Pas mane veislinė, tai norėčiau, kad greitesnė būtų.
mano veislinė, plečiasi labai gerai - bent jau pernai krūmas riebus buvo. Seniai ją miniu, kaip labai gerą augalą

Praėjusių metų vidurvasario foto

Įtariu, kad be veislės, Sėjausi iš pakelio. Prisisodinau nemažai, bet dauguma kažko išnyko . Iškepė molyje ?

Ar atsimenate, kažkuri buvote įkėlusios blyškiai rausvų raudoklių nuotrauką ar ne iš Olandijos sodų. Gal kur užmatėte tokių sėklų?
Sudygo piliarožės, reikia gal poryt į šiltnamį nešti, nes namuose išstyps. Anksti sėjant jos žydi pirmais metais. Kaip ir rusmenės.
Gaudvile, kas ten kairėje mėlynuoja.
Blyškiai rausvas raudokles aš buvau įkėlus iš Danijos. Tai ten tikrai veislinė raudoklė, 'Blush' . Tokių sėklų negausit. Ir kai kurie gėlininkai minėjo, kad ši lėtokai dauginasi.
Gaudvile, kas ten kairėje mėlynuoja.
Raudoklės? Atvirose, bet kiek teko po LT, LV važinėjant matyt, melioracijos grioviuose.
Katžolė Walkers Law. Tik čia ne gėlynas, o gėlių daržas, kur dauginu. Todėl jokių aukščių, spalvų žydėjimo derinimo nėra

Praėjusių metų vidurvasario foto

superine!
staiga susivokiau, kad praganiau veisles pavadinama...
viena tai tikrai pamenu, kad "Blush'', o kita?

nu kaip taip neuzsirasiau...ir jau net nepamenu kokia pirkau...
' Dropmore purple'? ryškiai rožinė
neatsimenu visai... net kaip atrodyti turi. laime, kad pamenu kur sodinau, tai jei ji istengs pas mane zydeti- gal bus imanoma atgaminti .
Savo sodybos neturiu, bet diskusijas apie daugiametes mielai paskaitinėju
Balkone jau ketvirtus metus auga pora raudoklių krūmelių. Niekas jų ten nesėjo. Tiesiog vienais metais užpylus naujų žemių į lovelį įsigijau keletą naujų gėliukų Kadangi mėgstu pabandyti ką nors naują, tai iš pradžių maniau, kad išdygo mano sėjinukai. Kitos naujokės išnyko, o raudoklės įsitvirtino.
Dabar pavasarį stebiu varžybas tarp katino ir raudoklės - kas ką. Kažkodėl mano katinui jos labai patinka ir kai pradeda dygti, kai tik pastebi, pradeda genėti viršūnes. Pakol kas laimi raudoklė - auga greičiau, negu nugenima. Antro krūmo nepasiekia, tai vienas būna labai šakotas, o kitas - kelios šakos
O kodėl maniškiai ar numiriojo, ar išsilakstė po vienos žiemos

</p><p>Balkone jau ketvirtus metus auga pora raudoklių krūmelių. Niekas jų ten nesėjo. Tiesiog vienais metais užpylus naujų žemių į lovelį įsigijau keletą naujų gėliukų

</p><p>Dabar pavasarį stebiu varžybas tarp katino ir raudoklės - kas ką. Kažkodėl mano katinui jos labai patinka ir kai pradeda dygti, kai tik pastebi, pradeda genėti viršūnes. Pakol kas laimi raudoklė - auga greičiau, negu nugenima. Antro krūmo nepasiekia, tai vienas būna labai šakotas, o kitas - kelios šakos
</p>
na teikia vilties, jei jau lovelio salygiom gali augti, gal ir pas mane nenumirs...