Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 30, 23:06)
Aciu uz informacija  4u.gif Ziurisi tikrai graziai, tik as buciau langa didesni darius ir kriaukle po langu... Kazkaip taip issivaizduoju, na ir gal dar atvira kampine pakabinama spintele, kur be dureliu  4u.gif  dabar kazkaip ne itin graziai kampuose uzsibaigia, toks kaip atsitrenkimas gaunasi i siena  ax.gif

Ir beja kaip ten pas Jus be palanges gaunasi langas, nelabai supratau, gal galit paaiskinti wink.gif

O gal dar pasidalintumet nuomone apie tas kamstines grindis... Kodel ne plyteles?

apie kriaukles vieta jau gal nebediskutuosim, atviru spinteliu nenorejau del dulkiu kaupimosi. o langas gaunasi normaliai smile.gif stalvirsis - palange patampa.
o del grindu.. velgi nemegstu plyteliu, jos kietos ir saltos kai nesildymo sezonas, o apie kamstines visagalis googlas gali issamiai papasakot. Mes jau esam jas susideje bute, dedame ir visame name (isskyrus vonios patalpa)
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 05 31, 10:05)
Kaina žinokit bet kokiu atveju bus nemaža (300+ Eur), nes parinkot tokius kriterijus, kurie labai išbrangina gaminį - nerūdijantis plienas ir ištraukiama žarna. O ir laukti greičiausiai reiktų, nes nelabai kas sandėliuoja būtent tokius gaminius (kadangi brangūs daiktai, daugiau orientuojamasi į dažniau perkamus chromuotus gaminius).
Pvz galit tokį pasižiūrėt - Hansgrohe Talis S 200 72813800
user posted image
Papildyta:
O to Grohe Zedra kaina čia mažmeninė, tai pasiklausinėjusi tikrai gautumėt geriau.

Taip radau pigiau, bet vistiek virš 400 EUR
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 05 31, 07:51)
O kokios grindys?

Plytelės panašios spalvos kaip stalviršis.

Tanite, nuotraukas kriauklių išsitraukiau iš interneto, net nepagalvojau, kad tokios spalvos jau nebegamina verysad.gif reikės pasidomėti...
Atsakyti
Sveikos merginos. Pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė. Turėsiu naują virtuvę. Bet aišku reiktų ją susiprojektuoti iš pradžių.

Nusiunčiau dizainerei ko maždaug norėčiau.

Šitas paveiksliukas buvo nusiųstas. Čia būtų be tos salos, tik pati virtuvė.

user posted image

Gavome toki variantą.

Į spalvas dar nežiūrėti, patį išdėstymą geriau pakomentuoti.

user posted image

user posted image

Sieną prie orkaitės žadame daryti tokią tamsiai pilką, kaip čia parodyta:

user posted image

Lauksiu komentarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2016 05 31, 09:37)
Plytelės panašios spalvos kaip stalviršis.

Tanite, nuotraukas kriauklių išsitraukiau iš interneto, net nepagalvojau, kad tokios spalvos jau nebegamina  verysad.gif reikės pasidomėti...

As deciau ta sviesesne kriaukle. Ant tamsios matysis kalkio nuosedos... Merginos, kas pasakys kaip dabar daromas vėdinimas cokolyje???????????????????? Turime pasirinkima: cokolyje palieka tarpa keliu cm per visa virtuves ilgi (iš tolo šiek tiek matysis) arba standartiškai ventiliacijos groteles g.gif kurios daug grožio nepriduoda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 31 gegužės 2016 - 09:05
Nerandu kur kitur paklausti blush2.gif
Gal darėtės Kaune stiklą tarp virtuvinių spintelių ir patiko, tiko kaina ir kokybė?
Atsakyti
Gal gaminote virtuvę kas "Lino baldai "? Kaip terminai, kokybė? Nors jie Vilniuje g.gif

Kaunietės, kur gaminates virtuves savo?

Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2016 05 31, 08:00)
Sveikos merginos. Pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė. Turėsiu naują virtuvę. Bet aišku reiktų ją susiprojektuoti iš pradžių.

