QUOTE(qqte @ 2016 05 05, 15:25)
taip va visai visai atsisakyt cukraus?
o ar tikrai reikia jei nuo to atsisakymo jausiesi nelaiminga? aš tai kažkaip galvoju kad visiškai atsisakyt galima ko nors ką ne taip labai mėgsti bet valgai tarkim iš įpročio, ar kad kas vaišina, o gerai pagalvojus nėra net ir skanu
dabar jei taip nuoširdžiai tai jei kažko labai reiktų atsisakyt tikrai nežinočiau ko, nu nebent alkoholio ir saldumynu, bet tai geriau nereikia nes jei sugalvosiu atsisakyt tai būtinai užsireikės mirtinai
o ar tikrai reikia jei nuo to atsisakymo jausiesi nelaiminga? aš tai kažkaip galvoju kad visiškai atsisakyt galima ko nors ką ne taip labai mėgsti bet valgai tarkim iš įpročio, ar kad kas vaišina, o gerai pagalvojus nėra net ir skanu
dabar jei taip nuoširdžiai tai jei kažko labai reiktų atsisakyt tikrai nežinočiau ko, nu nebent alkoholio ir saldumynu, bet tai geriau nereikia nes jei sugalvosiu atsisakyt tai būtinai užsireikės mirtinai

Tai ir sakau, kad mintis tik kirba, bet jauciu neigyvendinama. Bandysiu zingsnelis po zingsnelio mazint cukru, visai tai neatsisakysiu, kad neapribot saves

Del to, kad valgai kas nera skanu, tai as kaip tik pratinuos valgyt, kas man nera skanu, kad pasidarytu skanu

O alkoholio as lengvai galiu atsisakyt, bet tai pasakyt, kad imu ir atsisakau visai, tai nesinori, nes kartais taip skanu buna gurksnis salto tamsaus alaus