Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 05, 19:52)
ai visko priridenau siandien biggrin.gif va ir dabar su sampes taure sedziu biggrin.gif   ai, bet siandien man galima biggrin.gif

Tikrai galima drinks_cheers.gif

qqte, lengvuoju budu kotletu atsikratysi, nereiks paciai valgyt neskaniai, vyras skaniai suvalgys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 05 gegužės 2016 - 20:46
QUOTE(qqte @ 2016 05 05, 21:20)
Nu mb antra karta siandien tuos kotletus valgo ir dziaugiasi kokie skanus  lotuliukas.gif

Agnieeeska taigi geras tavo ugio ir svorio santykis ko cia dabar stukseniesi per kakta?

Ir man atrodė kad neblogas bet va minėjau kad kolegė pastebėjo kad priaugau svorio doh.gif
Praeitą savaitę +700 buvo. Ir iškart ji jau mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 05 05, 20:17)
166cm ir 58,5kg  doh.gif

As galvojau kad tu maziau sveri, ant nuotrauku kudai atrodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 05 05, 21:52)
Ir man atrodė kad neblogas bet va minėjau kad kolegė pastebėjo kad priaugau svorio doh.gif
Praeitą savaitę +700 buvo. Ir iškart ji jau mano blush2.gif

Neisivaizduoju kaip toki svori pastebeti galima doh.gif Ikasti jei norejo zinant, kad meti svoti, tada gal ir galima taip pasakyti doh.gif
Tavo svoris idealus! koks pastorejai?
Atsakyti
Kaip est noriu...ryt vakare kepsim bulves zarijose, net seiles kaupiasi kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 05, 22:08)
Kaip est noriu...ryt vakare kepsim bulves zarijose, net seiles kaupiasi kaip noriu biggrin.gif

Folijoj? Su lasinukais?
Niaaaam, skanu noriu! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 05, 21:08)

Keista skaityt tokius tavo postus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 05, 21:20)
Folijoj? Su lasinukais?
Niaaaam, skanu  noriu! cool.gif

jooo!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Agnieeeska kolege ko gero ar pavydi ar siaip danti griezia ant taves, demesio nekreipk
Arba gal apsirengus ka nors buvai netinkamo

As turiu viena atvirkstine kolege, jinai vis aiskina kad sukudau, sako kelnes tuoj pamesi, sakau gal nepamesiu, dirzas laiko, sako bet tai vis kusti, nu sakau nekustu..tai ji sako bet tai apimtys mazeja lotuliukas.gif
nu ne nemazeja apimtys biggrin.gif atrodo patikejo
bet ana diena MB prireme prie sienos kad as valgyt jam neduodu, sako gal saldytuve tik salotu lapai lotuliukas.gif
svarbiausia pati mate ka as valgau, nu tikrai ne salotu lapus bet va zmogui taip susirode biggrin.gif

O apie tas bulves baikit
Vaiks karstus sumustinius valge, pabegau is virtuves, nealkana gi o kaip kvepiaaa...

Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 05, 21:20)
Keista skaityt tokius tavo postus biggrin.gif

man irgi keista valgau, valgau, o alkana istisai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 05, 22:08)
Neisivaizduoju kaip toki svori pastebeti galima doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi neisivaizduoju, kaip kazkas gali pastebet 1kg pliuso biggrin.gif ta pastebet gali nebent svarstykles biggrin.gif nu net ant liekno zmogaus tas kg taip zymiai nesimato, o jei esi tik normali arba net su rezervu, tai kilas isvis niekas biggrin.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 05, 22:20)
Folijoj? Su lasinukais?

nebeerzinkit lotuliukas.gif eisiu tuok lauzo kurt ir bulbu kept lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 05 05, 21:33)
Agnieeeska kolege ko gero ar pavydi ar siaip danti griezia ant taves, demesio  nekreipk
Arba gal apsirengus ka nors buvai netinkamo

svarbiausia pati mate ka as valgau, nu tikrai ne salotu lapus bet va zmogui taip susirode  biggrin.gif

O apie tas bulves baikit

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rytoj paerzinsiu su vaizdine medziaga biggrin.gif
Atsakyti