Nusiunčiau dizainerei ko maždaug norėčiau.

Šitas paveiksliukas buvo nusiųstas. Čia būtų be tos salos, tik pati virtuvė.

user posted image

Gavome toki variantą.

Į spalvas dar nežiūrėti, patį išdėstymą geriau pakomentuoti.

user posted image

user posted image

Sieną prie orkaitės žadame daryti tokią tamsiai pilką, kaip čia parodyta:

user posted image

Lauksiu komentarų smile.gif

Nesupykite, bet man NE! Cia jau per daug moderniai ziurisi, visiskai nevirtuviskai blush2.gif

Viskas i viena siena sugrusta ir kai kurios spinteles net per aukstai mano poziuriu. Ta spintele pakelta nuo grindu, patinka, bet ar ji bus praktiska, virtuviniams daiktams laikyti??? Issiimsi koki iranki, puoda, lekste ar dar ka ir begsi prie stalo ar stalvirsio dalies, ji padeti, o jeigu reiks daugiau ko taip ir lakstysi, nemanau, kad praktiska g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 05 30, 13:42)
user posted image

Sveikos merginos, ką manot  rolleyes.gif

Manau praejimas minimum 1 metras turi but 4u.gif

Valgyt daryt turetu but tikrai patogu, apeini is visu pusiu, vietos pjaustyt ir t.t. bus itin daug bigsmile.gif Tik nzn kaip del gartaukio vaizdo tokio kabancio ir islindusio is lubu, mhhhh... Ar jis tures ta kampine dali ar tik bus toks is lubu kaip triuba islindus??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 31 gegužės 2016 - 14:36
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 31, 15:31)
Manau praejimas minimum 1 metras turi but  4u.gif

Valgyt daryt turetu but tikrai patogu, apeini is visu pusiu, vietos pjaustyt ir t.t. bus itin daug  bigsmile.gif  Tik nzn kaip del gartaukio vaizdo tokio kabancio ir islindusio is lubu, mhhhh... Ar jis tures ta kampine dali ar tik bus toks is lubu kaip triuba islindus???  g.gif

Aš manau tiesiog pabraižė galimą erdvinio gartraukio vaizdą, bet šiaip yra tokio modelio variantų (elica), tad skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 05 30, 23:01)

Man tai baisiai liūdna, kad mūsų virtuvės langas žemai nuleistas ir dabar vietoj U formos virtuvės, liko tik dviejų eilių  verysad.gif
Įkeliu nuotrauką, kuri sulipdyta taip kad matytųsi abi pusės, todėl atrodo šiek tiek kreiva, bet manau esmė aiški. Spintelės bus iki lubų. Ką manot?

Nėra blogai dviejų eilių virtuvė - kiek problemų būtų su kampinėmis spintelėmis
Tik manau bus nepatogu dirbti, kai taip arti plautuvė su kaitlente - vieną kelčiau į kitą pusę
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 31, 13:27)
Nesupykite, bet man NE! Cia jau per daug moderniai ziurisi, visiskai nevirtuviskai  blush2.gif

Viskas i viena siena sugrusta ir kai kurios spinteles net per aukstai mano poziuriu. Ta spintele pakelta nuo grindu, patinka, bet ar ji bus praktiska, virtuviniams daiktams laikyti??? Issiimsi koki iranki, puoda, lekste ar dar ka ir begsi prie stalo ar stalvirsio dalies, ji padeti, o jeigu reiks daugiau ko taip ir lakstysi, nemanau, kad praktiska  g.gif

Ačiū už nuomonę.
Mes visus namus taip įsirengsime, esame modernistai. Todėl viskas bus modernu ir šiuolaikiška biggrin.gif

Tą pakabinamą spintelę labiau bus naudojama mano manymu taurėms, gražiems puodeliams susidėti, ar šiaip kokiems gražiems daiktais. Lėkštės, naminiai puodai turės visai kitą savo vietą biggrin.gif
Atsakyti