Įkraunama...
Įkraunama...

Milana

QUOTE(muminukas @ 2006 07 29, 19:00)
g.gif nusibodo beveik visi iš maždaug 4000 lietuvių vardų? blink.gif
arba nerealūs gurmanai- humanitarai esat, arba...

prie ko cia tai cia yra skonio reikalas. patys gi vaikui duodat toki varda koki norit neatsizvelgiant kiek Lietuvoje yra vaiku su tokiais vardais.
Atsakyti
Man nelabai...
Atsakyti
Aš tai neduočiau savo vaikui tokio vardo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MamuliukeTessa @ 2006 07 31, 18:36)
prie ko cia tai cia yra skonio reikalas. patys gi vaikui duodat toki varda koki norit neatsizvelgiant kiek Lietuvoje yra vaiku su tokiais vardais.

Taip, skonio reikalas. Bet neįsivaizduoju, kaip galėjo tiek daug vardų atsibosti blink.gif
Beje, Milanų pastebimai daugėja.
Atsakyti
Neblogas, bet savo dukters taip nevadinčiau.
Atsakyti
Papasakojau bendradarbei papasakojau apie Milanas, tai sakė, kad vieną Milaną apie 50 m. moterį pažįsta, o kita - iš viso bobulka, apie 80 m. tongue.gif Abi iš Šilutės krašto.
Atsakyti
Pažistu 4 metuku Milana faina ,linksma mergyte.Kadangi mergyte nuostabi ,tai ir vardas atrodo visai nieko
Atsakyti
QUOTE(MamuliukeTessa @ 2006 07 28, 14:47)
mano mazyle gime 06.07.08 pavadinom MILANA ir esam labai patenkinti, nes kiti vardai jau nusibodo.
Papildyta:
na dar giliau pasiskaiciau jusu mintis. ko cia visiems su miestais asociuojasi. is tikro tai Milana - vardas kiles is senovesgraiku kalbos irr eiskia - meili.
Tai gi ner cia ko lyginti su miestu Milanu jis is vis cia neprieko.

g.gif g.gif day.lt rašo, kad "Milana, Milanas – italų vardas iš miesto Milanas pavadinimo".
Vardų žodyne jo visai nėra (tiesa, neturiu po ranka naujausio leidimo).
o kur galėčiau įsitikinti, kad tikrai tai iš senovės graikų kalbos kilęs vardas?
Atsakyti
MAn labai thumbup.gif .Ypac gerai skambes, kai jau bus didele panelyte rolleyes.gif
Atsakyti

svarbiasia kad patiktu paciai o nuomoniu yra dag smile.gif
Atsakyti
Toks atrodo svelnus,mielas-gal ir nieko visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 02, 15:16)
g.gif  g.gif  day.lt rašo, kad "Milana, Milanas – italų vardas iš miesto Milanas pavadinimo".
Vardų žodyne jo visai nėra (tiesa, neturiu po ranka naujausio leidimo).
o kur galėčiau įsitikinti, kad tikrai tai iš senovės graikų kalbos kilęs vardas?

Milana
Usage: Czech, Russian, Serbian, Croatian, Slovene
Short form of Slavic names beginning with the element mil meaning "gracious". A city in Italy bears this name, though it originates from a different source.

Vat ir ne...Miesto Milanas pavadinimas kilęs iš kitur...(kaip tik angl.paaiškinime apie tai rašoma).
Slavų vardų pradžiose esantis elementas "mil" reiškia maloningas,gailestingas,prabangus, pasiturintis...(Gali pasižiūrėt angl.kalbos žodynuose žodį "gracious").
Beje...mano pačios vardas Milana.Vieni susipažindami su manimi girdi jį pirmą kartą ir jiems jis neįprastas,o kiti ir mano bendravardžių pažįsta.Pati esu sutikusi 3 savo bendravardes...
Gal dabar šis vardas ir populiaresnis,tačiau anksčiau("anais laikais") nemanau,kad buvo labai dažnas...
Beje yra vyriškas vardas Milan...Sūnaus,tai tikrai tokiu vardu nevadinčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculė: 08 rugpjūčio 2006 - 02:41