems patariama skaityt teisinga padetim
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 10, 23:46)
Jau radau kad dainuos kervirtadieni taigi praktika
Kokie sansai lietuvian papult i finala 😉
Papildyta:
siaip pas rusaites radau kad maisytas kortas sunku skaityt net patirties turintiems, kadangi ir teisingoj padety yra negatyvumo, pradedanties ir besipraktikuojantiems patariama skaityt teisinga padetim

Nesutikciau schmoll.gif taip, kiekviena korta turi ir teigiamu, ir neigiamu aspektu. Bet skaityti tik tiesias kortas kaip tik yra sudetingiau nei ir apverstas. Gali issitraukt kokiam nors klausimui tris kortas ir pabandyk jas interpretuoti su apverstom, o po to tas pacias kortas tik tiesias. Arba net gali pabandyt tik apverstas ir tik tiesias tam paciam klausimui tas pacias kortas interpretuot ir pamatysi kaip skirsis atsakymai. Pvz buvo kazkad, kai Rotandra trauke kazkokiam savo klausimui. Tingiu ieskot, man rodos ten Vezimas, Zvaigzde krito. Tuomet ji tik tiesias trauke. Bet jei tos kortos butu abi apverstos - visiskai kita reiksme, nei su tiesiomis. Net kardinaliai priesinga. Ir kiek patirties reik turet, kad suprasti, jog tokios teigiamos kortos kartu rodo neigiamus butent neigiamus aspektus?
Atsakyti
Daug būrėjų naudoja tik tiesias kortas. Viskas priklauso nuo to, kokioje pozicijoje jos padėtos. Jei dėlionėje yra pozicija - "kliūtys", tai joje esančią kortą ir aiškinsi neigiamu aspektu.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 11, 08:17)
Daug būrėjų naudoja tik tiesias kortas. Viskas priklauso nuo to, kokioje pozicijoje jos padėtos. Jei dėlionėje yra pozicija - "kliūtys", tai joje esančią kortą ir aiškinsi neigiamu aspektu.

Matyt kiekviena atsirenka, kaip kam labiau priimtina. Ne visada ir deliones deliojamos, kartais vedamas pokalbis su kortomis. Kas del pozicijos kliutys, tai irgi gincytinas klausimas. Bet tingiu gincytis ir kazka irodineti. Mano pozicija tokia, kad esu uz deliojima su apverstomis kortomis ir nuo pat pradziu. Bet kita medalio puse, matyt, yra ta, kad kortos skirtingai kalba su kiekviena, t.y. taip, koks deliojancios suvokimas.

Beje, sveika prisijungisi 4u.gif
Atsakyti
pirmaargenta, sveika prisijungusi. 4u.gif kiek laiko jau delioji taro kortas? kokias kalades naudoji?

del apverstu kortu, tai cia manau yra globali tema ir vienos tiesos nera.kiekvienas pasirenka kaip jam geriau-naudoti tas apverstas kortas ar nea. ir ju interpretavimu budu tikrai yra daug. vien Mary Key Greer knygoj ju aprasyta 16! blink.gif taip, kad cia ne vien tik neigiamos reiksmes ar teigiamos. yra visokiu techniku.
as pvz nenaudoju apverstu kortu, nes mokinausi tik tiesiom delioti. bet galbut kazkada deliosiu ir apverstom. reiktu pabandyti kuria diena, butu idomu.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 11, 17:59)
pirmaargenta, sveika prisijungusi.  4u.gif kiek laiko jau delioji taro kortas? kokias kalades naudoji?

Dėlioju jau seniai, tik prieš 5 metus pajutau, kad esu nuo kortų priklausoma ir negaliu iš namų išeiti neištraukus dienos kortos doh.gif Padėjau kortas į šalį ir neliečiau. Kai praeitą rudenį paėmiau kortas, jos su manimi nesikalbėjo. Per pusmetį jau baigiu su jom susitaikyti ir vis geriau susikalbu.
Dėlionėms naudojo Riderio-Waito klasikinę kaladę, Simboloną, Manara (neseniai nusipirkau, tai dar tik pradedame pažintį), kartais Lenorman naudoju.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 11, 16:48)
Dėlioju jau seniai, tik prieš 5 metus pajutau, kad esu nuo kortų priklausoma ir negaliu iš namų išeiti neištraukus dienos kortos  doh.gif Padėjau kortas į šalį ir neliečiau. Kai praeitą rudenį paėmiau kortas, jos su manimi nesikalbėjo. Per pusmetį jau baigiu su jom susitaikyti ir vis geriau susikalbu.
Dėlionėms naudojo Riderio-Waito klasikinę kaladę,  Simboloną, Manara (neseniai nusipirkau, tai dar tik pradedame pažintį), kartais Lenorman naudoju.

Oho kiek ilgai pazystama su kortom, na tai pamokibsi ir mus 😉
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 11, 19:57)
Oho kiek ilgai pazystama su kortom, na tai pamokibsi ir mus 😉

Mokysimės kartu 4u.gif
Atsakyti
[quote=GabiVia52,2016 05 11, 15:59]
pirmaargenta, sveika prisijungusi. 4u.gif kiek laiko jau delioji taro kortas? kokias kalades naudoji?

del apverstu kortu, tai cia manau yra globali tema ir vienos tiesos nera.kiekvienas pasirenka kaip jam geriau-naudoti tas apverstas kortas ar nea. ir ju interpretavimu budu tikrai yra daug. vien Mary Key Greer knygoj ju aprasyta 16! blink.gif taip, kad cia ne vien tik neigiamos reiksmes ar teigiamos. yra visokiu techniku.
Gabi gal turi pdf jos knyga netycia ir galetum persiust 😀🎈😉
Atsakyti