Įkraunama...
Įkraunama...

Milana

Baisus vardas Milana doh.gif Nenustebciau jaigu kokia isvestakiu varliu klase taip pavadinta butu.....
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 24, 22:58)
Nesuprantu, ar vardų normalių nebėr?  unsure.gif Yra gražus lietuviškas vardas Emilija (jei jau taip norit tokio sąskambio)- velniam traukt neaišku iš kur visokias milanas, esteras, gvadelupes ir panašiai?  g.gif

Jau šlykščiau už Emilijas turbūt šiam laikmety nieko nėr, pašauk gatvėj, atsisuks iškart net ne trys, o penkios doh.gif Jau vemt verčia nuo tokio kiekio verysad.gif Nors pats vardas gal ir nieko g.gif

Pažystu ir Milaną ir Mileną, man vardai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka thumbup.gif grazu wub.gif
Atsakyti
Klasiokė neseniai pagimdė dukrą liepos viduryje, pavadino Milana. bet man tai šiaip sau g.gif
Atsakyti
mano mazyle gime 06.07.08 pavadinom MILANA ir esam labai patenkinti, nes kiti vardai jau nusibodo.
Papildyta:
na dar giliau pasiskaiciau jusu mintis. ko cia visiems su miestais asociuojasi. is tikro tai Milana - vardas kiles is senovesgraiku kalbos irr eiskia - meili.
Tai gi ner cia ko lyginti su miestu Milanu jis is vis cia neprieko.
Atsakyti
man irgi asosiojuojasi su lietuvių tokia spiegiančia daininkiukšte...tai tik dėl bet jau porą metų apie tpkį valdą nė negalvočiau...bet šiaip gražu...man pvz gražus vardas Vilnė, nu ir kas,kad į vilnių panašu...o tos,kur siūlo visokias ten Kopenhagas, Zapyškes ir pan-neperlenkit lazdos,nes tokių vardų net nėra vardynuose,taip,kad nenusišnekėkit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MamuliukeTessa @ 2006 07 28, 14:47)
mano mazyle gime 06.07.08 pavadinom MILANA ir esam labai patenkinti, nes kiti vardai jau nusibodo.
Papildyta:
na dar giliau pasiskaiciau jusu mintis. ko cia visiems su miestais asociuojasi. is tikro tai Milana - vardas kiles is senovesgraiku kalbos irr eiskia - meili.

http://day.lt/vardai/Milana va dėl ko
Papildyta:
QUOTE(Mylimukas @ 2006 07 27, 13:34)
Baisus vardas Milana doh.gif Nenustebciau jaigu kokia isvestakiu varliu klase taip pavadinta butu.....

žinai,biški grubiai tu čia...vis dėl to yra vaikų su tokiais vardais
Papildyta:
QUOTE(Zona @ 2006 07 27, 02:59)
Nu cia ir primastet lotuliukas.gif
O man va Milena tai  thumbup.gif ,bet ne Milana schmoll.gif Nu cia juk miestas g.gif

o kaip pvz Rusnė? g.gif
Atsakyti
Man Milana - labai gražus vardas, gal dėl to, kad turiu draugę tokiu pačiu vardu - labai faina panička, o išvis tuo laiku kai mes susipažinom (prie kokius 7-8 metus) buvo negirdėtas ir man labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana20 @ 2006 07 24, 00:35)
kaip jus galvojat mamytes apie varda Milana ar grazus

man laaaabai gražus vardas thumbup.gif pažinojau vieną Milaną... tokia miela mergaitė... thumbup.gif
Atsakyti

vaikystėj kaimynai turėjo kalę,buvo Milana,nežinau,gal ir žmogui galima.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 28, 15:50)
vaikystėj kaimynai turėjo kalę,buvo Milana,nežinau,gal ir žmogui galima.

žinai dėl tų žmonių ir vardų davimo gyvūnams...kaimymai turėjo bolonkę Astą ax.gif tai kai atėjus i pirmą klasę išgirdau mergaitė tokiu vardu buvo lotuliukas.gif bet šiaip ar taip-tai žmogaus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad dabar tu Milanu kaip prikakota. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MamuliukeTessa @ 2006 07 28, 14:47)
Papildyta:

g.gif nusibodo beveik visi iš maždaug 4000 lietuvių vardų? blink.gif
arba nerealūs gurmanai- humanitarai esat, arba...
Atsakyti